georgeggc Postat Ianuarie 12, 2012 Partajează Postat Ianuarie 12, 2012 Uitandu-ma pe forumurile de aici am ajuns la concluzia ca Galloper poate fi o variante pentru un offroad mai soft spre mediu si ma intereseaza cele diesel de 2.5 ce norma de poluare au. Daca am inteles bine sunt o copie a lui Pajero, cum bani de Pajero nu am, ma gandeam sa imi iau un Galloper. Ce parere aveti tinand cont si de nou taxa? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Ianuarie 13, 2012 Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 Re: Norma de poluare Galloper tocmai am achizitonat si eu unul,gasesti si in romania inmatriculate si daca sti unde sa cauti,gasetsi masini bune.din cate stiu eu norma de poluare e euro 2,dar poate ma insel Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianmario Postat Ianuarie 13, 2012 Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 Re: Norma de poluare Galloper Sunt posesorul unui asemenea calut si pot spune cu siguranta ca sunt E2. Ca o exceptie, al meu este E3 pentru ca i-a fost pus catalizator in Germania inainte de a ajunge in RAR. Stima. Marian Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stand intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner. (Winston Churchill) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgeggc Postat Ianuarie 13, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 Re: Norma de poluare Galloper Din pacate, avand in vedere noua taxa de poluare nu te mai poti apropia de asa ceva. M-am uitat si este in jur de 5000 euro numai taxa de poluare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BONDARUL Postat Ianuarie 14, 2012 Partajează Postat Ianuarie 14, 2012 Re: Norma de poluare Galloper 3064,05 euro dupa calculatorul gasit aici http://www.auto.ro/calculator-taxa-auto hyundai galloper 2,5 d de plimbare wolkswagen amarok de munca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 Re: Norma de poluare Galloper Din pacate, avand in vedere noua taxa de poluare nu te mai poti apropia de asa ceva. M-am uitat si este in jur de 5000 euro numai taxa de poluare. nu trebuie neaparat sa il iei de afara,eu l-am luat din romania,mai precis din arad si cu exceptia catorva minusuri merge struna Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate