baghy Postat Ianuarie 21, 2012 Partajează Postat Ianuarie 21, 2012 Re: pana unde? si SMURD?... Max,am tot respectul pentru ce ai facut cu acest forum dar cred ca derapajele catre diverse chestiuni cu tenta politicianista nu fac decat sa dezbine o comunitate frumoasa de oameni relativ uniti de o pasiune comuna. Subscriu. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Ianuarie 21, 2012 Partajează Postat Ianuarie 21, 2012 Re: pana unde? si SMURD?... "Suntem cu totii diferiti. Din fericire." reclama unei firme de mobilier Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Ianuarie 21, 2012 Partajează Postat Ianuarie 21, 2012 Re: pana unde? si SMURD?... Ca tot vorbeati de lup ...Na ca sunt si unii care il sprijina ... http://www.causes.com/causes/648260-support-romanian-leader-traian-basescu daca cineva imi zice ca exista si astfel de oameni,isi lua o bataie degeaba de nu stia nici care cu cine voteaza. continuam sa citesc parca hipnotizat,moama ce efect are prostia,ce crak tata e c..at.:ha: Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 21, 2012 Partajează Postat Ianuarie 21, 2012 Re: pana unde? si SMURD?... .............. Nu il cunosc pe Lipoveanu,nici pe Astral,nici pe Max (doar pe baietii Land Rover :al) si nu sunt partizanul nimanui dar banarea mi s-a parut un abuz al puterii din acest spatiu virtual pentru ca eu am perceput-o ca pe "cine nu e cu noi e impotriva noastra" - Astral,eu nu am vazut porcaieli la adresa ta pe forum,poate le-ai sters,iar injuriile pe mess se califica pentru ban pe forum doar in cazul unui abuz de putere. ............... Nu faci decat presupuneri, te bazezi pe ceva "ce nu ai vazut", nu citesti cu atentie ce s-a spus, dar in schimb tragi concluzii la greu ! Poate n-am fost suficient de clar : in discutiile mele cu el de pe messenger ne-am spus fiecare parerea despre manifestatia din Piata si desi eu am crezut ca a fost suficient, el a continuat sa ma jigneasca a doua zi aici, PE FORUM ! Deci a fost banat pentru jignirile postate AICI ! Acum ti-e clar ??? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Ianuarie 21, 2012 Partajează Postat Ianuarie 21, 2012 (editat) Re: pana unde? si SMURD?... daca cineva imi zice ca exista si astfel de oameni,isi lua o bataie degeaba de nu stia nici care cu cine voteaza. continuam sa citesc parca hipnotizat,moama ce efect are prostia,ce crak tata e c..at.:ha: Se pare ca preferi ca PSD+ PNL sa ne denigreze si sa ne scoata de tot din Europa-oricum nu au facut nimic ca sa intram in UE. Rau am ajuns-cand nu le convine ceva : "tovarasaaaaa UE, Base ne-a scuipat ca am vrut sa ii furam sendvisul.Va rugam sa ii luati banii din pusculita"..................... Editat Ianuarie 21, 2012 de nick67 VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Ianuarie 21, 2012 Partajează Postat Ianuarie 21, 2012 Re: pana unde? si SMURD?... din banii care io fi furat basescu nu am vazut nimic in conturile mele ...nu stiu de unde impresia ca as pupa pe cineva in cur ... sau am avut eu norocul sa scap nefutut in cur ... cum reiese de pe aici ... ca unii prea striga tare .... le-o fi facut basescu de' prostii in fund ' ... si atunci e normal sa tipe ... nu mai zic sa fi fost si fara alifie ... ... dar sa revenim .... si eu am nemultumirile mele... nu imi plac politicienii , nu mi-au placut si nici nu or sa-mi placa vreodata si nici nu fac un caz din asta .... de la inceput am considerat ca astral mi-e prieten si nu l-am inteles ce face ...?! acum mai mult nu-l inteleg .... inteleg ca este incoerent si ii este greu sa dea inapoi .... .... incerc sa-l scot din mizeria in care a intrat ...' te amesteci cu taratele te mananca porcii ...' .... inteleg foarte bine ca ce se intampla ...!!!! nu este in favoarea si nici in spiritului forumului si as sterge imediat toate postarile despre politica .... ... si totusi ....???? de ce a iesit astral in strada ..??? Ma bazez pe ce vad,adica acest citat,si nu trag concluzii la greu. Acum mi-e clar,se face vinovat de crima de lezmajestate! Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Ianuarie 21, 2012 Partajează Postat Ianuarie 21, 2012 Re: pana unde? si SMURD?... Eu si altii ca mine,care isi castiga painea prin munca,avem nevoie de liniste,personala si sociala,pentru a putea plati salariatii si taxe la stat din care statul ,la randul lui,sa plateasca pensii,salarii,sanatatea,o gramada de ajutoare si alta gramada de furtisaguri - multi dintre cei ce dau din gura nu au nimic de pierdut pentru ca nici nu stiu,nici nu vor sa faca altceva,e mult mai simplu sa darami decat sa construiesti si de multe ori mai profitabil. Eu cred ca tu aici vorbesti de alta tara sau daca vorbesti de romania esti complet rupt de realitate.Intreb si eu nu ca m-ar interesa sau daca nu este secret ce fel de afaceri faci de esti asa multumit de banii pe care ii dai la stat si vad ca esti multumit si de modul lor cum sunt cheltuiti. P.S. Off-road nu este ala in care te-ai urcat cu masina din avatar pe o bordura si ai mai si imortalizat momentul cu o poza cu care sa te dai smecher. E plina tara de smecheri ca tine. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 21, 2012 Partajează Postat Ianuarie 21, 2012 Re: pana unde? si SMURD?... Ma bazez pe ce vad,adica acest citat,si nu trag concluzii la greu. Acum mi-e clar,se face vinovat de crima de lezmajestate! Oare faptul ca inclusiv pe acest topic, oamenii au pareri diferite, dar nici unul nu este banat, asta nu-ti pune semne de intrebare asupra concluziei tale referitoare la Lipoveanu....? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 21, 2012 Partajează Postat Ianuarie 21, 2012 Re: pana unde? si SMURD?... aloooo domnii...va aprindeti precum gazul de mina....la politica si la fotbal ne pricepem toti....gata....am priceput...Basescu nu e bun,....asta e clar....astia din opozitie sunt niste parveniti....buna asa.....voi in marea voastra clar viziune...pe cine vreti la putere...ca vad ca nu faceti nici o nominalizare as vrea sa va vad tot atat de activi si la alte rubrici de pe forumul asta.....sau prin teren........:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Ianuarie 21, 2012 Partajează Postat Ianuarie 21, 2012 (editat) Re: pana unde? si SMURD?... Sean70, in prima ta postare de aici ai facut un inventar al momentelor din viata in care ai fost manipulat. Asta e bine, dar din pacate nu ai invatat nimic. Te lasi manipulat in continuare, sari cu bucurie in orice ocazie in care te poti pacali singur. Recunosti ca nu stii mare lucru despre Lipoveanu sau despre motivele banarii lui dar iti permiti sa ai sentimente intense si pareri de neclintit legate de tema. Nu iti dai seama ca aceeasi gandire te-a adus in pragul de a lua in catare concetateni de-ai tai in '89? In clipa asta ai ajuns sa ameninti, intr-un fel, cu pusca colegii de forum. Ba, mai mult, pui mai mare pret pe orgoliul tau decat pe activitatea de pe forum, esti doritor sa dai cu piciorul la tot numai sa arati ca ai dreptate. @nick67 Se pare ca preferi ca PSD+ PNL sa ne denigreze si sa ne scoata de tot din Europa-oricum nu au facut nimic ca sa intram in UE. Rau am ajuns-cand nu le convine ceva : "tovarasaaaaa UE, Base ne-a scuipat ca am vrut sa ii furam sendvisul.Va rugam sa ii luati banii din pusculita"..................... Unii nu vor sa priceapa ca daca ai ajuns sa nu ii suporti pe Boc+Base&Co, asta nu inseamna ca ii iubesti pe ceilalti. Dupa mintea ta Ceausescu ar fi fost si acum in functie, pentru ca s-a dovedit ca niciunii din cei ce l-au urmat nu au valorat mai mult. Daca iti place Basescu, iesi in strada in sprijinul lui! Daca faci asta, ai respectul meu, inseamna ca intr-adevar crezi in ceva. Altfel ... Oricum pe UE o doare in cot de noi, asteapta sa ne dam singuri cu stangul in dreptul ca sa ajungem complet subjugati lor. Daca iti faci iluzii, acum ne guverneaza FMI. Editat Ianuarie 21, 2012 de f_zoltan Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 22, 2012 Partajează Postat Ianuarie 22, 2012 Re: pana unde? si SMURD?... Ne plangem ca avem conducatori de doi lei dar uitam ca fiecare popor are conducaturii pe care-i merita si noi romanii chiar ne meritam clasa politica pe care o avem,sunt oglinda societatii noastre. Dati-mi un exemplu din istoria revolutiilor si revoltelor cand multimea a avut alt rol in afara de cel de masa de manevra - nu exista asa ceva,intotdeauna a existat cineva in umbra care a beneficiat.Asa ca de acord,ii schimbi pe astia cu ce? Cu ailalti? Cu noi emanati? Inutil,oricum toti vor ajunge la fel in scurt timp pentru ca asta e natura umana - nimic nu s-a schimbat in bine la nivelul constiintei umane de la aparitia lui Homo Sapiens. Din pacate cei care vor plati oalele sparte tot noi vom fi,indiferent de ce se intampla in societate. Eu si altii ca mine,care isi castiga painea prin munca,avem nevoie de liniste,personala si sociala,pentru a putea plati salariatii si taxe la stat din care statul ,la randul lui,sa plateasca pensii,salarii,sanatatea,o gramada de ajutoare si alta gramada de furtisaguri - multi dintre cei ce dau din gura nu au nimic de pierdut pentru ca nici nu stiu,nici nu vor sa faca altceva,e mult mai simplu sa darami decat sa construiesti si de multe ori mai profitabil. Vorbiti de democratie si dictatura - vorbe goale,orice democratie e o dictatura mascata,altfel nu functioneaza nimic - Vox Populi Vox Dei = VAX - inca nu a aparut poporul care sa stie ce vrea,poate peste 1000 de ani. La mine in firma nu e democratie,la voi la fel,pe acest forum nu e - Max a spus- si mie mi se pare normal,altfel era un balamuc mai mare decat la Turnul Babel. Nu il cunosc pe Lipoveanu,nici pe Astral,nici pe Max (doar pe baietii Land Rover :al) si nu sunt partizanul nimanui dar banarea mi s-a parut un abuz al puterii din acest spatiu virtual pentru ca eu am perceput-o ca pe "cine nu e cu noi e impotriva noastra" - Astral,eu nu am vazut porcaieli la adresa ta pe forum,poate le-ai sters,iar injuriile pe mess se califica pentru ban pe forum doar in cazul unui abuz de putere. Nu m-am laudat cu nimic,am relatat doar niste fapte din care eu am castigat o anumita experienta de viata. Max,am tot respectul pentru ce ai facut cu acest forum dar cred ca derapajele catre diverse chestiuni cu tenta politicianista nu fac decat sa dezbine o comunitate frumoasa de oameni relativ uniti de o pasiune comuna. Sunt de acord ca poza cu flinta e de prost gust in acest context si tocmai de asta am si postat-o,ca sa rezoneze cu clipul cu mazare postat de tine si apreciat de destui. Prin urmare,sterg poza doar daca stergi si tu clipul ala. In caz contrar te rog sa-mi stergi contul! Multumesc :cl! Repet, desi habar nu ai despre ce e vorba, continui ca sa arunci cu vorbe aiurea legate de "puterea" de aici de pe forum, de "abuzuri" si de alte chestii de genul asta. Pe deasupra mai imi pui si conditii. Il cunosc pe Lipoveanu de mai multa vreme, pot spune chiar ca suntem amici. Prin stilul sau caracteristic a jignit de multe ori pe forum. A mai avut BAN aici chiar dat de mine. I-am sters mai multe mesaje aiurea, i-am sters multe semnaturi aiurea puse in bataie de joc. Recunosc ca daca era altcineva care a facut toate astea, poate ca avea ban permanent pe forum de multa vreme dar, pt ca il stiu si ca ii stiu modul haios de a se comporta, l-am lasat in pace de cele mai multe ori. Astral a fost jignit de multe ori si de multa vreme de catre Lipoveanu. Probabil ca Astral s-a saturat si il inteleg perfect. Nimeni de pe acet forum nu a fost banat pentru convingerile lor politice asa ca eu zic sa incetezi ca sa te mai exprimi in sensul acesta. Vrei sa iti explic ce inseamna abuz si pus pumnul in gura? Intreaba-te de ce a disparut primul topic legat de miscarile de acum si bannerul pe care l-am pus la un moment dat sus pe forum. Cand vei primi ameintari anonime de genul "ai grija ce faci daca vrei ca sa nu ai probleme" vei intelege ce inseamna amenintarile si ce inseamna "pumnul in gura". Pana atunci, o sa te rog sa te abtii de la a ne critica aiurea si foloseste forumul acesta pt scopul pt care a fost facut. Daca aceasta situatie nu te satisface, atunci ai optiunea de a te retrage de pe el pt ca (spre deosebire de actualul regim politic) nimeni nu e fortat ca sa ramana intr-un mediu in care nu se simte bine. Nu voi inchide topicul dar daca in continuare derapati de la subiectul acestuia, voi lua in calcul inchiderea sau stergerea lui. PS. @Sean70 astept in continuare stergerea pozei tale cu pusca. Asta fara ca sa imi pui mie conditii. Filmul cu Mazare nu il voi sterge nu pt ca e vorba de Mazare care e PSD-ist sau ceva de genul acesta ci pt ca arata o reactie pe care ar trebui ca sa o avem fata de organele de represiune ale puterii actuale care se foloseste pana si de Insperator de inspectie in constructii pt a ameninta si influenta oamenii care protesteaza impotriva regimului actual. Acest filmulet nu are nici o legatura cu poza pusa de tine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Ianuarie 22, 2012 Partajează Postat Ianuarie 22, 2012 Re: pana unde? si SMURD?... Dulceanu : Vorbesc de Romania si sunt complet ancorat in realitate.Nu e nici un secret,fac confectii metalice si nu lucrez cu statul,am cativa parteneri privati (de ex. OMV,care nu mai importa anumite subansamble,ci le facem noi la aceeasi calitate si la jumatate de pret-o fi bine,o fi rau,tu stii)) cu care am contracte de subantepriza pe termen lung.Turbez de fiecare data cand dau bani la stat (sau si-i trag singuri),taxele sunt cocosabile,dar asta e,deocamdata nu ma mut in Bulgaria sau Cipru,consider ca trebuie sa contribui si eu cu ceva la pusculita gaurita a statului roman.Si nu imi place cum sunt cheltuiti banii mei,as vrea sa fie cheltuiti pentru dezvoltarea industriei,comertului,turismului, nu pe pomeni si comisioane - restul vine de la sine. Am 4 angajati pensionari,unul are chiar 75 de ani,pentru care am tot respectul ca au puterea sa vina zi de zi la munca si ei au tot respectul pentru mine ca le dau ocazia sa se simta utili,altfel ar muri,nu de foame ci de plictiseala.As vrea sa dau salarii de Germania,nu pot pentru ca nu am de unde dar oricum salariile la mine sunt peste media pe ramura,deocamdata sunt multumit ca reusesc sa-i tin pe toti,desi pe timp de iarna nu am nevoie de 30 de oameni - cam asta e realitatea in care eu sunt ancorat. Cat despre masina,e inchiriata pe 57 de luni (leasing operational),am luat-o second si am fost nevoit sa-mi vand alta masina (cu care eram la fel de smecher)pentru o parte din avans - am considerat ca imi permit 600 euro/luna pentru sufletul meu din moment ce functionarea firmei ma costa aproximativ 20000 euro/luna,pe care nu ii am la saltea si daca nu ii produc in 2 luni am inchis sandramaua si pierd tot-casa(amanetata la banca),masina,etc si atunci nu o sa-ti mai par smecher - sunt sigur ca-mi tii pumnii. Cand tara se va umple de smecheri ca mine voi fi mandru ca sunt roman,pana atunci ma cam abtin. Off-roader nu am avut niciodata pretentia ca as fi. F_zoltan :Din postarile mele ai inteles ce ai vrut si ce ai putut intelege.Eu chiar am invatat ceva din viata mea si asta ma priveste doar pe mine. Max,sterg poza doar din motivul ca nu vreau sa fiu asociat in imaginatia unora cu un Bin-Laden mioritic dar imi mentin parerea despre acest topic - o manipulare grosolana - iar cu contul meu poti face ce vrei,nu ma intereseaza si nici nu ma afecteaza cumva. PS Intr-o tara normala pe mazare l-ar fi vizitat mascatii nu niste amarati de inspectori de la nu stiu ce autoritate. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Ianuarie 22, 2012 Partajează Postat Ianuarie 22, 2012 Re: pana unde? si SMURD?... Nu stiu sa sterg poza,rog un moderator sa faca asta. Multumesc! Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Ianuarie 22, 2012 Partajează Postat Ianuarie 22, 2012 (editat) Re: pana unde? si SMURD?... @Zoli- daca tot nu citesti posturile atunci sa iti fie de bine. Si voi aia din Vale/ restul tarii erati uzi dupa Iliescu si ai lui si ati stat pititi in Decembrie 1989 cand noi eram pe strada.Dar pe studenti in 1990 i-ati tocat. Daca era dupa mintea mea si a altor fraieri/morti/ schilozi nu iesea nimeni in strada in Decembrie 1989?Si l-ati fi pupat in c** pe Ceausescu si acum. Mai si ai obrazul sa denigrezi ce s-a facut in Timisoara. Sa-ti fie rusine. Editat Ianuarie 22, 2012 de nick67 VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Ianuarie 22, 2012 Partajează Postat Ianuarie 22, 2012 Re: pana unde? si SMURD?... voi ati luat-o razna ? cred ca ce era de spus s-a spus, mai bine inchideti thread-ul inainte sa se injure lumea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Ianuarie 22, 2012 Partajează Postat Ianuarie 22, 2012 Re: pana unde? si SMURD?... voi ati luat-o razna ? cred ca ce era de spus s-a spus, mai bine inchideti thread-ul inainte sa se injure lumea. Domnilor , toti am fost si suntem manipulati de hoardele de hoti care-si spun politicieni de la revolutie incoace ... hoti de drept comun dovediti dar nepedepsiti pentru ca noi romanii nu avem justitie ... acea institutie care ar trebui sa ne apere de acestia dar care s-a vandut pentru bani murdari indiferent de culoarea politica. Fara justitie, hotii isi fac de cap si sfideaza un intreg popor, isi cumpara televiziuni de unde trufasi ne spun ce e bine pentru noi si ce nu ... oare ne vom trezi vreodata? Credeti ca pentru ei manifestarile din strada sunt altceva decat un alt mijloc de a pune mana pe ciolan? Hotii sunt hoti si nu au scrupule ... pentru ca nu exista justitie pentru ei. Ce facem? Fugim din tara? Schimbam cetele de hoti intre ele ... pana cand? Sau incercam sa facem dreptate? Cum ar fi daca am manifesta 10.000 la poarta lui Videanu in loc de Piata Unirii? Sau la poarta lui Nastase? Sau la poarta lui Cocos, Vantu, Iliescu, Patriciu, Tariceanu, etc, etc, etc? Cum ar fi daca in loc sa spargem geamurile unor magazine nevinovate ar scapa din greseala cateva pietre pe casa lui Mazare? Sa nu mai zic ce bine s-ar asorta si ceva molotoave. Atunci ar vedea si partea nu prea buna a "turmelor" cand nu-i vor putea gasi prea usor pe cei care au dat. Cand le va fi frica sa dea ochii cu oamenii , abia atunci vom putea spera si noi la o viata normala. Dar pana atunci ramanem doar o masa de oameni manipulati. Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 22, 2012 Partajează Postat Ianuarie 22, 2012 Re: pana unde? si SMURD?... mda...pana acum doar vorbe si vaicareli....ce va fapte? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 22, 2012 Partajează Postat Ianuarie 22, 2012 Re: pana unde? si SMURD?... Pentru forumistii foarte activi la tastarura: http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/406515_10150532422705816_600085815_8747635_263075298_n.jpg Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Ianuarie 22, 2012 Partajează Postat Ianuarie 22, 2012 Re: pana unde? si SMURD?... Pentru forumistii foarte activi la tastarura: http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/406515_10150532422705816_600085815_8747635_263075298_n.jpg Hai in duba cu ei ! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Ianuarie 22, 2012 Partajează Postat Ianuarie 22, 2012 Re: pana unde? si SMURD?... Nick67, cu respect, esti sarit! Ce naiba am denigrat eu? Timisoara? Vino si spune-mi in fata chestia cu rusinea. Nu tin pusca in mana, vreau doar sa-l vad fata in fata pe ala ce imi pune cuvinte in gura. Nu garantez ca nu erai tu ud dupa Iliescu, ca nu Valea Jiului a inventat "Noi muncim, nu gandim!" Nu stiu pe unde erai tu in 89, eu stiu sigur ca eram pe strada aici, ca eram student si toti studentii asta au facut. Nu ca ar valora mare branza, nu am facut istorie. Da-ti cu parerea de chestiile astea dupa ce ma vezi fata in fata si vezi ce gandesc. Pana atunci ai grija, judeci si vei fi judecat pe masura! Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 22, 2012 Partajează Postat Ianuarie 22, 2012 Re: pana unde? si SMURD?... Observati la ce discutii aurea se ajunge? Unde dai si unde crapa. Din aceasta cauza, la solicitarea unor moderatori si a multor useri, vom inchide aici aceasta discutie. Nu vom mai initia si nu vom mai permite initierea unor discutii cu caracter politic pe forum. Aveti multa energie? Consumati-o pe sectiunile tehnice. Succes! Echipa Club4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate