zep Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 As vrea sa montez pe o masina o asemenea chestie , sa monitorizeze temperatura apei,uleiului , eventual presiunea uleiului si turatia motorului Ceva de genul asta http://ww1.prweb.com/prfiles/2006/07/17/412943/SeaGaugeX4.jpg aveti idei unde se gaseste , sau alternative pt a inlocui ceasurile de bord? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Re: Afisaj electronic multifunctional http://www.madman.co.za/ Nu stiu daca au dealer si in Europa, eu am un review dintr-o revista electronica englezeasca. De mult vreau sa cumpar si eu asa ceva. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Re: Afisaj electronic multifunctional http://www.4tuning.ro/magazin/ceasuri-si-indicatoare-72/manoemtru-digital-lcd-id-22570.html Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Re: Afisaj electronic multifunctional ceva in genul asta e bun? http://www.rallydesign.co.uk/index.php?cPath=412 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Ianuarie 5, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Re: Afisaj electronic multifunctional http://www.rallydesign.co.uk/product_info.php?cPath=412_2149&products_id=15564 aproximativ , inteleg ca poate citi doar o temperatura -ori apa ori ulei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 (editat) Re: Afisaj electronic multifunctional http://www.rallydesign.co.uk/product_info.php?cPath=412_2149&products_id=15564 aproximativ , inteleg ca poate citi doar o temperatura -ori apa ori ulei Daca te uiti un pic mai in josul paginii o sa vezi ca are doua intrari de temperatura, al doilea senzor se livreaza ca optiune suplimentara. LE- e chiar interesant la ce stie sa faca in banii astia. Editat Ianuarie 5, 2012 de teddybear It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Re: Afisaj electronic multifunctional Si pe mine m ar interesa asa ceva dar la temperatura sa si bipuie cand depaseste un nivel. In teren faci orice doar cu ochii pe ceasuri nu stai:grin: insa daca ar face ceva zgomot parca te uiti la ele :wink: Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Re: Afisaj electronic multifunctional Am pus eu pe a mea un termometru digital cu alarma la depasirea pragurilor min/max. pentru temperatura lichidului de racire. Nu e dedicat auto, dar merge si sunt multumit de el. L-am luat de la un magazin de pe Maica Domnului cu 50 RON. Voltmetru tot de acolo, acelasi pret. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Re: Afisaj electronic multifunctional Am pus eu pe a mea un termometru digital cu alarma la depasirea pragurilor min/max. pentru temperatura lichidului de racire. Nu e dedicat auto, dar merge si sunt multumit de el. L-am luat de la un magazin de pe Maica Domnului cu 50 RON. Voltmetru tot de acolo, acelasi pret. Te superi daca ne si explici cum l ai montat :grin: si eventual cum arata termometrul. Marius Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Re: Afisaj electronic multifunctional Si pe mine m ar interesa asa ceva dar la temperatura sa si bipuie cand depaseste un nivel. In teren faci orice doar cu ochii pe ceasuri nu stai:grin: insa daca ar face ceva zgomot parca te uiti la ele :wink: Are becuri de avertizare care ar putea fi inlocuite cu buzzere. Pages from quadtech-acewell-2011.pdfAsta e un extras din documentatia pentru UK, cea pentru Europa n-am reusit s-o deschid. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 (editat) Re: Afisaj electronic multifunctional Te superi daca ne si explici cum l ai montat :grin: si eventual cum arata termometrul. Marius Termometrul arata ca cel din poza. Are 4 butoane pe spate: on/off, C/F (grade celsius sau fahrenheit) si inca doua pentru setarea pragurilor de alarma. Are sonda (senzor) pe un fir de 1-1.5 m pe care momentan am lipit-o pe corpul termostatului. Nu necesita alimentare, are baterie. Daca se depaseste pragul maxim setat, piuie de 5 ori, pauza un minut, iar piuie si tot asa pana temperatura revine sub pragul setat. Editat Ianuarie 6, 2012 de wolfman "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Ianuarie 6, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 Re: Afisaj electronic multifunctional o chestiie identica am avut si eu insa are doua minusuri mari pt utilizarea in masina - nu are iluminare si noaptea e inutila - iarna ecranului nu ii place frigul si nu poti citi nimic pe el am cumpart-o de aici http://www.adelaida.ro/product_info.php?products_id=1491 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 Re: Afisaj electronic multifunctional Iluminare, intr-adevar, nu are, dar ma gandesc sa pun un led in spatele afisajului sau chiar in fata lui ca sa il lumineze putin. Ideea e ca piuie daca depasesc pragul stabilit si macar il aud. Momentan cand vreau sa verific noaptea aprind plafoniera. De sarbatori am fost undeva la munte, intr-o dimineata au fost -6 grade si nu a avut probleme afisajul. (oricum e in interior si se incalzeste repede in masina, chiar daca ar avea probleme la temperaturi mai scazute). La pretul asta eu zic ca e o solutie buna. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliangr Postat Ianuarie 13, 2012 Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 Re: Afisaj electronic multifunctional Foarte bun topicul, si eu m-am intrebat daca exista solutie de monitorizare temperatura, apoi mi-am dorit sa umplu cu cat mai multe informatii utile golul ramas dupa ce am rupt usa aia mica de la samurai. Am ajuns la concluzia ca ce-si face omul cu mana lui ... Am exeprimentat cu un arduino si un display, si inceputul pare promitator. Deocamdata afisajul este doar text, nu are senzorii in spate, dar am experimentat separat cu senzor de temepratura, cu card reader, leduri, etc si totul a functionat. Sper sa am timp si sa nu-mi dispara interesul sa termin acest proiect. Daca va fi asa probabil am sa deschid o discutie noua, cu detalii. Deci, ZUKPUTER: ------------------------------- Suzuki Samurai 1.3 '91 - vacante Ford Focus 1.8 TDDI 2001 - weekend Volkswagen Polo 1.6 - munca Glastron V142 & Yamaha 60 4Timpi - numai pe apa! -------------------------------- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Ianuarie 13, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 Re: Afisaj electronic multifunctional eu zic ca merita sa te concentrezi si sa perfectionezi sistemul eu unul as fi interesat de asa ceva spor la treaba Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 (editat) Re: Afisaj electronic multifunctional Pentru masinile mai noi prevazute cu mufa OBD exista astfel de jucarii: rAxBYdh1xT0 Din pacate nu merg la masinile mai vechi. Editat Ianuarie 17, 2012 de omoroka Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate