gabi ratiu Postat Ianuarie 13, 2012 Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 Re: pana unde? si SMURD?... Nu s-a retras ma ... s-a pensionat! :ha: cine s-a pensionat dor nu ''base'':ha::ha: Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 13, 2012 Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 Re: pana unde? si SMURD?... Mai rau ...cica Basescu ar fi murit sau ar fi omorat multe ... "Şoc şi groază marca Antena 3. Preşedintele Traian Băsescu a murit într-un accident auto. Cel puţin aşa susţine un email primit de pe adresa noreply@antena3.ro. Mesajul e la fel de cutremurător: “Soc national! Traian Basescu este desfigurat dupa ciocnirea frontala a masinii prezindentiale cu un alt vehicul aflat in trafic. Imagini in premiera aici”. http://www.agentia.org/cum-a-murit-presedintele-traian-basescu-la-antena-3-11705.html :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ised8u Postat Ianuarie 14, 2012 Partajează Postat Ianuarie 14, 2012 Re: pana unde? si SMURD?... Salutare, Noi cei care suntem mai putin informati in domeniul acesta te rugam sa ne dai cateva exemple de progres din noua lege a sanatatii. Am participat cu totii ''pe viu'' la o gramada de reforme: in justitie, in invatamant, in politie, in armata si uite unde ne-au dus toate astea :hl Scuze de absenta. Sa nu credeti ca am aruncat soparla si am disparut. Am avut o serie de garzi "sudate" foarte grele si nu am avut timp: Afirm ca sunt informat pentru ca am citit legea nu pentru ca fac parte din sistem. Punctele tari ale legii care vor aduce real progres sun transformarea spitalelor in societati comerciale sau fundatii. Aceasta transformare implica multe lucruri pe care nu doresc sa le dezbat aici, rezultatul final fiind accesul la servicii medicale de calitate. Al doilea punct tare este din punctul meu de vedere tocmai motivul pentru care se iese in strada. Posibilitatea infiintarii de servicii de prim ajutor private. Majoritatea vedeti partea in care pe langa SMURD mai apare si alt serviciu in acelasi oras. Cat de nebun sa fie un investitor sa faca un SMURD privat in MURES, BUCURESTI, CLUJ, etc. unde acestea functioneaza deja perfect? Eu cred ca ar da posibilitaea aparitiei de servicii de urgenta acolo unde ele nu exista sau sunt insuficiente. Stiti de exemplu ca in judetul Alba in weekend sunt doar doua ambulante cu medic pentru tot judetul, si ca nu ajung decat rar la timp, consecinta fiind decesul pacientilor?. Ar fi un lucru rau sa mai existe inca doua, chiar private? Ce ma intereseaza pe mine ca pacient, daca e de stat sau privata? Legea spune ca e gratis. SMURD nu este in pericol sa dispara datorita legii noi. Sunt atat de buni incata nimeni nu le va face concurenta vreodata. Vorbesc in cunostinta de cauza, fiind fost voluntar si actual colaborator SMURD. Tot ce se intampla este o manipulare. Se iveste ocazia sa incercam sa scapam de Base si sacrificam o lege care chiar va aduce progres. E drept ca trebuie acordata atentie modulu de elaborare a Normelor de aplicare. Dar asta nu inseamna sa anulam legea intreaga. Sanatate! vitara 92, 1,6, 8v, gpl, at Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ised8u Postat Ianuarie 14, 2012 Partajează Postat Ianuarie 14, 2012 Re: pana unde? si SMURD?... Daca intra legea asta in vigoare..........te prind draga coleg....iti rup picioarele si te las sa astepti SMURD-ul particular sa te salveze!!!!!!!!!!!!! Cu ce drept ma numesti "coleg"? Si daca tot suntem colegi ce iti da dreptl sa ma ameninti? Cumva libertatea de exprimare este un drept care mie nu imi apartine pe acest forum? Ma consideri responsabil pentru lege? Te rog sa pastrezi decenta si sa lasi amenintarile. E dreptul meu sa am o parere si sa o pot exprima liber. vitara 92, 1,6, 8v, gpl, at Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ised8u Postat Ianuarie 14, 2012 Partajează Postat Ianuarie 14, 2012 Re: pana unde? si SMURD?... @Ised : ......Si de unde stii tu ca se doreste un progres in medicina de urgenta si nu e o varianta ca anumite firme private sa puna mana si pe banii alocati SMURD ? Eu nu stiu ce se doreste. Cred ca se impun doar niste norme UE. Eu cred ca se poate folosi aceasta lege pentru a face bine. Eu cred ca Arafat trebuie sa ramana in sistem si sa faca Norme de aplicare bune pentru aceasta lege, care, desi e buna, poate provoca dezastre daca normele vor fi gresit facute. Omul chiar stie ce vorbeste, si cred ca e normal sa fie suparat. SMURD e munca lui de o viata si este amenintat. Dar trebuie sa treaca peste asta, sa accepte situatia si sa il faca si mai bun astfel incat sa nu poata nimic sa il distruga. Iar privatizarea spitalelor nu are cum sa fie decat buna. Eu ca medic, actionar la spitalul la care lucrez, o sa imi pese cum se cheltuie banii, o sa schimb managerul prost, o sa vreau performanta, pentru ca fiind societate comerciala salarul va depinde de asta. Sanatate! vitara 92, 1,6, 8v, gpl, at Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 14, 2012 Partajează Postat Ianuarie 14, 2012 Re: pana unde? si SMURD?... @Ised : Mai lasa-ma frate cu normele astea ca o sa ne manance altii coliva !!! Daca aceste norme ar fi prezentate clar publicului si dezbatute, as mai crede, dar asa, sunt doar niste chestii pe care le interpreteaza ei cum vor astfel incat sa mai stoarca un ban, sa mai ingroase putin bugetul si din care buget trebuiesc platite contractele clientelare !!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 14, 2012 Partajează Postat Ianuarie 14, 2012 Re: pana unde? si SMURD?... hai sa-ti spun eu cum s-ar putea pune pe butuci SMURD....suni ptr urgenta la 112...si dispecera de acolo...da 8 interventii din 10 celor privati...si numai doua SMURD.....simplu nu..... cine dracu mai pune competenta pe primul plan in tara asta? aici pe primul plan e banul... incompetenta ....rau vointa termenul de interes natinal este necunoscut mariii mase de politicieni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdanys Postat Ianuarie 14, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2012 Re: pana unde? si SMURD?... hai sa-ti spun eu cum s-ar putea pune pe butuci SMURD....suni ptr urgenta la 112...si dispecera de acolo...da 8 interventii din 10 celor privati...si numai doua SMURD.....simplu nu..... cine dracu mai pune competenta pe primul plan in tara asta? aici pe primul plan e banul... incompetenta ....rau vointa termenul de interes natinal este necunoscut mariii mase de politicieni degaba le dai exemple clare si cu cap ca ei tot degeaba , sunt cei care au anumite interese directe, au IQ mic sau pur si simplu nu stiu nimic de subiect. orice om normal care a auzit argumentele de ambele parti si-au facut deja o parere clara. si culmea, ce spui tu s-a intamplat deja la Brasov ca a fost scandalul cu femeia aceea care a murit in Poiana. acolo dispecererul 112 era obligat prin comanda scrisa direct la vedere deci fara ascunzisuri sa dea obligatoriu 7 cazuri pe zi la privat. iar pe alta parte sa crezi ca vine un privat, baga milioane de euro in salvari ,medici etc si apoi se pune el in mijlocul unui sat unde nu este smurd, si sta el acolo ca da-de cade ceva, trebuie sa fii repet sau cu interese sau cu un IQ prea mic. dar cu zicea ctp: E un chin profesional pentru mine să mai scriu despre individul Băsescu. Orice făptură înzestrată cu raţiune de pe teritoriul acestei ţări cred că şi-a putut dat seama, după 7 ani, cu cine are de-a face. Iar fanii care i-au mai rămas nu sunt accesabili pe calea raţiunii. isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ised8u Postat Ianuarie 14, 2012 Partajează Postat Ianuarie 14, 2012 Re: pana unde? si SMURD?... @astral, tocmai de asta spun ca Arafat ar trebui sa nu se retraga si sa faca parte din acesti "ei" care dau normele. Cat despre dezbatere, legea este pe site-ul MS, si oricine poate trimite sesizari la propuneri@ms.ro. Din pacate nimeni nu se oboseste sa faca asta. In plus reprezentanti din colegiul medicilor urmau sa se intalneasca cu ai ministerului pentru a dezbate saptamana viitoare. @Marius ai dreptate ca se poate pune pe butuci Smurd in felul acesta dar asta nu se va intampla niciodata. Dispeceratul de urgenta functioneza pe baza de competenta, iar cazurile se aloca pe criterii obiective cum ar fi nivelul de dotare, distanta fata de eveniment. La inceput a existat aceeasi competitie intre Ambulanta si Smurd. In urma cu 6 ani cand faceam si eu garzi la Smurd, era o lupta apriga pe cazuri. Lucrurile au intrat insa normalitate. Cel putin in orasul nostru. @tdanys te rog sa te limitezi la a dezbate idei si nu jigni. Faptul ca am o parere diferita de a ta nu ma face nici prost nici dusmanul tau. Nu stii nimic despre sistemul de sanatate, daca tu crezi ca o ambulanta in sat trebuie sa " stea el acolo ca da-de cade ceva". Sunt si acolo urgente. Multi nu suna la 112 ca stiu ca oricum nu ajunge la timp ambulanta. Cam in cat timp crezi ca ajunge la tine Smurd daca ai accident la Rasca? Iti spun eu cat am facut pana la Tarnita: 25 minute de la apel. Nu era mai bine daca pleca din Floresti echipaj? Suntem orbiti de ura ce o purtam nemernicului asta care ne conduce. Ne-a adus in halul in care nu mai distingem binele de rau. Pacat. Eu vad lucruri bune in jurul meu. Poate ca din cauza ca se fac 7 ani de cand nu am televizor. vitara 92, 1,6, 8v, gpl, at Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Ianuarie 14, 2012 Partajează Postat Ianuarie 14, 2012 (editat) Re: pana unde? si SMURD?... @astral, tocmai de asta spun ca Arafat ar trebui sa nu se retraga si sa faca parte din acesti "ei" care dau normele. Cat despre dezbatere, legea este pe site-ul MS, si oricine poate trimite sesizari la propuneri@ms.ro. Din pacate nimeni nu se oboseste sa faca asta. In plus reprezentanti din colegiul medicilor urmau sa se intalneasca cu ai ministerului pentru a dezbate saptamana viitoare. @Marius ai dreptate ca se poate pune pe butuci Smurd in felul acesta dar asta nu se va intampla niciodata. Dispeceratul de urgenta functioneza pe baza de competenta, iar cazurile se aloca pe criterii obiective cum ar fi nivelul de dotare, distanta fata de eveniment. La inceput a existat aceeasi competitie intre Ambulanta si Smurd. In urma cu 6 ani cand faceam si eu garzi la Smurd, era o lupta apriga pe cazuri. Lucrurile au intrat insa normalitate. Cel putin in orasul nostru. @tdanys te rog sa te limitezi la a dezbate idei si nu jigni. Faptul ca am o parere diferita de a ta nu ma face nici prost nici dusmanul tau. Nu stii nimic despre sistemul de sanatate, daca tu crezi ca o ambulanta in sat trebuie sa " stea el acolo ca da-de cade ceva". Sunt si acolo urgente. Multi nu suna la 112 ca stiu ca oricum nu ajunge la timp ambulanta. Cam in cat timp crezi ca ajunge la tine Smurd daca ai accident la Rasca? Iti spun eu cat am facut pana la Tarnita: 25 minute de la apel. Nu era mai bine daca pleca din Floresti echipaj? Suntem orbiti de ura ce o purtam nemernicului asta care ne conduce. Ne-a adus in halul in care nu mai distingem binele de rau. Pacat. Eu vad lucruri bune in jurul meu. Poate ca din cauza ca se fac 7 ani de cand nu am televizor. @ised8u Da-mi te rog voie sa te contrazic in doua aspecte: Prezenta lui Raed Arafat in comisia care ar "elabora" respectivele norme de aplicare n-ar face decat sa dea creibilitate acelor "norme". Care fie vorba intre noi, fii sigur ca sunt deja elaborate "asa cum trebuie" si "pentru cine trebuie"! Prin natura serviciului meu, am ceva "cunostinte si relatii" printre cei care administreaza serviciul 112; si atat sistemul tehnic este astfel conceput cat si oamenii, special selectionati si organizati incat sa poata raspunde unor anumite interese care n-au nici o legatura cu interesul public. In alta ordine de idei: vara trecuta, inainte de a merge in Maramures, am petrecut cateva zile in zona Clujului, atat in oras cat si chiar in Rachitele. (am rude in Cluj). Si pot sa-ti spun si eu o parere, culeasa de la mai multi si de diverse culori politice: de cand Boc a castigat prima oara mandatul de primar al Clujului, nimic nu mai merge cum trebuie in intreg judetul. Regula e una singura: daca nu esti cu el esti impotriva lui! Am tot respectul pentru meseria pe care o practici, cu atat mai mult pentru volutariatul pe care il prestezi, dar hai sa ne rezumam fiecare la domeniul la care se pricepe. Nici eu nici tu nu ne pricepem la politica; tu cunosti din interior mecanismul unitatilor de urgenta, dar pana la un anume nivel. In aceeasi masura si eu cunosc niste "mecanisme"... dar tot pana la un anume nivel. Dar asta nu inseamna ca nici eu nici tu putem spune cui foloseste sau nu foloseste noua lege a sanatatii si cu atat mai mult retragerea ei. Hai sa ne vedem fiecare de domeniul la care se pricepe, nu crezi ca e mai bine? O seara buna. Editat Ianuarie 14, 2012 de teddybear It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdanys Postat Ianuarie 14, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2012 Re: pana unde? si SMURD?... " Iti spun eu cat am facut pana la Tarnita: 25 minute de la apel. Nu era mai bine daca pleca din Floresti echipaj? " tu vrei sa se dezbata idei dar cand intrebi un lucru concret, se raspunde cu altceva total pe langa, nu vb de cazul tau si daca te-ai simtit vizat imi cer scuze. si tot concret explica-mi cine opreste azi privatul sa aiba salvare in Floresti, sau sa fie SMURD si in floresti. ceea ce spuneam eu este ca nici odata un privat nu o sa stea cu investie extrem de mare pt cateva cazuri ( nr putin, nu sunt multe cazuri, in acest sens) ca nu si-ar scoate bani in veci. o sa scoata smurdul din orasele mari unde este mult de lucru prin metodele explicate si culmea deja testate. iar cand se termina bani alocati...pa. dar degeaba dai exemple, ca toti sunt nebuni, de la Arafat la FMi, daca vrei. si ca sa fii linistit ma retrag din discutie ca nu mai are rost discutia asta, eu cred ca cine a vrut sa inteleaga ceva a inteles , cine nu ...asta este. isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 14, 2012 Partajează Postat Ianuarie 14, 2012 Re: pana unde? si SMURD?... orice dispecerat...ca e vb de coordonatorii de transport TIR....dispeceratele de taxi....ca si dispeceratul112 functineaza ...pe lamga competenta si pe baza de simpatii naturale...sau pe baza de stimulente......deci...exclus ca in cazul aparitiei sist privat de urgenta.....cu o atentie corespunzatoare ....asupra dispecerului de pe o anumita tura....unii pot fi favorizati...mai pe fata sau mai voalat toate astea ti le spun din proprie experienta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ised8u Postat Ianuarie 15, 2012 Partajează Postat Ianuarie 15, 2012 (editat) Re: pana unde? si SMURD?... @tdanys referitor la mesajul pe care l-ai trimis pe privat, te asigur ca postarea mea nu continea nici o amenintare si nici o subtilitate. Ma refeream nu "in cat timp ajunge la tine" ambulanta la rasca, ci in cat timp ajunge generic la rasca o ambulanta, pentru ca am experiente personale neplacute legat de asta. Imi pare rau daca exprimarea mea a lasat sa se inteleaga altceva. Tu chiar crezi ca exista un om in lumea asta atat de meschin incat sa iti trimita ambulanta mai tarziu pentru ca are o problema cu tine? Ce te face sa crezi ca eu sunt atat de meschin? Ce te face sa crezi ca eu am o problema cu tine? Eu cred ca oamenii au dreptul sa aiba pareri diferite, si ca asta duce la progres. Nu am facut nici o jignire si nici o amenintare, nici macar subtila, si te rog sa procedezi la fel. Hai sa fim prieteni, ca rau e mult in jurul nostru si fara sa il facem noi. on topic: sa stii ca un post de ambulanta nu este o investitie mare. Si cu ocazia asta ma retrag din discutii legat de orice altceva nu are legatura cu off road pe acest forum. Am fost amenintat, jignit, batjocorit, atat public cat si in privat, pentru ca am exprimat o parere diferita de a majoritatii. Sunt membru al comunitatii si am aceleasi drepturi ca si voi. Daca ati vrut sa imi "bagati pumnul in gat sa tac" ei bine ati reusit. Sanatate! Editat Ianuarie 15, 2012 de ised8u vitara 92, 1,6, 8v, gpl, at Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Ianuarie 15, 2012 Partajează Postat Ianuarie 15, 2012 (editat) Re: pana unde? si SMURD?... Iar privatizarea spitalelor nu are cum sa fie decat buna. Eu ca medic, actionar la spitalul la care lucrez, o sa imi pese cum se cheltuie banii, o sa schimb managerul prost, o sa vreau performanta, pentru ca fiind societate comerciala salarul va depinde de asta. Sanatate! Cati bani poti investi in spitalul tau, is88edu? Aveti destui ca finantati activitatea spitalului fara sa mergeti cu roaga la primaria portocalie (sau de orice culoare o fi) sau la casa de sanatate comandata tot politic? Pentru mine privatizarea spitalelor inseamna ca banii mei, luati de multi ani pentru asigurari de sanatate, nu ajung acolo unde trebuie, sau pentru a ajunge trece prin locuri obscure comandate politic. Boc deja imi spune ca imi da doar un pachet minim de servicii pentru banii astia, orice chestie suplimentara iesind din buzunarul meu. Daca tot e asa, nu mai bine imi tin banii in buzunar si ii dau cand am nevoie? In Statele Unite sistemul asta modern si democratic tocmai e pe moarte, noi il luam de bun. Nu putem lua ceva totusi functional? Poate suedezii au ceva mai inteligent, ce zici? Editat Ianuarie 15, 2012 de f_zoltan Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Ianuarie 16, 2012 Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 Re: pana unde? si SMURD?... si la suedezi se plateste suplimentar, inclusiv pentru liste de compensate. Dar nu despre asta este vorba, pe mine nu ma intereseaza ce fac suedezii decat in masura in care vom reusi sa facem acelasi eficient sistem de parteneriat public-privat. Nu vom reusi, pentru ca la ei sa furi e o rusine, la noi e motiv de mandrie. Mie nu mi se pare normal ca spitale construite si dotate cu banii mei, ai tatalui meu, ai mamei mele, ai nostri, sa se faca deodata fundatii si srl-uri cu constructii si teren gata in dotare, cu paturi si dotari medicale. N-am nimic impotriva spitalelor private atata timp cat se dezvolta pe bani proprii, dar nu pe banii mei. Multe alte state si-ar dori sa aiba macar cladirile ridicate... noi nu stim cum sa scapam de ele... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdrracing Postat Ianuarie 16, 2012 Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 Re: pana unde? si SMURD?... Cateva cuvinte care mie personal mi-au placut http://www.youtube.com/watch?v=Z-haRv0hxRA Never ride faster than your guardian angel can fly TOYOTA LAND CRUSER J90/ V6 /178cp LAND ROVER DISCOVERY 2 / V8 /185 cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soso Postat Ianuarie 16, 2012 Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 Re: pana unde? si SMURD?... EU as vrea sa fie ei presedinte/prim ministru in Bulgaria, iar eu sa-mi pot inmatricula masina in Romania. Ma duc in Piata Universitatii. Aseara a fost diferenta mare intre realitate si ce se vede la televizor. Ne vedem acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Re: pana unde? si SMURD?... EU as vrea sa fie ei presedinte/prim ministru in Bulgaria, iar eu sa-mi pot inmatricula masina in Romania. Ma duc in Piata Universitatii. Aseara a fost diferenta mare intre realitate si ce se vede la televizor. Ne vedem acolo. Scarbele astea de la oricare din televiziuni, subestimeaza numarul participantilor, undeva la "cateva sute", dar in schimb titreaza mare "113 persoane retinute"........ Adica sa intelegem ca au fost retinuti jumate / o treime din participanti ??? :uameni REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 (editat) Re: pana unde? si SMURD?... ma uitam pe pozele intalnirii de la 'calugareni; ... o comunitate de 4x4 .... niste baieti care se simteau bine impreuna ... cum de altfel sa mai intamplat mai la toate intalnirile .... .. acum brusc .... s-au creat antipatii ... s-au adus injurii .... si nu imi place ce vad si ce aud ... ..bucuros am fost cand sa sters primul topic .... ... bucuros voi fi daca se va sterge si asta .... ... NU SE POATE SA SE IMPARTA FORUMISTII IN 2 .... ... oameni care mai ieri erau prieteni .... azi nu se mai suna .. nu mai vb ... nici un sms ... nici un PM .... ... este CEL MAI OFF-TOPIC din istoria forumului ...!! :g Editat Ianuarie 17, 2012 de Lipoveanu cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 (editat) Re: pana unde? si SMURD?... @lipoveanu; frate cu frate si gemeni daca ar fi au idei sau conceptii diferite despre viata. asa si cu colegii nostrii. chiar daca s-a deschis acest topic pentru ca asa a fost situatia, asta nu inseamna ca o legatura facuta in ani trebuie sa se rupa. exista un numitor comun 4x4 care este mai durabil decat ceea ce se intampla pe strada. pe parcurs legaturile se vor reface....este o suparare de moment. @astral; spune-mi si mie te rog o televiziune din Romania unde se spune numai adevarul. televizorul meu daca nu era situatia de asa natura statea numai pe discovery sau animal planet. Editat Ianuarie 17, 2012 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Re: pana unde? si SMURD?... sunt consternat....vine un medic, care poate face parte si din administrare si voi il luati peste picior...:uameniSunt curios ce parere are VITALIES..:tk NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 18, 2012 Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 Re: pana unde? si SMURD?... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator costinell Postat Ianuarie 18, 2012 Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 Re: pana unde? si SMURD?... Aseara a fost diferenta mare intre realitate si ce se vede la televizor. In ce sens este diferenta intre TV si Piata ? Vad ca inca mai sunt destui care sustin portocalele Daca si acum mai sunt sustinatori portocalii ... ne meritam soarta ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Ianuarie 18, 2012 Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 Re: pana unde? si SMURD?... Nu fii asa negativist, Costinell, intotdeauna e diferenta intre TV si realitate, indiferent daca se sustine portocala sau nu. Diferentele sunt in plus sau in minus in functie de intentiile corepsondentului. Si eu sunt portocaliu daca iti zic ca alaltaieri eu am vazut undeva pe la 400 de persoane pe strada in Petrosani in timp ce prin ziare am citit 700? Nu exclud ca pe parcursul manifestatiei (cateva ore bune) or fi trecut chiar si mai mult de 700 de oameni, dar nu au fost atatia la un loc. Efortul a fost oricum de laudat, sa faci ture in oras timp de cateva ore la -10C e un tur de forta. Legat de is8edu, eu nu inteleg de ce a fost luat in vizor. El e doctor, lucreaza intr-un centru medical important, vede treburile din interior. Din pacate pentru mine, aflat la periferia sistemului medical ca pacient intr-un targ prafuit, am alta viziune, dar asta nu inseamna ca vreunul din noi greseste esential. E clar ca sistemul medical e terminat, problema e ca e putin probabil ca Base si ai lui sa aiba competenta sau buna intentie de a readuce lucrurile la normal. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
akita Postat Ianuarie 18, 2012 Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 Re: pana unde? si SMURD?... Fiind informat, ma simt dator sa fac cateva precizari: Eu cred ca nu ati citit proiectul de lege si vorbiti influentati de manipularea media. Lege prevede clar: (10) Asistenta medicala de urgenta se asigura, gratuit, tuturor pacienţilor indiferent de statutul de asigurat al acestuia. ce nu ii convine lui Arafat este urmatorul articol: (1) Acordarea primului ajutor de baza, fara echipamente specifice, se efectuează de catre orice persoana instruita in acest sens sau de catre persoane fara instruire prealabila, acţionând la indicaţiile personalului specializat din cadrul dispeceratelor medicale de urgenta sau al serviciilor de urgenta prespitaliceasca de tip SMURD şi serviciului de ambulanta având ca scop prevenirea complicaţiilor şi salvarea vieţii pana la sosirea unui echipaj de intervenţie. Adica vezi doamne nu va mai fi el the one and only, si este posibil sa apara si ambulante private. Eu cred ca nu este un lucru rau sa aiba putina concurenta, daca normele de aplicare vor fi corecte. In lege nu se desfiinteaza SMURD. Doar Arafat spune asta. Demisia lui nu este un act de demnitate. Este un copil suparat ca si altul va mai avea jucarie ca a lui. Daca i-ar pasa de oameni cu adevarat ar ramane in Minister si ar colabora sa se dea Norme de aplicare in favoarea noastra. Daca nu ma credeti cititi proiectul. E pe siteul MS.ro la transparenta decizionala. Nu imi place basescu, dar asta nu are legatura cu legea sanatatii. Sa nu intelegeti din asta ca sunt impotriva SMURD, sau ii reneg dreptul lui Arafat de a fi cel mai tare din parcare. SMURD e cel mai tare, sunt buni eficienti. Romania ii este datoare lui Arafat pentru ca exista SMURD, dar legea sanatatii reprezinta progres. Sanatate tuturor! Nu am citit nici o lege si nici nu vreau sa o citesc. Nu e treaba mea. Stiu doar ca un om care chiar a facut ceva extraordinar si palpabil in ceea ce priveste sistemul de urgente spune ca aceasta noua lege e proasta. Da-mi voie sa-i acord un credit infinit in contrapartida cu sleahta lui Basescu careia i se rupe de orice lege in general si nu-i intereseaza decat sa-si pregateasca terenul pentru a fura mai mult. A... si acum bag seama ca atotstiutorul Basescu s-a razgandit (a cata oara !?). Arafat nu mai e un naspa care trebuie dat afara si e un minunat. Maine poimaine basistii o sa spuna ca Preamaritul a fost cel care l-a sustinut pe Arafat... In fine... ti se face scarba. Nu pot intelege cum unii se mai uita in gura lui Basescu dupa toate minciunile si abuzurile pe care le-a facut. Ce naiba ? Chiar nu observa nimeni ca ce spune asta chiar nu are nici o importanta? Azi spune una, maine o intoarce ca la alba neagra. Fara suparare, dar aici nu mai e vorba de politica, e doar o chestiune de bun simt. Cum si de ce sa acorzi credit unui om care isi incalca de fiecare data cuvantul ? De ce sa il sustii cand isi depaseste atributiile de presedinte, deci incalca legea ? De ce sa-l mai respecti (ca Presedinte) dupa ce musamalizeaza fraudarea voturilor in Parlament, intervine in justitie, sustine fatis un partid politic... adica face tot ce NU trebuie sa faca un Presedinte... Am tot respectul pentru cei care nu sunt de acord cu manifestatiile din zilele acestea cu conditia sa NU se planga de taxa auto, impozit, scumpire carburanti, etc. Eu o sa fiu in Piata Universitatii pt. ca, din pacate, e singura modalitate prin care pot sa ii spun lui Basescu si gastii lui ca eu unul nu am uitat abuzurile si minciunile lor... P.S. Ar fi interesant daca Magheru ar fi "circulat" de muuulte masini 4x4, motociclete, biciclete, trotinete, etc:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate