Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Problema instalatie de semnalizare

iulian1andrei

Postări Recomandate

Re: Problema instalatie de semnalizare

Buna ziua !

Nu e obligatoriu sa fie defect acolo. In unele tari, legislatia nu permite mai mult de o lumina de pozitie per colt de masina, asa ca poate s-a taiat ceva din circuit. In mod normal, la majoritatea masinilor destinate exclusiv pietei americane, nici nu exista bec de pozitie in far. Si al meu Cherokee a fost un model american importat in Europa, dar estimez ca proprietarii anteriori au facut conversia la un singur bec de pozitie, cel din far.

Un electrician auto sigur te poate ajuta sa afli situatia clara. Sau daca n-ai chef, renunti la cablajul din semnalizare catre masina, si te legi in paralel de pe becul de pozitie din far.

Unele modele au al doilea bec de semnalizare fata sub sticla de pe coltul masinii, si care se aprindea de obicei in contratimp cu cel din semnalizatorul de sub far. Ca sa nu zic ca la mine si lampa de pe aripa, cea mica, semnaliza pana nu de mult.

Stima,

Dragos

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Lampa de pe aripa merge si la mine cand semnalizez. Nu o sa mai caut deocandata la pozitia de la blocul de semnal, deoarece am vazut ca are cablajul prin aripa spre interior. Ma multumesc deocandata cu pozitia din far. Din ce m-am uitat pe stikere e facuta in America pentru export. Prima inmatriculare si cartea de service sunt in franceza pentru Elventia, unde e inca inmatriculata.

Link spre comentariu

Si la al meu este instalatia respectiva, bec cu 2 filamente pe semnalizare, dar inca nu am fost destul de motivat sa verific ce e cu instalatia.

'02 WG CRD - EGR delete

'94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare