Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Massif 4x4 by Iveco

kermit

Postări Recomandate

• Răspunsuri 53
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Massif 4x4 by Iveco

Interesant e ca are punti rigide, cutie in 6 trepte derivata din cea de daily, motor la fel, versiunea cu turbina variabila si 400Nm chiar e interesanta, mai ales ca are cuplul pe o plaja buna... e 4x4 part time, cu MRLuri manuale AVM!

Chiar e interesant! Si imi place ca toate pozele sunt cu MTuri!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator nanuk

mie nu imi place pt k are foi de arc fata-spate si arata oricum kitsch.mai mare smecherie imi pare iveco daily 4x4,care are si blocante fata-spate.

dar dk este cineva interesat am un prieten la iveco care se ocupa de massif.va fi simtitor mai ieftin decat defenderul la noi pe piata,asta pot sa va spun sigur.

http://www.massif.iveco.com

Link spre comentariu

o masina clasica, dar in acelasi timp noua. Nu-i rau, dupa ce se intampla cu toate electronicele si chbitimiile din ultima vrema. Motoarele iveco sunt foarte reusite, mecanica mult peste media italiana, masina asta (desenul ei) a cunoscut o istorie frumoasa sub multi productori. Foarte interesanta este realizarea celor de la iveco referitoare la inlocuitoarea hammerului pentru armatele NATO, masina care castiga din ce in ce mai multe licitatii prin Europa.

LA MULTI ANI
Link spre comentariu

mie imi place tare Dailly 4x4 si ce am citit in prezentare nu e rau de loc......despre Massif seamana izbitor cu LR-ul dar nu e rau..

Toyota Hilux Vigo 2.5

Can Am 800 LTD

Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Link spre comentariu

mie nu imi place pt k are foi de arc fata-spate si arata oricum kitsch.mai mare smecherie imi pare iveco daily 4x4,care are si blocante fata-spate.

dar dk este cineva interesat am un prieten la iveco care se ocupa de massif.va fi simtitor mai ieftin decat defenderul la noi pe piata,asta pot sa va spun sigur.

http://www.massif.iveco.com

Da, pt un Daily 4x4 sunt interesat!

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Link spre comentariu

• 5 săptămâni mai târziu...

am condus astazi in teren Daily 4x4 si Massif. Daily e super smechera, motor la greu, tractiune integrala permanentacu 3 blocante si doua reductoare :shock: . Are punti rigide fata/spate, garda la sol imensa si suspensie pe foi. Problema cu stabilitatea pe laterala si cu ruliul (e foarte inalta). Massif e mai tare decit defenderul, are motor muuult mai capabil (167 CP si cuplu de la 1000 rpm), tractiune part time, suspensie pe foi, punti rigide. Platforma folosita este cea de Santana, care dateaza dinaintea lui Defender si este bineinteles conceptie Land Rover. E putin mai aranjata si la interior decit surata englezeasca si are vizibilitate mai buna. ABS, ESP si airbaguri... nici macar ca optiuni! Suspensia scutura destul de tare ca e pe foi, in rest masina "e" bine.

Link spre comentariu

a fost lansarea oficiala in romania. Din pacate nu au pentru drive test decit... prin toamna :-x . o sa coste intre 25.000 si 35.000 eur in functie de dotari. Interesant e Daily, disponibil in doua versiuni: 3.5 Tone si 5.5 tone, am mers cu ambele. Deja ma gindesc cum sa pun mina pe niste punti de Daily...

In fine, au mai scos baietii si Trakker 8x8... alta scula interesanta, dar nu am condus din lipsa de C.

Link spre comentariu

Am fost acolo la lansare. Massif-ul e ok, dar scutura de innebunesti, parca mai tare decat BJ 70-ul meu. Daily-ul e misto, cam usor pe spate, are 4x4 permanent, 3 diff blocabile de fabrica, 2 reductoare dintre care unul sincronizat, ruliu mare, intr-un cuvant faina masina. M-am impotmolit cu ea de a trebuit sa blochez tot si deabia am iesit. Ce-i interesant ca diferentialele se decupleaza singure cand treci de 20 Km/h sau cand sunt supra solicitate (viraje stranse).

Do everything prepared!
Link spre comentariu

Massif cred ca o sa fie mai popular decat Defenderul deoarece :

- va fi promovat printr-o retea de dealeri mai cu cap decat cei a lui Tiriac , si numeric superiori;

- Masina este mai practica si mai putin elitista decat Defenderul;

- Iveco a pastrat stilul dur de la vechile Defender si nu are probleme

de eromie ( gen pedalier ilogic asezat sau pozitia incofortabila a bratului stang - de unde si renumitul

inghet al maini stangi pe timp de iarna)

- Masina este usor de condus chiar si in oras si e fun in offroad.

Masina va avea acelasi pret cu Defender pe motorizarea de 146 cai si va fi mai scump decat Defenderul

pt motorul de 174 de cai. Faptul ca poti pune in portbagaj pana la 900 kg o sa fie agreata de multi .

Eu am condus masina acum o saptamana la lansare la Sinaia , pacat ca cei care au prezentat nu prea

au pus accent pe piata careia i se adreseaza aceasta masina.

ABS-ul va fi disponibil dar nu ESP si airbagu-ri ( cel putin nu deoacamdata)

Link spre comentariu

• 6 luni mai târziu...
Vizitator the_player

am mers cu asa ceva cu putin timp in urma ..ideea e ca masina este din pct.meu de vedere colosala,si pretul mi se pare super ok...vizibilatate buna..putin cam zgomotoasa ..in rest e super ok...cred ca raportul pret calitate este excelent...

Link spre comentariu

cum este la capitolul confort?

foile de arc sunt reale foi de arc sau asigura si ceva confort?

Spatiul de la volan la usa din stanga este asemanator ca cel de la defender sau au avut curaj sa-l faca mai mare....

Multumim....ma gandesc la un upgrade si incerc sa adun informatii

Cum fac si eu sa ma invart de un test?tu cum ai facut?

BAFTA!

It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there!

Auto: TOYOTA 4Runner

Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS

NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA!

Link spre comentariu

Pana la urma, aceasta masina se vinde pe undeva ? ... sau e doar un concept ?

sigur se vinde ca am vazut eu pe strada si arata bine

sunt curios sa ma si dau cu una scurt sa-mi fac o impresie

BAFTA!

It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there!

Auto: TOYOTA 4Runner

Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS

NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare