Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Massif 4x4 by Iveco

kermit

Postări Recomandate

• Răspunsuri 53
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: Massif 4x4 by Iveco

Asadar, sper sa ajute pe cineva pentru ca pe mine unu m-a linistit

Iveco Daily 4x4

Motorul: CEE EURO4

diesel, 4 cilindri in linie, 16 supape, Injects directs, turbina cu geometrie variabila + Intercooler + EGR

sistem COMMON RAIL generajia a 2-a

sistem racire cu lichid cu ventilator comandat electromagnetic

bloc motor turnat din fonta si chiulasa din aluminiu

cilindree totala 2.287 cm3

putere maxima: 176 CP {130 kw) de la 3.200 la 3.500 rot/min

cuplu maxim 400 Nm de la 1.250 la 3.000 rpm

Ambreiaj uscat, monodisc, diametrul exterior de 11", cu comanda hidraulica Cutie de viteze manuals cu 6 +1 trepte sincronizate Punte fata rigida motrice, cu reductje simpla, raport4,87 Punte spate rigida motrice, cu reductje simpla, raport4,87, blocaj diferential Tractjune 4x4, distributie cuplu motor: 32% axa fata, 68% axa spate §asiu cu lonjeroane din otel Suspensii fata: bara de torsiune (diam. 24 mm), amortizoare telescopice hidraulice, arcuri parabolice cu 3 foi Suspensii spate: bara de torsiune (diam. 28 mm), amortizoare telescopice hidraulice, arcuri parabolice cu 3 foi Sistem de franare: discuri ventilate pe fa|a si tamburi pe spate, frana de serviciu si siguranta hidraulica cu dublu circuit, servoasistata, frana de avarie combinata cu frana de serviciu, frana de stationare mecanica pe axa spate.

Dotarea standard include:

cabina semiavansata cu 2+1 locuri, culoare neagra

cheie unica pentru toate functiile, immobiliser

scaun sofer cu 3 grade de libertate + tetiera, bancheta de doua locuri cu tetiere, centuri de siguranta

comfort display, pilot automat, imobilizator de volan, limitator de viteza la 110 km/h

faruri de ceata integrate integrate in bara fat,a

servodirec^ie

oglinzi retrovizoare electrice cu unghi marit si semnalizatoare laterale integrate

geamuri electrice, parbriz atermic verzui, laminat si ranforsat

carlig de tractare fata, cale de rot?, rezervor combustibil de 90 I. cu buson cu cheie

baterie 12V- 110 Ah, pregatire radio (cablaje, 2 boxe, antena)

Dotari optionale incluse in pret: Anvelope Off road 255/100 R16, blocaj diferenpal pe axa fafa, ABS 5.7, parbriz incalzit, scaun sofer cu suspensie pneumatica+reglare pe 3 direcpi+suport lombar+incalzire, consola depozitare, instalape climatizare automata, alternator de 140 A, compresor de 170 cmc, radio + CD.

Garantie: un an fara limita de km pt intreg vehiculul si un al 2-lea an suplimentar in limita a 200.000 km pentru lan^ul

cinematic

Pret autosasiu 35S18 W ( Cabina Simpla 4X4 )

46.430 EURO

35S18DW ( Cabina Dubla 4X4)

48.760 EURO

Preturile nu includ TVA.

P.S. Merci frumos Gepetto :h5

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator the_player

poti gasi si la 22000 fara tva ,sau poti gasi si cu bena in spate .ideea e ca interiorul e spartan rau..cat de fiabila chiar nu stiu sa spun,dar cu siguranta costul reviziilor este destul de mare..

Link spre comentariu

poti gasi si la 22000 fara tva ,sau poti gasi si cu bena in spate .ideea e ca interiorul e spartan rau..cat de fiabila chiar nu stiu sa spun,dar cu siguranta costul reviziilor este destul de mare..

Poti sa-mi spui unde gasesc cu 22.000 ? un linck sau un contact ?

Merci anticipat.

Link spre comentariu

Eu lucrez pe un Daily de 6.5 tone cu motorul asta de 3.000 cmc. Am luat-o de noua si acum am vreo 190.000 km cu ea in 2 ani si ceva.......ce pot sa va spun de fiabilitate, motor si transmisie absolut nici o problema pana acum, Iveco e slaba la alte capitole (cabina, electronica,plasticaraie).

Cei 170 de cai sint suuuper....cu asta a mea incarcata peste capacitate, adica cu 6 tone pe ea (desi nu am voie decat 3.5) fluiera motorul....are vana.

Reviziile le fac la 20.000 km si costa in jur de 1.000- 1.500 ron (uleiuri,filtre, placute,bielete sau capete de bara, depinde ce trebuie schimbat).

Motorul e bun , atu-ul sau fata de celelalte motoare Iveco mai mici e ca are distributia pe lant.

Link spre comentariu

Vizitator the_player

salut ...am un prieten care lucreza la iveco pe segmentul vanzari. cosmin 0740168073.el este dealer iveco si cred ca el v ar putea lamurii cel mai bine..

Link spre comentariu

Salut,

Discutia incepe cu Masiff si sunt cateva posturi care se refera la Daily

Am deschis un alt topic despre acest Daily 4x4 viewtopic.php?f=14&t=4484, unde am primit observatii de la Max si m-a indrumat catre acest topic.

Spune-mi tu te rog unde sa postez fara sa mai fac vre-o gafa si ma voi conforma.

Merci

Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...

O copie xerox dupa alta copie xerox de obicei este mult mai prost decat originalul

slp SANTANA nu este o copie, ci o LICENTA LAND ROVER, pe care l-a si produs in paralel. Printre altele a produs si produce ptr. SUZUKI modelele SAMURAI, VITARA si JIMNY. Are o indelungata (Fondat 1955 ca fabrica de utilaje agricole) traditie si experienta in constructia de masini mai ales de teren, fabricind (inceput exportul in 1962) pina in ziua de azi vehicole militare ptr. diverse armate (Spania, Tari Nordafricane si Latinoamericane).

PATROLATOR

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

O copie xerox dupa alta copie xerox de obicei este mult mai prost decat originalul

slp SANTANA nu este o copie, ci o LICENTA LAND ROVER, pe care l-a si produs in paralel. Printre altele a produs si produce ptr. SUZUKI modelele SAMURAI, VITARA si JIMNY. Are o indelungata (Fondat 1955 ca fabrica de utilaje agricole) traditie si experienta in constructia de masini mai ales de teren, fabricind (inceput exportul in 1962) pina in ziua de azi vehicole militare ptr. diverse armate (Spania, Tari Nordafricane si Latinoamericane).

PATROLATOR

:y corect!

Link spre comentariu

• 8 luni mai târziu...

Iveco Massif

Salut! Cunoaste cineva,ceva, despre masina asta? Am citit despre ea doar generalitati dar pare interesanta,cu toate ca au motoarele prea mari--de la 3 L in sus--la caroserie seamana cu Defender--si sunt si grele--3 t-- Stima

:xVreau un Trabant nou !!
Link spre comentariu

Re: Iveco Massif

Salut! Cunoaste cineva,ceva, despre masina asta? Am citit despre ea doar generalitati dar pare interesanta,cu toate ca au motoarele prea mari--de la 3 L in sus--la caroserie seamana cu Defender--si sunt si grele--3 t-- Stima

Ai pe undeva pe forum masina asta. Depinde pt ce o iei, dar pt offroad de genul celui practicat de majoritatea celor care se dau este o porcarie: scumpa si foarte grea!

Link spre comentariu

Ai pe undeva pe forum masina asta. Depinde pt ce o iei, dar pt offroad de genul celui practicat de majoritatea celor care se dau este o porcarie: scumpa si foarte grea!

Multumesc foarte mult ! probabil au motoarele de pe microbuzele Iveco

:xVreau un Trabant nou !!
Link spre comentariu

1. S-a mai discutat pe forum despre masina aceasta.

FOLOSITI FUNCTIA DE CAUTARE INAINTE DE A POSTA !

2. Masina asta se poate incadra ca categoria SUV-uri? Hai sa fim seriosi...

Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...

Iveco Massif

E o masina care mi-a placut de cand era prezentata ca prototip. In curand vor fii accesibile ca pret second hand. Sunt curios sa aflu pareri cu privire la fiabilitate de la oameni care le poseda/repara.

Edit Atar: Am lipit aici postul tau pentru a nu avea 3 topicuri deschise despre aceeasi masina

Editat de atar
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare