Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Flanse distantier cu schimbare numar prezoane

Postări Recomandate

Va salut, as vrea ca la o remorca sa schimb jantele, deci implicit am nevoie de niste flanse distantiere,ca sa indepartez putin roata de caroserie, si o modificare a prinderilor, unde de la 4 gauri cum are janta de remorca sa devina cu 5 gauri cum are janta de Discovery 1/ Defender.

Am nevoie de asa ceva deoarece periodic acea remorca va trebui sa treaca pe la ITP, deci sa revina la forma initiala cu jantele si cauciucurile de fabrica.

Credeti ca e posibil asa ceva, exista de cumparat, sau e vre un atelier care sa-mi faca la strung aceste minunatii?

S-auzim de bine

:cl 4x4 fun for all :h5

RR Classic 1986 - 200Tdi

www.lroc.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Flanse distantier cu schimbare numar prezoane

din cate stiu nu sunt asemenea flanse... dar cred ca se poate face asa ceva. sa inteleg ca vrei sa treci de la 4 gauri la 5? daca e asa se pot face flanse cu conditia ca diametrul descris de prinderea cu 4 gauri sa fie cu cel putin 30-40 mm mai mica decat diametrul prinderii cu 5 gauri. nornal se pot face la orice atelier ce are in dotare strung,freza , platou divizor si bineinteles meseriasi ce au chef sa faca asta.

TOYOTA HDJ 80 4.2 SUZUKI SJ 413

cei ce pot fac, cei ce nu.....dau sfaturi.

Link spre comentariu

Sde numesc alsteel din cluj au avize RAR si fac ce vrei tu. adica schimba nr si incadrarea lor cam pana in 2mil de roata. Din aluminiu sa otel cum le vrei....parca cela de 1,8 erau de 5cm grosime.Dar stii ca daca te prinde garcea iti ia talonul...... ca nu dimensiune din hartii pe remorca....

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

Pai da niste detalii ale atelierului ca sa vedem despre ce e vorba, ca poate mai sunt si altii interesati.

S-auzim de bine

Uite aici un atelier din Bucuresti

http://www.prelucrarisira2000.ro/ro/index.html

cunosc un baiat care apeleaza la ei cu una alta si este foarte multumit.Pe vremuri se trecea la Dacie de la janta in 3 prezoane la janta in 4 era fitza maxima.Deci ce vrei tu sa faci sigur se poate.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare