bilutza931 Postat Decembrie 11, 2012 Partajează Postat Decembrie 11, 2012 Re: Massif 4x4 by Iveco buna seara cred ca una dintre cele mai proaste masini pe care am avut ocazia sa le conduc....initial, iti da siguranta,are potential , in schimb in teren te lasa balta cand iti este lumea mai draga.probleme cu franele ( se incalzesc in draci discurile), cu diferentialele fata - ca o paranteza ,diferentialul se cupleaza/asigura de la roata - foarteincomode la interior , pozitie de condus anormala, ....oricum nu recomand nimanui...cele care sunt pe firma sau la institutii( vezi politia de frontiera) poate isi mai justifica scopul , in rest...e de o mie de ori mai bun un defender 110... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Re: Massif 4x4 by Iveco buna seara cred ca una dintre cele mai proaste masini pe care am avut ocazia sa le conduc....initial, iti da siguranta,are potential , in schimb in teren te lasa balta cand iti este lumea mai draga.probleme cu franele ( se incalzesc in draci discurile), cu diferentialele fata - ca o paranteza ,diferentialul se cupleaza/asigura de la roata - foarteincomode la interior , pozitie de condus anormala, ....oricum nu recomand nimanui...cele care sunt pe firma sau la institutii( vezi politia de frontiera) poate isi mai justifica scopul , in rest...e de o mie de ori mai bun un defender 110... Nici cei de la politia de frontiera de la noi nu sunt multumiti de masina. E greoaie iar suspensia le rupe spatele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jolly Roger Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Re: Massif 4x4 by Iveco Ca sa nu vorbim doar discutii, informatiile de aici sunt destul de exacte: http://en.wikipedia.org/wiki/Iveco_Massif Prima versiune parca se numea Hannibal - Anibal (din cate imi amintesc) - http://www.mlre.hu/tipus/santana/hannibal.html Prin bunavointa importatorului Iveco, am putut sa calaresc un Massif pick-up si un LWB. Mi-ar fi placut sa vad si un Campagnola (http://web.iveco.com/en-us/press-room/photo/pages/press-gallery.aspx?NodeId=70), dar oficial nu s-a adus nici unul in Romania. Masina copiaza Defender-ul model 1983 - dupa cum scrie si pe wiki, cu ceva exceptii: - motorizarea - cel mai tare lucru de pe masina aia - TD-ul de 3 litri de la Iveco + cutie cu 6 trepte. - caroseria e din otel - implicit greutate mai mare - unghi de inclinare mai mic. - spatiul pentru sofer e ceva mai mare fata de Defender - a fost din start gandit cu volan pe stanga. - MRL-uri pe fata in loc de flanse. - caseta de transfer - pe Defender s-a pus din 1984 diferential central. Diferential spate cu LSD - "finisaje" mai prietenoase - daca se pot numi asa... - arcuri foi fata/spate Prima treapta e foarte demultiplicata - practic pleci de pe loc cu a 2-a - dar ajuta mult in teren In teren se comporta mai bine ca multe alte acareturi - caseta de transfer are raport mare pe low. Diferentialul LSD e slabut (comparativ cu cel de Nissan). Garda la sol e mare, punti rigide, trage ca un animal, smuceste ca dracu'. Foile de arc iti trec rinichii prin inima. De aceea se plang cei de la PCTF - ei le compara cu Terrano-urile pe care le faceau praf. Apropos de PCTF, la prezentarea masinii (au cumparat 230) au venit doar cei de la mentenanta - ar fi trebuit sa vina si cei ce urmau sa le conduca. Motorul si cutia fac toti banii (sau macar o parte, ca pretul era nesimtit de mare, dublul costurilor de productie - de aceea nici nu s-a vandut). La o inclinatie laterala mai mare, pe o ravena, l-am culcat pe o parte, nu cred ca erau 30-35grade. ... BRAKES ARE FOR PUSSIES !.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin1 Postat Martie 13, 2015 Partajează Postat Martie 13, 2015 Re: Massif 4x4 by Iveco http://www.promotor.ro/teste-auto/test-in-premiera/iveco-massif-2558746 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
111lsd Postat Martie 17, 2015 Partajează Postat Martie 17, 2015 (editat) Re: Massif 4x4 by Iveco Am condus si mi-a placut ff mult. Ai impresia ca esti calare pe-un elefant si nimic nu-ti sta in cale. Din pacate la capitolul fiabilitate sta rau de tot. La 5000 km nu mai cupleaza fata si nici nu mai blocheaza spatele (au blocant spate, nu LSD). La 15000 borna de la baterie crapata ca urmare s-a resetat kilometrajul de la 0. Editat Martie 17, 2015 de 111lsd Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate