JurasikMan Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Re: Nissan Navara - 2007 Micutule , nu dispera :grin:. Poate ca ambreiajul subdimensionat o fi facut parte din bolile copilariei . La modelul de 190 CP or fi intervenit ei cu ceva ca isi dadeau cu firma in cap. Oricum , am inteles ca exista si varianta schimbarii cu un kit Havy Duty care , presupun ca este superior din punctul de vedere al fiabilitatii . Sunt fasnete la condus pentru un pick-up , trebuie sa recunosc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rdk84 Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Re: Nissan Navara - 2007 Problema la alea HD apare din cauza ca ambreiazul este mult mai tare, iar la traficul din Bucuresti sa vezi placere cand rasniteti. M-am interesat pentru un Pathfinder din 2008, 174CP sau cat o fi avand. Dar a lui este alt model, alt cuplu, deci cred ca l-au schimbat. LE: 172CP, 174 au primele variante Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Re: Nissan Navara - 2007 deja ma ia capul....Eu tocmai ce am dat L200 din 2009 de 136cp AT care avea 73.000km si mi-am luat o Navara la 10km de 190cp manuala....nici nu am apucat sa ma dau in ea.....Dar tre sa recunosc ca motorul "toarce" precum un U650 cum avea bunicul. Nu zic ca nu trage bine....dar parca are tabla de galeata pe ea... O vand.....:grin: vinde-o si ia-ti navara cu motorul de 3litri V6....cred ca e din alt film... http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
booby Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Re: Nissan Navara - 2007 deja ma ia capul....Eu tocmai ce am dat L200 din 2009 de 136cp AT care avea 73.000km si mi-am luat o Navara la 10km de 190cp manuala....nici nu am apucat sa ma dau in ea.....Dar tre sa recunosc ca motorul "toarce" precum un U650 cum avea bunicul. Nu zic ca nu trage bine....dar parca are tabla de galeata pe ea... O vand.....:grin: salut, grija mare cu nivelul uleiului din motor, motorul de 190 cp consuma si ulei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin Petrescu Postat Septembrie 22, 2013 Partajează Postat Septembrie 22, 2013 Re: Nissan Navara - 2007 Buna seara Am Navara de vreo 3 ani. Aproape in fiecare week-end imi tractez rulota de 1600kg cu ea pe toate coclaurile,sus in bena pun atv -ul ,car si lemne pun si generatorul intru n cuvant o cocosez.. Intradevar am shimbat ambreiajul dar nu m a deranjat pt ca mi l am schimbat singur.Alte probleme n am avut per total sant foarte multumit de ea.Am avut si Grand Cherokee care a fost o catastrofa,nu mergea o saptamana fara sa se strice cate ceva.N as schimba Navara pt nimic ,am testat si alte pick up uri. Nissan Navara Nissan Terrano Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat Septembrie 22, 2013 Partajează Postat Septembrie 22, 2013 Re: Nissan Navara - 2007 Salut, Sunt la a doua Navara care si aceasta a vazut multiple iesiri si la munte si pe câmpuri si pe care o si alerg la drum. Singura problema a fost la prima ambreiajul care a dat semne de oboseala dar după multă munca! Este o masina care se conduce excelent, neasteptat de civilizata, silențioasa si confortabila pentru un pick-up. Le-am condus pe toate iar Navara este de departe cea mai placuta! Experiența mea de pana acum cu doua mașini m-a face sa o recomand. Pentru detalii va stau cu drag la dispoziție! Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_mjc Postat Octombrie 14, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2013 (editat) vand NISSAN NAVARA D40 [ATTACH=CONFIG]192173[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]192169[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]192174[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]192170[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]192171[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]192172[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]192175[/ATTACH] Editat Octombrie 27, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
renegade Postat Octombrie 14, 2013 Partajează Postat Octombrie 14, 2013 Re: vand NISSAN NAVARA D40 De unde ai barile fata si spate? Merci si bafta la vanzare! Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_mjc Postat Octombrie 27, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2013 Re: Vand NISSAN NAVARA D40 Le am facut la galati cu Cos ... Inca valabil anuntul pana nu ma iarzgandesc iar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
renegade Postat Octombrie 27, 2013 Partajează Postat Octombrie 27, 2013 Re: Vand NISSAN NAVARA D40 Ai ceva amanunte? Face la comanda? Pret, material, etc.? Contact? Multumesc! Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate