Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

pana unde? si SMURD?...

tdanys

Postări Recomandate

• Răspunsuri 169
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: pana unde? si SMURD?...

Fara teama de consecinte spun ca Basescu si acolitii lui trebuie impuscati.

S-a luat de Raed Arafat in conditiile in care e cel mai onest roman din Romania chit ca e de natie araba. E un exemplu pt oricine din tara asta si nu numai.

Jenant.

Cu ce naiba am gresit de am ajuns sa ne conduca asemenea indivizi?

• Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am un feeling ca are niste "sfatuitori de taina"........prea vorbeste cu mult aplomb in niste domenii pentru care nu are absolut nici o competenta : constructii poduri(celebrul caz de la Maracineni-Bz....), constructia de autostrazi (citez cu aproximatie "turismul se face cu avionul"......), finante (uite TVA-ul, nu e TVA-ul....), si exemplele pot continua........iar acuma stie el mai bine decat Arafat cum se face medicina de urgenta ?!????

Multa vreme aveam o intrebare pur retorica pentru cei care declarau cu emfaza "vai, ce tara frumoasa avem!" si alte lozinci plate pe aceasta tema : "Numiti trei lucruri care functioneaza brici in tara asta ! Sau macar unul singur !"

Raspunsul meu ar fi fost : SMURD ! Dar mi-era frica sa-l rostesc cu glas tare din superstitia ca daca-l pomenesc, nu va mai fi.........Si uite ca acuma jegurile astea se zbat sa distruga si SMURD-ul !!!

Link spre comentariu

Mare smecherie daca nu gunoiu asta de Ritli , ministrul sanatatii nou i-o bagat ceva spume la basescu de o scos declaratiile astea....chiar si eu ma miram cand de bine poate fi condus SMURD-ul si ca arafat trerbuia sa fie pe scaunul de ministru......trist

Never stop exploring
Link spre comentariu

Jenant.

Cu ce naiba am gresit de am ajuns sa ne conduca asemenea indivizi?

Pai, fara suparare, noi i-am pus acolo si tot noi le permitem sa stea acolo.

In orice alta tara astia erau linsati de mult.

Link spre comentariu

de ce va plangeti....?

la orice manifestatie la care am iesit ....lumea care trecea pe langa noi....ne spunea asa....lasa ca e bine si asa....sa nu fie mai rau

si aici si la Bucuresti nu ni se alatura nimeni la nici o manifestatie......asa ca ...ne meritam soarta.....vb lui Florin....noi in inteligenta noastra i-am pus acolo......iar pe astia nu-i mai da nimeni jos de acolo decat cu parul......au lins in cur pe cine a trebuit....au dat toate resursele pe mainile altora...iar acum nu-i deranjeaza nimeni din exterior.... au mana libera sa fac ce vor

as fi vrut sa vad si eu in 2 ian piata guvernului plina macar cu 50 000 de manifestanti....ca in Ungaria

la noi in 2 ian inghesuiala era in cluburi si pe DN1 intre Predeal si Sinaia.....asa ca de ce ne plangem.........traiasca partidul portocaliu in frunte cu dragii lui conducatori Base si Leana

as vrea sa-i vad in piata ...la manifestatie pe toti cei care se vaita pe net ca e rau...ca va fi si mai rau......daca e la o adica....nici 2% dintre ei nu vor iesi.....nici macar sa chibiteze de pe margine

Editat de Marius C alias Turagmes
Link spre comentariu

Probabil ca SMURD functioneaza bine, dar Serviciul public de ambulanta nu, ca si intregul sistem medical din Romania......desprea asta e vorba in aceasta incercare de reforma!

.....Si tu cand vrei sa schimbi placutele de frana la masina, dereglezi injectia masinii ? Despre asta e vorba, de fapt..........

Link spre comentariu

Un om cu demnitate arafat si-a anuntat demisia fata de declaratiile presedintelui.Daca mai traia mama o intrebam de ce nu a facut avort si m-a nascut in tara asta de 2 bani.De fapt vinovati suntem cu toti asa ca nu avem de ce sa ne plangem.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Fiind informat, ma simt dator sa fac cateva precizari:

Eu cred ca nu ati citit proiectul de lege si vorbiti influentati de manipularea media. Lege prevede clar:

(10) Asistenta medicala de urgenta se asigura, gratuit, tuturor pacienţilor indiferent de statutul de asigurat al acestuia.

ce nu ii convine lui Arafat este urmatorul articol:

(1) Acordarea primului ajutor de baza, fara echipamente specifice, se efectuează de catre orice persoana instruita in acest sens sau de catre persoane fara instruire prealabila, acţionând la indicaţiile personalului specializat din cadrul dispeceratelor medicale de urgenta sau al serviciilor de urgenta prespitaliceasca de tip SMURD şi serviciului de ambulanta având ca scop prevenirea complicaţiilor şi salvarea vieţii pana la sosirea unui echipaj de intervenţie.

Adica vezi doamne nu va mai fi el the one and only, si este posibil sa apara si ambulante private. Eu cred ca nu este un lucru rau sa aiba putina concurenta, daca normele de aplicare vor fi corecte. In lege nu se desfiinteaza SMURD. Doar Arafat spune asta.

Demisia lui nu este un act de demnitate. Este un copil suparat ca si altul va mai avea jucarie ca a lui. Daca i-ar pasa de oameni cu adevarat ar ramane in Minister si ar colabora sa se dea Norme de aplicare in favoarea noastra.

Daca nu ma credeti cititi proiectul. E pe siteul MS.ro la transparenta decizionala. Nu imi place basescu, dar asta nu are legatura cu legea sanatatii.

Sa nu intelegeti din asta ca sunt impotriva SMURD, sau ii reneg dreptul lui Arafat de a fi cel mai tare din parcare. SMURD e cel mai tare, sunt buni eficienti. Romania ii este datoare lui Arafat pentru ca exista SMURD, dar legea sanatatii reprezinta progres.

Sanatate tuturor!

• Like 1
vitara 92, 1,6, 8v, gpl, at
Link spre comentariu

Eu cred ca nu ati citit proiectul de lege si vorbiti influentati de manipularea media. Lege prevede clar:

(10) Asistenta medicala de urgenta se asigura, gratuit, tuturor pacienţilor indiferent de statutul de asigurat al acestuia.

(1) Acordarea primului ajutor de baza, fara echipamente specifice, se efectuează de catre orice persoana instruita in acest sens sau de catre persoane fara instruire prealabila, acţionând la indicaţiile personalului specializat din cadrul dispeceratelor medicale de urgenta sau al serviciilor de urgenta prespitaliceasca de tip SMURD şi serviciului de ambulanta având ca scop prevenirea complicaţiilor şi salvarea vieţii pana la sosirea unui echipaj de intervenţie.

Adica vezi doamne nu va mai fi el the one and only, si este posibil sa apara si ambulante private. Eu cred ca nu este un lucru rau sa aiba putina concurenta, daca normele de aplicare vor fi corecte. In lege nu se desfiinteaza SMURD. Doar Arafat spune asta.

Demisia lui nu este un act de demnitate. Este un copil suparat ca si altul va mai avea jucarie ca a lui. Daca i-ar pasa de oameni cu adevarat ar ramane in Minister si ar colabora sa se dea Norme de aplicare in favoarea noastra.

Daca nu ma credeti cititi proiectul. E pe siteul MS.ro la transparenta decizionala. Nu imi place basescu, dar asta nu are legatura cu legea sanatatii.

Sa nu intelegeti din asta ca sunt impotriva SMURD, sau ii reneg dreptul lui Arafat de a fi cel mai tare din parcare. SMURD e cel mai tare, sunt buni eficienti. Romania ii este datoare lui Arafat pentru ca exista SMURD, dar legea sanatatii reprezinta progres.

Sanatate tuturor!

Si ce nu pricepeti dvs,tehnica de resuscitare a dictatorului care stie bine ce are de maniPULAT !

-Vom TRAI si vom VEDEA !

Mai ! dar nu va convine chiar nimic?!
Link spre comentariu

Arafat are scoala lui Oprescu. Au lucrat multi ani impreuna. Ii cunosc personal pe amandoi de ani de zile. Problema pentru care se agita Arafat sunt BANII ptr. faptul ca SMURD-ul castiga niste bani grei ,da grei de la STAT. Lui Arafat ii este frica ca va pierde filonul de aur (parerea mea).

Link spre comentariu

(...)

(1) Acordarea primului ajutor de baza, fara echipamente specifice, se efectuează de catre orice persoana instruita in acest sens sau de catre persoane fara instruire prealabila, acţionând la indicaţiile ... (...) Sanatate tuturor!

Mi se pare normal. Nici mie nu imi convine.

"Sanatate tuturor" sau "Sa traiti bine"

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

de ce va plangeti....?

la orice manifestatie la care am iesit ....lumea care trecea pe langa noi....ne spunea asa....lasa ca e bine si asa....sa nu fie mai rau

si aici si la Bucuresti nu ni se alatura nimeni la nici o manifestatie......asa ca ...ne meritam soarta.....vb lui Florin....noi in inteligenta noastra i-am pus acolo......iar pe astia nu-i mai da nimeni jos de acolo decat cu parul......au lins in cur pe cine a trebuit....au dat toate resursele pe mainile altora...iar acum nu-i deranjeaza nimeni din exterior.... au mana libera sa fac ce vor

as fi vrut sa vad si eu in 2 ian piata guvernului plina macar cu 50 000 de manifestanti....ca in Ungaria

la noi in 2 ian inghesuiala era in cluburi si pe DN1 intre Predeal si Sinaia.....asa ca de ce ne plangem.........traiasca partidul portocaliu in frunte cu dragii lui conducatori Base si Leana

as vrea sa-i vad in piata ...la manifestatie pe toti cei care se vaita pe net ca e rau...ca va fi si mai rau......daca e la o adica....nici 2% dintre ei nu vor iesi.....nici macar sa chibiteze de pe margine

:gmare dreptate mai ai.

nu m-am putut abtine sa nu scriu ceva legat de aceasta rusine,si cand m-am apucat am obs ca pur si implu nu am cuvinte,mi se pare chiar pueril sa scrii pe net despre o asemenea nemultumire,la asa ceva raspunsul trebuie sa fie mult mai decisiv si sub cu totul alta forma.

sunt trist.

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

Sanatate tuturor!

ceea ce relatezi tu despre aceasta lege este o palma peste ochi si iti explic si dece.

ei vor sa creeze concurenta unui serviciu care cred ca e singurul pe plan national care functiona,si asta ca sa apara peste cateva luni si sa zica ca nu este convenabil sa tinem un sistem de ambulanta precum SMURD pt ca ne costa mult iar cu bani ceva mai putini putem asigura serviciul de urgenta prin intermediul firmelor private.

si uite asa in 1-2 ani vor fi doar ambulante private in zonele unde decid ei ca e convenabil(restul sa crape ca sunt saraci),se va forma un cartel ca pe peste tot care va decide preturile si cere le vor marii la fiecare scumpire de benzina.

sunt sisteme si domenii unde nici sa ai f..ti nu face in asa fel incat sa fie concurenta(reala) ca sa existe preturi mai mici si servici/produse mai calitative.

dece nu da liber la energia electrica,pt ca ce a facut ei cu enel este o alta palma data peste ochii,nu mai este de stat in schimb a dat totul unei singure firme care nici macar nu si-a respectat onest contractul cu statul.

si mai sunt destule domenii in care staul ar economisii bani privatizandule,serviciile ar fi mai calitative si pretul in functie de concurenta ar scade in anumite cazuri sau cel putin ar mai stagna.

Editat de hdragos
Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

mai nea Fane...si ambulanta aia privata.....cand o sa vina....intai imi taie chitanta....sau dupa ce ma cara de la locul accidentului?

pana una alta SMURD-ul stie ce face...si o spun din proprie experienta( trista )...nu din auzite

acum ca eu fac parte din sistemul energetic...rog pe unul din sist sanitar....sa-mi spuna in ce tara din lume serviciul de urgenta este privat??

sa va mai spun o chestie ....offtopic...dar cu ceva legaturi cu acest caz

cativa ani in paralel cu serviciul ca sa-mi scot betia drumurilor lungi din sange ....am facut taximetrie la o mare firma de profil din Brasov.....eram doua gasti mari....noi angajatii firmei...si colaboratorii....intre noi serviciul de dispecerat.....o mare dar mare parte din comenzile grase....le luau colaboratorii......care cotizau la dispecerul respectiv.......

cine garanteaza ca anumite persoane care raspund la 112 nu vor proceda la fel?

privatii vor fi tot timpul...mai aproape de eveniment decat ceilalti......pe limbajul de taximetrie...vor fi ...la adresa

sa ne fereasca ....si cel de sus si cel de jos... sa avem nevoie de sist sanitar din tarisoara asta in felul in care se pare ca va arata

Link spre comentariu

SMURD-ul este cu totul alceva(diferit) de ambulante .Este un proiect gandit de doi oameni; Oprescu si Arafat. Daca suni sa vina salvarea NU VA VENI SMURD-ul. Smurd-UL are alte prioritati. Smurd-ul are ca,angajati doctori,asistente din din spitalele statului. Sunt oameni care fac un job in plus, job care le aduce bani mai multi ca la stat.

Link spre comentariu

hai sa-ti spun cum a fost.....la mine la munca accident cu electrocutare la 20 000 V....accidentatul..baiat tanar 30 de ani.....nu vreti sa stiti in ce hal arata.....sunam la 112....spunem ce s-a intamplat....ne trimite o ambulanta.....ajunge ambulanta...si in momentul in care l-a vazut pe accidentat...asistenta pur si simplu a lesinat.....norocul lui a fost ca la doua min a sosit o ambulanta Smurd......moment in care colegul nostru a intrat in convulsii ....va garantez ca nu doriti sa vedeti asa ceva....tipii de la Smurd l-au stabilizat....l-au dus la spital...si azi traieste....cu pretul mainii drepte.....

prin asta nu acuz Ambulanta....abia puteam noi sa-l privim.....demonstrez un caz in care Smurdul....a fost cu picioarele pe pamant

ca parere personala.....Oprescu si Arafat....au gandit bine.....bravo lor

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare