wan Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 (editat) salut as dori sa achizitionez si eu un RANGE ROVER SPORT si as vrea sa stiu mai multe detali despre el cum se comporta pe off-road consumul mersi mult Editat Ianuarie 9, 2012 de wan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Re: informati RRS Ti-am raspuns pe pm cum ar fi trebuit sa scrii acest mesaj !!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Re: Range rover sport inforamti salut as dori sa achizitionez si eu un RANGE ROVER SPORT si as vrea sa stiu mai multe detali despre el cum se comporta pe off-road consumul mersi mult Salut! Intai, RRS nu a fost din start proiectat pentru off-road. A fost gandit ca un SUV 4x4 puternic cu ceva capabilitati de off-road soft. Apoi, ma gandesc ca o masina din 2008 parca e prea noua ca sa o bagi fara mila prin paduri si noroaie, parerea mea! Mai multe detalii despre RRS poti gasi usor pe net, poti incepe de aici:http://en.wikipedia.org/wiki/Range_Rover_Sport Ai date despre motorizari, consum, etc. Precum si link-uri spre alte site-uri cu informatii. Oricum, consumul in off-road, la orice masina, este mult mai mare decat cel urban si depinde de foarte multi factori. Succes la cumparaturi! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wan Postat Ianuarie 9, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Re: Range rover sport inforamti am o casa de vacanta la munte si nu pot tot timp sa ma duc cu masina mea doarece are traciune spate si vroiam sa stiu daca este bun in orice situatie daca ma pot baza pe el ... am citit pe forum la niste baieti ca au probleme cu pernele de aer si cu cutia de viteza asa pacatoase sunt cutiile si pernele ? :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Re: Range rover sport inforamti :h5Salutare,Teddy,hai ca mi-ai ridicat mingea la fileu: RR Sport si Disco sunt exact aceeasi masina,de fapt,doar haina difera,deci ce poate Disco poate si RRS si crede-ma ca Disco poate mult mai mult decat crezi tu si 90% dintre proprietarii lor (aici ma refer mai mult la posesorii de RRS care au achizitionat masina ca da bine la pitipoance pe Dorobanti). Sigur ca nu e o masina pe care sa o omori prin cine stie ce gropi pline de noroi dar eu personal nici nu cer asta de la o masina,indiferent de marca sau de varsta,vreau doar sa ma duca unde am nevoie,on sau offroad,pe drumul cel mai usor pe care il pot alege eu. Spre exemplu,la ultima vanatoare am mers fara nici o emotie dupa un G si un L200 preparate pe coclauri,araturi,noroaie si nu am ramas in urma. Si consumul in offroad nu e mai mare decat in oras sau in jar maxim,deci e decent. Gume adecvate ii trebuie,astea ale ei se incarca rau in noroi. Chiar sunt masini capabile dar din pacate scumpe!:grin: Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wan Postat Ianuarie 9, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Re: Sfat achizitie Range Rover Sport nu e vorba de bani tata`l meu si el este pasionat de vantaore si pescuit si avem separat o masina de vanatoare un mitsubishi pajero cu gume de off-road troliu.. mie imi place ca masina si vroaim sa stiu mai multe despre ea are un prieten si nici el nu stie multe despre ea.... si vroiam sa aflu cat mai multe despre ea ce probleme are ce cade la ea cum trebuie intretinuta... ca sa stiu la ce ma astept :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Re: Sfat achizitie Range Rover Sport Salut Sean:h5 Eu stiu ca Disco (indiferent de versiune) POATE! Si au mai demonstrat-o si altii (vezi doar ce face Mugur cu a/ale lui)! Si n-am nici o intentie sa te contrazic nici ca RRS-ul ar putea mai mult in teren, dar, fata de versiunile anterioare de Range, parca e un pic mai limitat, totusi. In plus, mie chiar mi-ar fi mila sa balaun pe campii sau prin paduri cu o astfel de masina noua, sau relativ noua, la banii pe care i-as da pe ea. Pentru asta exista (inca) Disco 1 sau 2, care, inca mai pot sa-si faca foarte bine treaba! Parerea mea! @wan - Asa cum am mai spus si in alte topicuri, orice masina, mai veche sau mai noua, se poate strica daca nu i se cunosc "puterile" sau daca nu este utilizta si intretinuta cum trebuie. Atat cutiile automate cat si suspensiile pe perne sunt folosite si de alti producatori pentru categoria asta de masini. Si la toti mai apar defecte, in marea lor majoritate datorate utilizarii defectuase. O seara buna. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Re: Sfat achizitie Range Rover Sport Pai asta e,RRS nu e Range decat cu numele,de fapt e un Disco camuflat!:ha: Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Re: Sfat achizitie Range Rover Sport Pai asta e,RRS nu e Range decat cu numele,de fapt e un Disco camuflat!:ha: Si "olecuta" mai scump...:grin::grin::grin::grin::grin: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Re: Sfat achizitie Range Rover Sport Masinile sunt foarte capabile, chiar mai capabile decat generatiile mai vechi cu punte rigida fata. Aici este meritul electronicii, Lr a echipat cam toate masinile 4x4 cu TRC ( terrain response control) care te cam lasa mut de uimire. Le-am vazut la lucru, a fost chiar acu vreo 3 ani si un LR Academy la noi unde s-a putut testa tot de la Freelander la Discovery si RRS. Ca este o masina scumpa si nu prea iti permiti sa o atingi in teren e alta discutie, insa daca "money is not the subject" , atunci recomand si in teren. Pentru RRS e ok motorul de 2.7 , are putere destula, am scos cam 11.5 % in oras condus sportiv insa cel de 3.0 mai nou este chiar bestial daca ti-l permiti. 4.4 supercharged nu e cazul caci si categoria ar fi alta si aici si-o fura de la toata concurenta pe segmentul respectiv in plus in cativa ani il mai platesti inca o data cu impozitele astea... Daca te-ai hotart pe Rrs, incearca sa gasesti una cu kit stormer, iti transforma radical aspectul masinii (in bine) Bafta si sa ne tii la curent. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wan Postat Ianuarie 9, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Re: Sfat achizitie Range Rover Sport atunci ramane sa`mi scot masina actuala la vanzare si sa sa`mi iau un RRS oricum va suferii modificari pe pargurs tobe jante body kit... am sa`l fac un aspect frumos la el :) multumesc pentru sfaturi mai astept incontinuare :D :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Re: Range rover sport inforamti 1 . am o casa de vacanta la munte si nu pot tot timp sa ma duc cu masina mea doarece are traciune spate si vroiam sa stiu daca este bun in orice situatie daca ma pot baza pe el ... 2. (aici ma refer mai mult la posesorii de RRS care au achizitionat masina ca da bine la pitipoance pe Dorobanti). 3. atunci ramane sa`mi scot masina actuala la vanzare si sa sa`mi iau un RRS oricum va suferii modificari pe pargurs tobe jante body kit... am sa`l fac un aspect frumos la el :) multumesc pentru sfaturi mai astept incontinuare :D :) 4. :x On topic, am fost la un eveniment land rover acum vreun an sau doi, unde era si discovery 3 si RR Sport (v8-ul diesel) dar RRS-ul din pacate a tot ramas suspendat din cauza pragurilor, chiar daca era ridicat la maxim, deci nu le recomand decat pentru situatia prezentata anterior :grin: - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AmiOFF-ROADRUNNER Postat Ianuarie 10, 2012 Partajează Postat Ianuarie 10, 2012 Re: Sfat achizitie Range Rover Sport Poti castiga 4-5 cm inaltime scurtand bieletele de la senzorii de inaltime, e f. simplu. Plus niste gume MT pe 17" si da-i bice. L.R. Discovery 3 HSE , 2006 Aro M 461 C , 1972 Land Rover Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Ianuarie 10, 2012 Partajează Postat Ianuarie 10, 2012 Re: Sfat achizitie Range Rover Sport Se gasesc bielete aftermarket din dural,gata scurtate (cele originale sunt plastic). Wan,conceptul de frumusete la masini,femei si orice altceva e foarte relativ asa ca 'fa un aspect frumos la el' dupa cum iti place tie!:scr Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kupid0n Postat Ianuarie 10, 2012 Partajează Postat Ianuarie 10, 2012 Re: Sfat achizitie Range Rover Sport salut! inainte de a-mi lua rrs'ul am zis si eu la fel....merge el pe teren...n-are nici pe dracu'....pot sa-i pun si jante, tobe etc....eh...am bagat-o pe teren de vreo 2 ori (am fost obligat sa ajung la un utilaj defect) si intr'adevar, masina se descurca neasteptat de bine. ca fost utilizator de patrol am fost foarte sceptic la ce va putea range'ul insa pe noroi pana in punti sincer a cam facut de ras patrolul (mentionez ca ambele masini au fost/sunt echipate cu cauciucuri mai mult de strada decat de teren). TRC'ul face minuni! insa dupa a 2'a iesire s-a lasat cu bara spate smulsa si jante facute aproape praf (20") deci sincer, daca vrei o masina de teren nu-ti bate joc de o frumusete din asta chiar daca e capabila. ia-o, pune'i niste jante frumoase, un kit stormer (nu-i sta bine altul) si da-i bice la agatzat pitipoance ca e ca si cum ai pescui cu dinamita :grin: iar de teren iti gasesti una sub 1000 de iepuroi de care iti poti bate joc pana-i sar pistoanele prin bloc..... 1 '07 RRS HSE, rolling on 22's.....off-roading at it's best :grin: :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Ianuarie 11, 2012 Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 (editat) Re: Range rover sport inforamti 1 . 2. 3. 4. :x On topic, am fost la un eveniment land rover acum vreun an sau doi, unde era si discovery 3 si RR Sport (v8-ul diesel) dar RRS-ul din pacate a tot ramas suspendat din cauza pragurilor, chiar daca era ridicat la maxim, deci nu le recomand decat pentru situatia prezentata anterior :grin: RRS a ramas suspendat pentru ca se ridica mai putin decat Discovery. E adevarat ca si pragurile iau 2-3 cm din garda la sol,o sa masor la mine. Editat Ianuarie 11, 2012 de sean70 Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Ianuarie 11, 2012 Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 Re: Sfat achizitie Range Rover Sport Pai de asta am si dat reply pentru ca am vazut fraza asta : RR Sport si Disco sunt exact aceeasi masina,de fapt,doar haina difera,deci ce poate Disco poate si RRS - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Ianuarie 11, 2012 Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 Re: Sfat achizitie Range Rover Sport Cand am spus ca sunt aceeasi masina ma refeream la platforma tehnica pe care RRS a imprumutat-o de la Disco sasiu,suspensii,motoare,cutii,etc. Diferente sunt de "setari" si cam atat,sunt gandite pentru doua segmente de piata destul de diferite,altfel s-ar fi canibalizat reciproc. RRS are ampatamentul mai scurt cu 6",e mai jos,coeficient aerodinamic mai bun,alte setari la cutie,la motor si la suspensii,e facut sa impresioneze pe strada si sa concureze direct X5,Cayenne,etc. Ca merge si pe camp e bonus,proportia de offroad in acest compromis e mai mica decat la Discovery care are unghiuri si garda la sol mai bune desi e mai lung. Cu alte cuvinte,adica cuvintele lui Jeremy Clarkson, RRS e o masina buna, pentru fotbalisti,restul au de ales intre Range Rover sau Discovery!:ha: Imi place mult RRS,desi nu sunt fotbalist,dar mai mult imi place Discovery (probabil ca e si varsta de vina)!:banana Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Ianuarie 11, 2012 Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 (editat) Re: Sfat achizitie Range Rover Sport Daca vrei ceva deosebit iti recomand : RRS G4 Challenge. Am vazut anuntul pe internet. Link : Pretul i-a tot scazut si asta probabil din cauza celor care vor bling bling si sunt interesati de modele simple. Eu o consider o posibila masina de colectie. Imi aduce aminte de masinile din Jurassic Park 1 :). Editat Ianuarie 11, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Ianuarie 12, 2012 Partajează Postat Ianuarie 12, 2012 Re: Sfat achizitie Range Rover Sport @wan...Vino direct la sursa in CONSTANTA si iti configuram un RRS asa cum vrei tu ,si cu modificarile de rigoare.Am pile direct la sursa:ha: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate