Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

2012 - Comprimarea timpului - fictiune sau realitate?

Yonutz

Postări Recomandate

Re: 2012 - Comprimarea timpului - fictiune sau realitate?

:ha::ha::ha:

Bine punctat soimu`-le. Pe asta o memorez... . E adevarul pur.

:ha::ha::ha:

Maya-sii de ieri:

[ATTACH=CONFIG]127079[/ATTACH]

Si de azi:

[ATTACH=CONFIG]127081[/ATTACH]

Comparati trasaturile fetei din cele doua poze (femeia)...:ha:

Desi nu am cunoscut nici o mayasa, din experienta pot spune caci timpul chiar se comprima odata cu inaintarea in varsta. Ziua devine din ce in ce mai

"putzina"

Rubicon 2.8
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bre Nea Fane ...era un semnal de alarma ...nimic mai mult ...

Astrale ... partea cu Toyota e partial adevarata ...nu imi displace e adevarat, dar o sa revin la prima iubire curand! :j

Stii cum se zice: cea mai buna friptura pe pui ... e ceafa de porc! :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Citesc si eu de ceva vreme aceste teorii si tind sa cred cam 90% din cele citatate de Yonutz .Problema e ca in timp ce se comprima timpul noi involuam nu evoluam .Mayasii aveau contact cu extraterestri iar noi avem contact cu biruri si indobitociri tot mai mari!:hw. M-as bucura sa se schimbe ceva in bine :pr1!

Mitsubishi Pajero 2.5

DESCOPERAROMANIA4X4

Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca !

Link spre comentariu

Conform unei teorii al marelui scriitor si cercetator Isaac Asimov, un evreu rus dar care a trait si lucrat ptr Statele Unite, autor al genialei serii "Fundatia" lucrurile stateau cam asa:

"Evolutia tehnologica colaborata cu involutia umana, anume lipsa de cultura si manipularea indusa prin mijloacele specifice e practic drumul cel mai sigur si cel mai scurt spre haos!"

Ganditi-va ca acest lucru se enunta in anii '80 cu mult inainte de scanteia care aprindea focul tehnologiilor.

A murit in '92 in urma unor transfuzii de sange care au fost facute cu circa 10 ani in urma (in '82), practic a fost printre primii infectati oficiali de boala care acum face ravagii in intreaga lume ... S.I.D.A.

Link spre comentariu

............

A murit in '92 in urma unor transfuzii de sange care au fost facute cu circa 10 ani in urma (in '82), practic a fost printre primii infectati oficiali de boala care acum face ravagii in intreaga lume ... S.I.D.A.

A avut noroc : a scapat de cancer ! :ha:

Link spre comentariu

Ce va fi vom vedea pana atunci sa traim clipa si sincer dupa data de 22.12.2012 urmeaza 23.12.2012 si tot asa deci eu zic sa nu ne asteptam la minuni, carastrofe sau alte chesti tresti pur si simplu zilele vin si pleaca

Cei ce simpt a offroad-ului chemare pe asfalt sunt vesnic pierduti
Link spre comentariu

Cum ne batem joc de natura ...

Partea 1

http://www.youtube.com/watch?v=JKZCwgqtzwE

Partea 2

http://www.youtube.com/watch?v=TJNY7tmhtIw&feature=related

Partea 3

http://www.youtube.com/watch?v=e2wuKhnCFQw&feature=related

Link spre comentariu

testele sunt absolut normale si necesare

nimeni nu poate sa afle nimic facand doar presupuneri, e normal sa se faca teste pentru a vedea practic

alte tari au facut teste mult mult mai grave si cu impact mult mai mare asupra mediului si a oamenilor

unerori voit alteori accidental

faptul ca la noi sa facut "romaneste", cu o galeata pusa in mijloc si nepazita.... na, eu zic ca ne caracterizeaza intrutotul

despre exploatarea de la baita, si in arad , la barzava, (comuna natala a lui YO2BT) este o mina de uraniu, si la cat sunt de imbecili romanii, au lasat o gramada MARE de minereu in fata garii, ulterior au acoperit-o cu beton, dar care a crapat cu timpul

rata imbolnavirilor cu cancer e foarte mare in zona

la fel se intampla si in zona stei

ce se poate face????

nimic

cred ca oamenii din zona aveau destinul scris in frunte de cand s-au nascut

daca comunistii ii fortau sa se mute din casa parinteasca pentru ca sunt in zona radioactiva (detectata din avion....), probabil ca erau blamati si se gasea totusi destui care s anu se mute

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

daca tot ne vaitam ca ne fura cutia...ca se termina pamantul si cate si mai cate lasa-ti naibii tastatura si iesiti in teren...cat mai puteti :grin:

ca daca nu se termina pamantul...ne termina gunoaile alea de la conducere

Link spre comentariu

@Turagmes

Cine sa fure bre cutia? Ce cutie?

Decat sa ne vaitam de motorina ca e scumpa, de guvernantii care ne reguleaza conturile, de romania, o tara de cacat ...nu mai bine dezvoltam o discutie putin mai interesanta?

"Cool-tura" de exemplu ...

Asta era de altfel si scopul topicului meu ... :grin:

Link spre comentariu

treaba voastra analizati voi pretul motorinei...calendarul mayas......sfarsitul lumii....temperatura soarelui si ce mai doriti....eu ma dau in noroi ......prefer sa mor in 22 dec cu masina plina cu noroi si incaltata in Simexuri

poate ca sunt eu prost....dar o sa mor fericit conform Bibliei.....fericiti sunt cei saraci cu duhul............Amin

parintele Turagmes a incheiat predica :ha:

Editat de Marius C alias Turagmes
Link spre comentariu

Si in timp ce noi ne punem cenusa-n cap si ne gindim la drobul de sare, altii isi asigura piinea pe 2013. Categoria de cititori vizata: Cei care-si pun cenusa-n cap si se gindesc la drobul de sare.:ha:

1955672216_2013mayan.jpg.b1137d8af6c9efcd7a6338351b19a20a.jpg

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

Aaaaaa.........deci dupa 2012 DOOMSDAY urmeaza episodul nou, 2013 (...) SUNRISE ?!?

Pai atunci e foarte bineeee !!!

Tare am un feeling ca asta e un serial cu `jde mii de episoade gen "Young&restless !" :ha::ha::ha:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare