Spitisor Postat Ianuarie 13, 2012 Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 (editat) Buna seara in primul rand! As dori sa fiu cat mai concis in idei dat fiind faptul ca nu mai stiu la cine sa apelez si sfaturile si opinile voastre ar fi mai mult decat benefice.Am rasfoit forumul si mai ales acesta deoarece detin o Toyota LJ 73 din 89'. Probleme ar fi urmatoarele: -Motorul (2-LT-E) este uzat si tras de el. -Puntea fata prezinta probleme cand e cuplat 4x4. -Telescoapele+arcurile au fost schimbate cu piese originale Toyota.As dori sa achizitionez o suspensie OME. Masina in starea actuala are +300.000 de km.Am decis ca ar avea nevoie de o renovare completa.As avea nevoie de sugestii si indrumari in legatura cu problemele prezentate mai sus si de asemenea de unde as putea achizitiona piesele necesare. Mentionez bugetul este in jurul sumei de 3000 de euro. Va multumesc anticipat! L.E. Sper ca m-am conformat regulamentului. Editat Ianuarie 14, 2012 de Spitisor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 13, 2012 Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 Re: Toyota LJ 73-probleme Si noi, te rugam, sa citesti Regulamentul acestui forum si sa-l respecti incepand cu prezentarea ta, asa cum scrie acolo ! Multumim pentru intelegere ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat Ianuarie 14, 2012 Partajează Postat Ianuarie 14, 2012 (editat) Re: Toyota LJ 73-probleme Buna seara in primul rand! As dori sa fiu cat mai concis in idei dat fiind faptul ca nu mai stiu la cine sa apelez si sfaturile si opinile voastre ar fi mai mult decat benefice.Am rasfoit forumul si mai ales acesta deoarece detin o Toyota LJ 73 din 89'. Probleme ar fi urmatoarele: -Motorul (2-LT-E) este uzat si tras de el. -Puntea fata prezinta probleme cand e cuplat 4x4. -Telescoapele+arcurile au fost schimbate cu piese originale Toyota.As dori sa achizitionez o suspensie OME. Masina in starea actuala are +300.000 de km.Am decis ca ar avea nevoie de o renovare completa.As avea nevoie de sugestii si indrumari in legatura cu problemele prezentate mai sus si de asemenea de unde as putea achizitiona piesele necesare. Mentionez bugetul este in jurul sumei de 3000 de euro. Va multumesc anticipat! L.E. Sper ca m-am conformat regulamentului. Salut, Depinde ce vrei exact sa-i faci, daca vrei roti mai mari e ok sa-i pui OME +5,6, ( la motor de 2LT nu e recomandat mai mult de 33'uri ca nu-ti mai trage ) in privinta pieselor cauta-l pe Craiu ( Sorin ), cu motorul e de vazut , la atatia km tot ce e posibil sa fie chiulasa fisurata ( e boala la 2LT ), iar cu puntea fata nu ai scris exact ce face sau ce nu face . Bafta :h5 PS : fa-ti o prezentare :old Editat Ianuarie 14, 2012 de buhu http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate