adi ionescu Postat Martie 1, 2013 Autor Partajează Postat Martie 1, 2013 (editat) Azi am continuat munca la rover si anume am facut filtrul de aer deoarece cel original nu mai avea loc din cauza pompei de frana. Ceva poze cu filtrul din atelierul mesterului Filtrul este montat pe masina si isi face treaba perfect maine voi pune si poze cu el montat si tot maine pun si geamurile laterale din spate caci momentan arata asa : Editat Noiembrie 8, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Martie 30, 2013 Partajează Postat Martie 30, 2013 Re: Range Rover Classic V8 pickup bobtail Filtrul este montat pe masina si isi face treaba perfect maine voi pune si poze cu el montat si tot maine pun si geamurile laterale din spate caci momentan arata asa [ATTACH=CONFIG]169731[/ATTACH] Arata perfect!!!Felicitari,a fost o alegere mult mai buna decat varianta de pick up. Felicitari!!!!!!!:h5 Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mardar Postat Martie 30, 2013 Partajează Postat Martie 30, 2013 (editat) Re: Range Rover Classic V8 pickup bobtail Felicitari!!!! Da-i bataie !! Editat Martie 30, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi ionescu Postat Aprilie 3, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2013 (editat) Re: Range Rover Classic V8 pickup bobtail Astazi am terminat si de montat geamurile spate si chederele arata f bine voi posta ceva poze dar maine caci az a plouat toata ziua Editat Aprilie 5, 2013 de adi ionescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi ionescu Postat Aprilie 5, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2013 (editat) poze cu el la o prima iesala :grin: Merge perfect, urmeaza sa-l vopsesc, suspensie, bara, rollcage si un troliu.Sper s-o termin pana la vara:g Editat Noiembrie 8, 2013 de Astral 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danuzu Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: Range Rover Classic V8 pickup bobtail ce bine arata coupe,felicitari ! Land Rover Discovery 300 Tdi,C.V R380 year 98'' it's not a jeep it's a f**king land rover ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi ionescu Postat Aprilie 5, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: Range Rover Classic V8 pickup bobtail Multumesc dar sunt convins ca va arata mai bine cu 35" si cu toate gata:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi ionescu Postat Mai 3, 2013 Autor Partajează Postat Mai 3, 2013 (editat) Re: Range Rover Classic V8 pickup bobtail Am trimis-o la vopsit:grin: [ATTACH=CONFIG]177914[/ATTACH] Editat Mai 3, 2013 de adi ionescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Mai 4, 2013 Partajează Postat Mai 4, 2013 Re: Range Rover Classic V8 pickup bobtail O bagam la padura saptamana viitoare? ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mardar Postat Mai 5, 2013 Partajează Postat Mai 5, 2013 Re: Range Rover Classic V8 pickup bobtail Salut, Dupa ce faci ultimele finisaje,daca vrei desigur pune niste poze cu masina. Spor la treaba! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Mai 5, 2013 Partajează Postat Mai 5, 2013 Re: Range Rover Classic V8 pickup bobtail Ce dimendiuni au cauciucurile? Suspesion Liftul-ul de cat este? Vad ca ai taiat ceva la aripi, cum e pe flexari? S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi ionescu Postat Mai 10, 2013 Autor Partajează Postat Mai 10, 2013 (editat) Re: Range Rover Classic V8 pickup bobtail Ultimele finisaje la spritchit si maine o voi duce la vopsit dupa care abia astept s-o echipez toata Editat Noiembrie 8, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi ionescu Postat Mai 13, 2013 Autor Partajează Postat Mai 13, 2013 (editat) Astazi am luat-o de la cabina si am dus-o la mester la echipat :banana Acum urmeaza rollcage, jante, bara fata +spate, praguri, troliu.....catee..... si inca nu e gata cu vopseaua, pe rand. Editat Noiembrie 8, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Mai 15, 2013 Partajează Postat Mai 15, 2013 Re: Range Rover Classic V8 pickup bobtail Frumoasa lucrare!Bafta in continuare!!! Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Incepatoru Postat Mai 28, 2013 Partajează Postat Mai 28, 2013 Re: Range Rover Classic V8 pickup bobtail Superb proiect. Felicitari! RRC-ul meu este tot asa transformat din 5 usi, si a ajuns pick-up bobtail si este o masina cu caroserie care incearca sa se tina in campionat la open cu toate caracatitzele:grin: Daca vrei sa-i pui 35-uri cred ca rezista doar cu transmisia KAM sau Ashcroft. Si fiind una din masinile cu flexare a puntilor foarte buna din fabrica, atentie la lungimea telescoapelor pe spate. La mine a trebuie sa punem conuri de dislocare cu carlig de retentie, pentru ca sarea arcul la incrucisari grave. In teren, daca te dai mai grav, e bine sa ai cu tine mereu tampoane de motor si cutie; noi am rupt mai multe perechi. Daca ti-ar putea fi de folos orice din experienta mea sau a copilotului (si mecanic sef), cauta-ne! Ajutam cu drag! viorel si vali Range Rover 3,9 V8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Incepatoru Postat Mai 28, 2013 Partajează Postat Mai 28, 2013 Re: Range Rover Classic V8 pickup bobtail Si mai era ceva important! Singura zi de concurs pierduta, s-a datorat modulului de inmductie (cutiuta mica neagra cu ceva electronic capsula in ea) de pe delcou, la TAT acu' doi ani. E bine sa ai la tine... v Range Rover 3,9 V8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi ionescu Postat Iunie 19, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2013 (editat) Re: Range Rover Classic V8 pickup bobtail Multumesc mult pt sfaturi vom vb Editat Iunie 19, 2013 de adi ionescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Iulie 2, 2013 Partajează Postat Iulie 2, 2013 Re: Range Rover Classic V8 pickup bobtail Vai ce poata sa-mi placa cum a iesit. Cred ca este printre putinele bobtail-uri care sunt facute cu bun simt. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi ionescu Postat Iulie 8, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2013 Re: Range Rover Classic V8 pickup bobtail Multumesc mult ! dar mai am ceva de lucru la el Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi ionescu Postat Noiembrie 7, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2013 (editat) M-am gandit ca are nevoie de ceva mai lat si am pus jantele acestea Va trebui sa mai ajustez aripile putin, in rest masina se comporta foarte ok pe viraje si inclinatie laterala.:banana Editat Noiembrie 8, 2013 de Astral 2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 8, 2013 Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 Re: Range Rover Classic V8 bobtail Foarte misto a iesit ! Felicitari pentru reusita ! Respect ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi ionescu Postat Februarie 23, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2014 (editat) Re: Range Rover Classic V8 bobtail Ciudata dar daca nici la 2700 euro nu se vinde o donez :grin: ! Pacat de munca ! Am iesit mult peste ,arunc banii ! E perfecta garantez 0733926660 Editat Februarie 24, 2014 de adi ionescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi ionescu Postat Martie 2, 2014 Autor Partajează Postat Martie 2, 2014 (editat) Re: Range Rover Classic V8 bobtail Daca tot nu se vinde am facut un test de incrucisari ,dar se pare ca am nevoie de un body lift de minim 30mm. A mai facut cineva asa ceva , ce implica in afara ce cele 10 distantiere ale caroseriei? Editat Martie 2, 2014 de adi ionescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi ionescu Postat Martie 6, 2014 Autor Partajează Postat Martie 6, 2014 Re: Range Rover Classic V8 bobtail Dupa body lift 50 mm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 Re: Range Rover Classic V8 bobtail Ce a implicat montarea unui body lift? Sunt ceva modificari de facut, prelungirea unor componente? S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate