RETI Postat Ianuarie 10, 2012 Partajează Postat Ianuarie 10, 2012 (editat) Ajutor ! Nu stiu daca este sectiunea potrivitta unui astfel de anunt daca stie cineva unde as putea sa imi improspatez cantitatea de corpuri ceramice pentru instalaatia de vibrare,deci este o instalatie care functioneaza cu corpuri ceramice de forme ,cilindrice,tringhiulare,conice etc....se pun intr-o masina care vibreaza si faci debavurare sau polisare ,etc.Eu am pentru cauratare de exemplu acuma nevoie de tringhi sau conic cu diametre de 6x6 sau 8x8mm .Pe vremuri luam de la institut de cercetari acuma ca ee criza nimeni parca numai face asa ceva ....si de importattori nimeni nu are pe stoc ca eee cerere mice in Romania.Mai facea Carbochim dar nu dau de ei.... Nu sstiu daca ma fac inteles aceste piese mici prin procedeul de vibrare sau rostogolire aduc suprafata tratata la nivelul dorit de client in mai putin de 30 minute.sunt ca spartura de pietre de polizor la structura ca din asta sunt si facute din acelasi material dar sunt presate si vitrificate si raman in formele mai sus mentionate. Acuma mai am niste bile de ceramica dar care nu sunt de taiat ci doar de polishat si am nevoie si de corpuri cu muchie ca sa imi termin treaba.Ma intereseaza in principiu producatori ROMANI sau sau cei de afara sa aiba pe stoc. Cineva imi sopteste ca si Sinteromul facea a sa ceva....... Daca stie cineva astept. Multumesc si rog moderatorii daca nu am postat unde trebuie sa mute anuntul. Zi buna ! Editat Ianuarie 10, 2012 de RETI Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Ianuarie 10, 2012 Partajează Postat Ianuarie 10, 2012 (editat) Re: Pietre abrazive pentru instalatia de vibrare Cel mai mare producator de abrazive din tara este la Cluj. Eu lucrez cu ei de ani de zile, sunt meseriasi, pot face aproape orice in domeniul corpurilor abrazive. Daca vrei iti pot da un nume si un telefon si poti suna pentru informatii. Eventual ii pot anunta ca vor fi sunati de catre tine. Ca sa-ti faci o idee iti pot trimite un catalog cu produse si explicatii privind modul de alegere al unui anumit tip de corp abraziv, in functie de caracteristicile materialelor ce urmeaza a fi prelucrate. Editat Ianuarie 10, 2012 de Sclipici Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Ianuarie 10, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2012 Re: Pietre abrazive pentru instalatia de vibrare Astept ! M-am saturat sa cumpar produse de import si sa astept cu zilele venirea lor. tot aceleasi materiale folosesc si romanii doar ma indoiesc ca daca nu au in productia curenta imi fac mie asa ceva.trebuie sa exista linia de fabricatie nu oricum se fac corpuri de 6x6 mm sau mai mari vitrificate in diverse forme ...de la triunghi,conuri piramide sii alte le.. Mersi ! Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Ianuarie 10, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2012 Re: Pietre abrazive pentru instalatia de vibrare am rezolvat specific romanesc cu spartura din procesul de productie a pietrelor de polizor sigur ca nu eee acelasi lucru dar estela pret de gunoi.....sa zic asa. Nimeni in romaniaca nu produce asa ceva. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Ianuarie 12, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2012 Re: Pietre abrazive pentru instalatia de vibrare In ultimul moment m-am razgandit si am cumparat de la Rosler marfa de calitate in stoc si orice este de polizat, polishat sau orice substante sau paste de curatat dar absolut orice inclusiv lichide de curatat uleiuri pentru uz medicinal si folosit in tuburile de oxigen deci pentru recipienti aer respirabil. Sediul pe centura la Otopeni....si preturile incredibil de decente.si in cantitati dee minim 25 de kg. ....nu cu 100kg ca la alti.Tot aici puteti comanda alice de sablare bile sau alte minunatii. Scuze de asa detailiere poate mai intereseaza si pe altcineva. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate