Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Norma de poluare Galloper

georgeggc

Postări Recomandate

Uitandu-ma pe forumurile de aici am ajuns la concluzia ca Galloper poate fi o variante pentru un offroad mai soft spre mediu si ma intereseaza cele diesel de 2.5 ce norma de poluare au. Daca am inteles bine sunt o copie a lui Pajero, cum bani de Pajero nu am, ma gandeam sa imi iau un Galloper. Ce parere aveti tinand cont si de nou taxa?
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Norma de poluare Galloper

tocmai am achizitonat si eu unul,gasesti si in romania inmatriculate si daca sti unde sa cauti,gasetsi masini bune.din cate stiu eu norma de poluare e euro 2,dar poate ma insel

Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better
Link spre comentariu

Sunt posesorul unui asemenea calut si pot spune cu siguranta ca sunt E2. Ca o exceptie, al meu este E3 pentru ca i-a fost pus catalizator in Germania inainte de a ajunge in RAR. Stima. Marian

Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stand intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.

(Winston Churchill)

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

Din pacate, avand in vedere noua taxa de poluare nu te mai poti apropia de asa ceva. M-am uitat si este in jur de 5000 euro numai taxa de poluare.

nu trebuie neaparat sa il iei de afara,eu l-am luat din romania,mai precis din arad si cu exceptia catorva minusuri merge struna

Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare