Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Scaune+centuri

Levo

Postări Recomandate

• 3 săptămâni mai târziu...

Re: Scaune+centuri

poti incerca la RACING NICK , eu de acolo am luat scaune si centuri sparco , scaunele 199 euro / buc si centurile 120 euro / buc , au pe stoc si costa transportul aprox. 60,00 RON pana in Baia Mare , deci pana in CJ mai putin , scaunele se curata foarte usor de noroi , salutare

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 10 luni mai târziu...

Ca sa nu mai deschid alt topic intreb aici, merg scaunele gen scoica pe 4x4 (aro) tinand cont ca trebuiesc sa fie puse la aceeasi inaltime ca cele originale? Nu stiu daca am fost destul de explicit dar mi se par cam "adanci" si daca le pun la 20-30 cm de podea, mi se pare ca se modifica pozitia soferului destul de mult.

Link spre comentariu

Ca sa nu mai deschid alt topic intreb aici, merg scaunele gen scoica pe 4x4 (aro) tinand cont ca trebuiesc sa fie puse la aceeasi inaltime ca cele originale? Nu stiu daca am fost destul de explicit dar mi se par cam "adanci" si daca le pun la 20-30 cm de podea, mi se pare ca se modifica pozitia soferului destul de mult.

:av help

Link spre comentariu

poti sa montezi scaunele,faci adaptarea pt sinele de reglaj inainte/inapoi si pt a regla inaltimea poti sa folosesti piese de distantare,exact cum se foloseste la "body lift",piese cilindrice ,cu gaura interioara de cat iti este surubul si ...le faci de ce dimensiune ai nevoie,spor la treaba :h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare