Alexey86 Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 Re: Range Rover Classic V8 bobtail Rotile ce dimensiune sunt? Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 Re: Range Rover Classic V8 bobtail Rotile ce dimensiune sunt? Din cate am inteles 33-uri resapate S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 Re: Range Rover Classic V8 bobtail Din cate am inteles 33-uri resapate S-auzim de bine Pai si a schimbat ceva rapoarte in punti? Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Martie 8, 2014 Partajează Postat Martie 8, 2014 Re: Range Rover Classic V8 bobtail Stoc, cu ce vine din fabrica. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi ionescu Postat Martie 11, 2014 Autor Partajează Postat Martie 11, 2014 Re: Range Rover Classic V8 bobtail Nimic modificat, totul de fabrica dar foarte usurata masina , nici vorba sa se simta vreo diferenta, din contra merge mult mai bine! Merci Andrei ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi ionescu Postat Aprilie 21, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2014 Re: Range Rover Classic V8 bobtail Masina s-a vandut ! vedem ce va urma..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Aprilie 22, 2014 Partajează Postat Aprilie 22, 2014 Re: Range Rover Classic V8 bobtail Poate un Patrol :))) ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ahdi Postat August 17, 2014 Partajează Postat August 17, 2014 Re: Range Rover Classic V8 bobtail cred ca un defender... :lr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate