gabriel leahu Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Buna ziua tuturor si sarbatoari fericite in continuare chiar daca pentru mine anul acesta nu a inceput prea bine deoarece mi sa ars a 2 oara in decurs de 1 an aceasta garnitura,rugamintea mea este sa mi spuna cineva daca pentru a o schimba trebuieste desfacuta si baia de ulei sau ceva dedesubt deoarece mecanicul ce vrea sa mio schimbe nu are conditii sa lucreze dedesubt si ma rugat sa intreb pe cei care au mai schimbat sa mi spuna daca se poate schimba desfacind suruburile de deasupra sau sunt suruburi care trebuiesc desfacute dedesubt?multumesc mult si astept un raspuns uregent. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Re: garnitura de chiuloasa Buna ziua si tie si bine ai venit! Intai, fa o vizita aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?37712-Topic-de-prezentare-a-membrilor&p=764682#post764682 si lasa-ne si noua o "carte de vizita" ca asa e frumos, nu? Apoi, poate revii aici si ne spui despre ce motorizare e vorba si in ce conditii ti s-a ars garnitura (mai ales ca e vorba de al doilea eveniment de acest fel). Sunt convins ca dupa aceea vei primi raspunsurile pe care le astepti. O zi buna! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabriel leahu Postat Ianuarie 9, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Re: garnitura de chiuloasa salutare.motorizarea e 1.8 benzina ,an fabricatie 2002 martie care mia mincat jumatate din venituri.....este a 2 oara cind mi se arde garnitura de chiuloasa si ce am remarcat este ca tot iarna.....deci ma gindesc ca e ceva de termostat si as vrea sa ai mai pun un extra termostat,dar pina atunci as vrea sa rezolv cu garnitura .multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 (editat) Re: garnitura de chiuloasa Intra aici: http://www.myrangerover.co.uk/MyRangeRover/RAVE.html si descarca RAVE pentru versiunea ta. Gasesti acolo documentatia necesara si procedurile de service aferente. Spor la treaba! LE daca nu merge link-ul acela, incearca asta:http://landroveroneten.com/index.php/general/land-rover-manuals/ Editat Ianuarie 9, 2012 de teddybear completare It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 (editat) Re: garnitura de chiulasa Salut Nu trebuie sa dai jos baia de ulei ca sa schimbi garnitura de chiulasa. Poate fi din cauza termostatului daca aceste ramane blocat si "fierbi" motorul de cateva ori, in cele din urma cedeaza. Pentru ca ai spus ca este a doua oara cand ti se intampla poate ca s-a ovalizat chiulasa si trebuie planeizata din nou, este posibil ca sa se fi dus ganitura acum din cazua ca prima data nu te-ai uitat daca chiulasa mai era plana. La motoarele de 1.8 benzina este un defect obisnuit sa se duca garnitura dar cam dupa 40-50k km. Englezii au modificat circuitul de racire pentru a remedia aceasta problema. O sa caut pe aici pe forum, stiu ca este un topic cu poze cu circuitul de racire vechi si cel nou. La masina ta din 2002 ar trebui sa fie cel nou. Vad ca esti din Basarabia, de unde cumperi garnitura de chiulasa acolo ? S-ar putea sa fie niste garnituri mai proaste. De asemenea garnitura trebuie stransa la un anumit cuplu cu cheia dinamometrica, si apoi restransa dupa circa 1000km. Citeste si topicul acesta de la inceput pana la sfarsit, sunt si desenele cu circuitul de racire modificat si scrie despre problemele cu garnitura la 1,8 benzina http://forum.club4x4.ro/showthread.php?60470-Probleme-caldura-Freelander-1.8-i&highlight=garnitura+chiulasa Editat Ianuarie 9, 2012 de bratu romeo Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabriel leahu Postat Ianuarie 9, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Re: garnitura de chiulasa multumesc frumos de informatiile pretioase,am gasit garnitura din germania andreas ....o firma din ulm si cred ca trebuie sa schimb si termostatul deoarece indiferent de situatie chiar si cind imi arunca apa afara el nu indica mai mult de jumatate... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Ianuarie 22, 2012 Partajează Postat Ianuarie 22, 2012 (editat) Re: garnitura de chiulasa Citeste si aici cu atentie Daca nu faci aerisirea circuitului de racire cum scriu astia aici arzi din nou garnitura de chiulasa http://www.myfreelander.co.uk/Cooling/Freelander-K-Series-Cooling-Problem.htm Editat Ianuarie 22, 2012 de DKW Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate