Miron Sorin Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: Massif 4x4 by Iveco cit face o jucarie? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: Massif 4x4 by Iveco intru pe la ei....le fac o intrebare....si iti spun :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Noiembrie 7, 2008 Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 Re: Massif 4x4 by Iveco Va salut Domnilor, Am oferta iveco daily 4x4 in format pdf, dar nu stiu sa o urc, ma puteti ajuta cu sfaturi? Nu as vrea sa supar iar adminii. Multam anticipat Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Noiembrie 7, 2008 Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 Re: Massif 4x4 by Iveco in josul paginii attachment browse si incarci fisierul din pc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Noiembrie 7, 2008 Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 Re: Massif 4x4 by Iveco Asadar, sper sa ajute pe cineva pentru ca pe mine unu m-a linistit Iveco Daily 4x4 Motorul: CEE EURO4 diesel, 4 cilindri in linie, 16 supape, Injects directs, turbina cu geometrie variabila + Intercooler + EGR sistem COMMON RAIL generajia a 2-a sistem racire cu lichid cu ventilator comandat electromagnetic bloc motor turnat din fonta si chiulasa din aluminiu cilindree totala 2.287 cm3 putere maxima: 176 CP {130 kw) de la 3.200 la 3.500 rot/min cuplu maxim 400 Nm de la 1.250 la 3.000 rpm Ambreiaj uscat, monodisc, diametrul exterior de 11", cu comanda hidraulica Cutie de viteze manuals cu 6 +1 trepte sincronizate Punte fata rigida motrice, cu reductje simpla, raport4,87 Punte spate rigida motrice, cu reductje simpla, raport4,87, blocaj diferential Tractjune 4x4, distributie cuplu motor: 32% axa fata, 68% axa spate §asiu cu lonjeroane din otel Suspensii fata: bara de torsiune (diam. 24 mm), amortizoare telescopice hidraulice, arcuri parabolice cu 3 foi Suspensii spate: bara de torsiune (diam. 28 mm), amortizoare telescopice hidraulice, arcuri parabolice cu 3 foi Sistem de franare: discuri ventilate pe fa|a si tamburi pe spate, frana de serviciu si siguranta hidraulica cu dublu circuit, servoasistata, frana de avarie combinata cu frana de serviciu, frana de stationare mecanica pe axa spate. Dotarea standard include: cabina semiavansata cu 2+1 locuri, culoare neagra cheie unica pentru toate functiile, immobiliser scaun sofer cu 3 grade de libertate + tetiera, bancheta de doua locuri cu tetiere, centuri de siguranta comfort display, pilot automat, imobilizator de volan, limitator de viteza la 110 km/h faruri de ceata integrate integrate in bara fat,a servodirec^ie oglinzi retrovizoare electrice cu unghi marit si semnalizatoare laterale integrate geamuri electrice, parbriz atermic verzui, laminat si ranforsat carlig de tractare fata, cale de rot?, rezervor combustibil de 90 I. cu buson cu cheie baterie 12V- 110 Ah, pregatire radio (cablaje, 2 boxe, antena) Dotari optionale incluse in pret: Anvelope Off road 255/100 R16, blocaj diferenpal pe axa fafa, ABS 5.7, parbriz incalzit, scaun sofer cu suspensie pneumatica+reglare pe 3 direcpi+suport lombar+incalzire, consola depozitare, instalape climatizare automata, alternator de 140 A, compresor de 170 cmc, radio + CD. Garantie: un an fara limita de km pt intreg vehiculul si un al 2-lea an suplimentar in limita a 200.000 km pentru lan^ul cinematic Pret autosasiu 35S18 W ( Cabina Simpla 4X4 ) 46.430 EURO 35S18DW ( Cabina Dubla 4X4) 48.760 EURO Preturile nu includ TVA. P.S. Merci frumos Gepetto :h5 Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator the_player Postat Noiembrie 7, 2008 Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 Re: Massif 4x4 by Iveco poti gasi si la 22000 fara tva ,sau poti gasi si cu bena in spate .ideea e ca interiorul e spartan rau..cat de fiabila chiar nu stiu sa spun,dar cu siguranta costul reviziilor este destul de mare.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Noiembrie 7, 2008 Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 Re: Massif 4x4 by Iveco Tin corespondenta prin e'mail cu ei si am cerut un drive test, astept cu interes cu toate ca nu mi se pare in ordine pretul pe care mi l-au dat. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Noiembrie 7, 2008 Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 Re: Massif 4x4 by Iveco si oferta in pdf Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Noiembrie 8, 2008 Partajează Postat Noiembrie 8, 2008 Re: Massif 4x4 by Iveco poti gasi si la 22000 fara tva ,sau poti gasi si cu bena in spate .ideea e ca interiorul e spartan rau..cat de fiabila chiar nu stiu sa spun,dar cu siguranta costul reviziilor este destul de mare.. Poti sa-mi spui unde gasesc cu 22.000 ? un linck sau un contact ? Merci anticipat. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Noiembrie 9, 2008 Partajează Postat Noiembrie 9, 2008 Re: Massif 4x4 by Iveco Eu lucrez pe un Daily de 6.5 tone cu motorul asta de 3.000 cmc. Am luat-o de noua si acum am vreo 190.000 km cu ea in 2 ani si ceva.......ce pot sa va spun de fiabilitate, motor si transmisie absolut nici o problema pana acum, Iveco e slaba la alte capitole (cabina, electronica,plasticaraie). Cei 170 de cai sint suuuper....cu asta a mea incarcata peste capacitate, adica cu 6 tone pe ea (desi nu am voie decat 3.5) fluiera motorul....are vana. Reviziile le fac la 20.000 km si costa in jur de 1.000- 1.500 ron (uleiuri,filtre, placute,bielete sau capete de bara, depinde ce trebuie schimbat). Motorul e bun , atu-ul sau fata de celelalte motoare Iveco mai mici e ca are distributia pe lant. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Noiembrie 9, 2008 Partajează Postat Noiembrie 9, 2008 Re: Massif 4x4 by Iveco http://cautare.mobile.ro/vehicule/showD ... geNumber=3 ce e asta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator the_player Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: Massif 4x4 by Iveco salut ...am un prieten care lucreza la iveco pe segmentul vanzari. cosmin 0740168073.el este dealer iveco si cred ca el v ar putea lamurii cel mai bine.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: Massif 4x4 by Iveco mirciulika oferta matale este de daily 4x4 si de aici pretul de ~50000 iepuroi aici vorbeam de massif Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: Massif 4x4 by Iveco Salut, Discutia incepe cu Masiff si sunt cateva posturi care se refera la Daily Am deschis un alt topic despre acest Daily 4x4 viewtopic.php?f=14&t=4484, unde am primit observatii de la Max si m-a indrumat catre acest topic. Spune-mi tu te rog unde sa postez fara sa mai fac vre-o gafa si ma voi conforma. Merci Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: Massif 4x4 by Iveco O copie xerox dupa alta copie xerox de obicei este mult mai prost decat originalul slp SANTANA nu este o copie, ci o LICENTA LAND ROVER, pe care l-a si produs in paralel. Printre altele a produs si produce ptr. SUZUKI modelele SAMURAI, VITARA si JIMNY. Are o indelungata (Fondat 1955 ca fabrica de utilaje agricole) traditie si experienta in constructia de masini mai ales de teren, fabricind (inceput exportul in 1962) pina in ziua de azi vehicole militare ptr. diverse armate (Spania, Tari Nordafricane si Latinoamericane). PATROLATOR Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Aprilie 18, 2009 Partajează Postat Aprilie 18, 2009 (editat) Re: Massif 4x4 by Iveco http://img141.imageshack.us/img141/1773/suzukisj413santana.jpg Editat Ianuarie 3, 2011 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 Re: Massif 4x4 by Iveco O copie xerox dupa alta copie xerox de obicei este mult mai prost decat originalul slp SANTANA nu este o copie, ci o LICENTA LAND ROVER, pe care l-a si produs in paralel. Printre altele a produs si produce ptr. SUZUKI modelele SAMURAI, VITARA si JIMNY. Are o indelungata (Fondat 1955 ca fabrica de utilaje agricole) traditie si experienta in constructia de masini mai ales de teren, fabricind (inceput exportul in 1962) pina in ziua de azi vehicole militare ptr. diverse armate (Spania, Tari Nordafricane si Latinoamericane). PATROLATOR :y corect! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albucatalin Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Iveco Massif Salut! Cunoaste cineva,ceva, despre masina asta? Am citit despre ea doar generalitati dar pare interesanta,cu toate ca au motoarele prea mari--de la 3 L in sus--la caroserie seamana cu Defender--si sunt si grele--3 t-- Stima :xVreau un Trabant nou !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Re: Iveco Massif Salut! Cunoaste cineva,ceva, despre masina asta? Am citit despre ea doar generalitati dar pare interesanta,cu toate ca au motoarele prea mari--de la 3 L in sus--la caroserie seamana cu Defender--si sunt si grele--3 t-- Stima Ai pe undeva pe forum masina asta. Depinde pt ce o iei, dar pt offroad de genul celui practicat de majoritatea celor care se dau este o porcarie: scumpa si foarte grea! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albucatalin Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Re: Iveco Massif Ai pe undeva pe forum masina asta. Depinde pt ce o iei, dar pt offroad de genul celui practicat de majoritatea celor care se dau este o porcarie: scumpa si foarte grea! Multumesc foarte mult ! probabil au motoarele de pe microbuzele Iveco :xVreau un Trabant nou !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costa Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Re: Iveco Massif http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=38196&highlight=iveco+masiff "O acţiune umană devine tragică prin motivaţie." - P. Tutea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Re: Iveco Massif 1. S-a mai discutat pe forum despre masina aceasta. FOLOSITI FUNCTIA DE CAUTARE INAINTE DE A POSTA ! 2. Masina asta se poate incadra ca categoria SUV-uri? Hai sa fim seriosi... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Re: Iveco Massif FOLOSITI FUNCTIA DE CAUTARE INAINTE DE A POSTA ! si, culmea, E GRATIS !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexsavu Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 (editat) Iveco Massif E o masina care mi-a placut de cand era prezentata ca prototip. In curand vor fii accesibile ca pret second hand. Sunt curios sa aflu pareri cu privire la fiabilitate de la oameni care le poseda/repara. Edit Atar: Am lipit aici postul tau pentru a nu avea 3 topicuri deschise despre aceeasi masina Editat Noiembrie 8, 2012 de atar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Noiembrie 20, 2012 Partajează Postat Noiembrie 20, 2012 Re: Massif 4x4 by Iveco Niciun roprietar de Masif pe la noi?As fi curios de un review concret :tk NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate