Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

probleme cu calculatorul

ioanrus

Postări Recomandate

va rog frumos sa imi spuneti am o niva din anul :2004 ma numesc Rus sant din zona beclean si am o problema cu calculatorul ca mil citeste testeru am fost cu ea la CLUJ si am facut vo trei testere la servisuri diferite si nu reuseste sa se conecteze cu calculatorul masina merge am schimbat senzor ax cu came dar am o problema cu sonda landa ca mi sa rupt firele de la mufa si nu mai stiu cum sa le leg din cauza asta sar putea sa nu traga motoru? va multumesc si astept raspunsuri!! ori ce idee e bine venita :hl:cl:tr
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: probleme cu calculatorul

Incearca sa vorbesti cu Niva (nikul de pe forum) e din Brasov si cam stie cu ce se manaca Nivele. Cred ca ar putea sa te ajute cel mai bine. DIn cate am inteles de pe aici, i-au trecut prin mana multe . NU ar strica un sfat

Link spre comentariu

cine mar putea ajuta cu nr de telefon al domnului niku de la Brasov ca am inteles ca el este doctorul Nivelor.VA MULTUMESC

Si in Reghin se repara Nive f bine,au si tester.Service-ul a primit contractul cu Romsilva pe toata tara,toate Nivele vin aici:wink:(Hagvel Auto Petelea)

Daca te rogi la Dumnezeu lumea spune ca esti o persoana religioasa.Daca Dumnezeu iti vorbeste, lumea spune ca esti nebun.
Link spre comentariu

calculatorul nu se trece de la masina la masina pana nu se ,,imperekeaza"cu fiecare motor in parte

cel ce are experienta pe nive la BV e ,,niva " de aici de pe forum ,ne este kiar moderator.

VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare