Levo Postat Martie 13, 2008 Partajează Postat Martie 13, 2008 sal, caut pentru un prieten 2 scaune tip scoica noi sau sh si doua centuri in patru puncte (noi). De unde se poate lua si cu cat? Idei? Ms. http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SJ Postat Aprilie 2, 2008 Partajează Postat Aprilie 2, 2008 Re: Scaune+centuri poti incerca la RACING NICK , eu de acolo am luat scaune si centuri sparco , scaunele 199 euro / buc si centurile 120 euro / buc , au pe stoc si costa transportul aprox. 60,00 RON pana in Baia Mare , deci pana in CJ mai putin , scaunele se curata foarte usor de noroi , salutare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Aprilie 4, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2008 Re: Scaune+centuri Mersi http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
icXu Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: Scaune+centuri Ca sa nu mai deschid alt topic intreb aici, merg scaunele gen scoica pe 4x4 (aro) tinand cont ca trebuiesc sa fie puse la aceeasi inaltime ca cele originale? Nu stiu daca am fost destul de explicit dar mi se par cam "adanci" si daca le pun la 20-30 cm de podea, mi se pare ca se modifica pozitia soferului destul de mult. My Build: ARO Spartana Offroad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
icXu Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: Scaune+centuri Ca sa nu mai deschid alt topic intreb aici, merg scaunele gen scoica pe 4x4 (aro) tinand cont ca trebuiesc sa fie puse la aceeasi inaltime ca cele originale? Nu stiu daca am fost destul de explicit dar mi se par cam "adanci" si daca le pun la 20-30 cm de podea, mi se pare ca se modifica pozitia soferului destul de mult. :av help My Build: ARO Spartana Offroad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SJ Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: Scaune+centuri poti sa montezi scaunele,faci adaptarea pt sinele de reglaj inainte/inapoi si pt a regla inaltimea poti sa folosesti piese de distantare,exact cum se foloseste la "body lift",piese cilindrice ,cu gaura interioara de cat iti este surubul si ...le faci de ce dimensiune ai nevoie,spor la treaba :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate