iulian1andrei Postat Ianuarie 3, 2012 Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 De o saptamana am luat un XJ Jamboree si nu vine aer pe gurile de distribuţie din bord, merge decat pe la parbriz pe sus. Ventilatorul merge, la fel si robinetul de cald rece. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Ianuarie 3, 2012 Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 Re: Probleme instalatie de climatizare Jeep XJ 1994 Verifica vacuumurile de sub capota si din bord. Controlul dirijarii aerului se face pe vacuum. Cand ramai fara vacuum sistemul dirijeaza automat spre parbriz. Eu aveam un furtun pus aiurea intr-un T si imi functiona la fel sistemul de climatizare. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulian1andrei Postat Ianuarie 3, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 (editat) Re: Probleme instalatie de climatizare Jeep XJ 1994 Astazi am verificat furtunele de vaccum de sub bord si comanda climei si par in regula insa in anumite pozitii am observat ca se misca unele membrane de comanda dar foarte putinceva de genul 2-3 mm. Imi puteti spune unde este pompa de vaccum si ce sa mai verific. Editat Ianuarie 3, 2012 de iulian1andrei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulian1andrei Postat Ianuarie 4, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Re: Probleme instalatie de climatizare Jeep XJ 1994 Astazi am cercetat si am gasit raspunsul la problema cu vaccumul de la AC: vasul de la vaccum de sub bara din dreapta fata era spart, lipsind una din urechile de prindere pe bara in urma unui mic accident de cand a fost la vechiul proprietar. Am astupat temporar gaura cu o bucata de plastic si prenadez, iar acum functioneza totul. Iar pompa de vaccum nu exista, el fiind luat din galeria de admisie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate