Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Climatizare

Freud_Jung

Postări Recomandate

Salutare!

Problema mea este dupa cum urmeaza: Mi-a picat incalzirea la masina (un Grand Cherokee 2.7 CRD din 2002). Am fost pe la cativa mecanici si unul dintre ei a facut mai mult decat sa isi dea cu presupusul si a desfacut pe ici pe colo si a descoperit "beleaua": tulumba de climatizare este praf (e in partea stanga sub bord cum te uiti la masina). Zici ca a lucrat unul cu pickamerul acolo. Probabil ca a mai avut problema asta si cineva a vrut sa o repare dar nu a stiut ce si cum si a facut totul praf pe acolo.

Intrebarea mea pentru voi: unde gasesc o dracie de aia de tulumba intreaga (eventual la mana a doua)? Stiti cumva unde gasesc codul pentru tulumba in cauza? Imi cer scuze ca folosesc un terman mai profan (tulumba) dar habar nu am care este numele ei tehnic.

O alta belea, dar mai mica (cel putin momentan): o componenta A 0005450427 - o electrovalva. Si asta se cere schimbata.

Va multumesc pentru ajutor!

Jeep Grand Cherokee WJ
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Climatizare

O alta belea, dar mai mica (cel putin momentan): o componenta A 0005450427 - o electrovalva. Si asta se cere schimbata.

Pentru "beleaua' mai mica am gasit aici:

http://www.ebay.de/sch/i.html?Produktty ... .m14.l1514

Stiti cumva care dintre ele e ce trebuie sa schimb eu?

Jeep Grand Cherokee WJ
Link spre comentariu

Pai...vezi care seamana cu a ta , si uita-te acolo ca se dau si modelele de motor la care se potriveste piesa respectiva.Fi atent ca unele sunt SH.

Editat de Alin
Link spre comentariu

dap ... aia e...Sigur trebuie sa o schimbi...

Dar sunt toate la fel? La unele dintre ele scrie ca sunt de A Klasse si nu cred ca au avut motoare de 2.7 si turbinele aferente pe A Klasse.

Editat de Freud_Jung
Jeep Grand Cherokee WJ
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Asadar nu stie nimeni daca toate draciile alea de electrovalve sunt la fel? Parca nu as vrea sa cumpar una care sa nu fie buna...

Ma uitam la asta:

http://www.ebay.de/itm/Druckwandler-Mercedes-W210-A0005450427-A-000-545-04-27-/250874593591?pt=DE_Autoteile&hash=item3a694a8137

Credeti ca e cea potrivita?

Jeep Grand Cherokee WJ
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare