bibanu67 Postat Ianuarie 15, 2012 Partajează Postat Ianuarie 15, 2012 salutare, nou pe aici, dar curios despre multisime topici de pe acest forum. si cum nu pot accesa mai nimic pana la prima postare, iar aici nu se pune prezentarea, m'am gandit ca in primul meu topic sa va arat jucarica mea. sper sa va placa si voua! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
2fast2 Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 Re: aro 10.6 personalizat Salut. Felicitari pentru masina arata bine,:br saptamana trecuta am cumparat si eu unu ,acuma este inghetat in general arata bine ,pina se dezgheata am timp de planuri si schite .l La primavara sper sa pot veni si eu cu un set de poze . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bibanu67 Postat Februarie 7, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2012 Re: aro 10.6 personalizat multumesc ptr aprecieri!!!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TÂLVETE Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 Re: aro 10.6 personalizat Arata foarte bine zimbrisorul tau .Ce motorizare are ?...sa-l stapinesti sanatos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady.p Postat Februarie 9, 2012 Partajează Postat Februarie 9, 2012 Re: aro 10.6 personalizat Sa ai parte numai de bucurii si sa te duca pe unde nici nu ai visat!!! Foarte misto culoarea ,nu ne poti dezvalui cum ai facuto? Ori gasim un drum, ori facem unul ...:lr :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bibanu67 Postat Februarie 10, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2012 (editat) Re: aro 10.6 personalizat am cumparat masina in 2000 de la campu lung... noua din fabrica. initial au pregatit'o cei care se ocupau de echipa de raliu ptr aro. am folosit'o in principal la vanatoare dar am renuntat la ea in favoarea unei mazda b2500. mazda m'a lasat in camp...aro'ul...aproape niciodata. a fost o singura exceptie care a fost de fapt vina mea. jucarica a fost extensiv modificata la caroserie. toata cabina a fost restructurata din metal. tot ce se vede in poze a fost fabricat manual din tabla. in prima faza capacul de bena a fost fabricat din fibra...care nu a rezistat. acum este din tabla. vopseaua este militara. a fost vopsita intr'o unitate de pe la noi in culorile armatei romane. s'a mai matuit intre timp...dar e ok. motorizarea este dacia...carburatie. cutie 4 trepte fara blocante. incerc acum sa o inalt pe fata ptr ca am un alt set de "mudders" care freaca. inainte de sarbatori am fost la vanatoare cu gasca de prieteni. cand am ajuns in teren era zapada. pe la pranz a devenit o mare de mocirla. am fost vreo 10 masini. 2 au iesit netractate...a mea...si un pajero scurt preparat. ml, q7 si un range nou cu chipurile super sisteme de tractiune au ramas sa astepte shtanga. eu am iesit fara probleme....si cu 3 porci in bena!!!:ft Editat Februarie 10, 2012 de bibanu67 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bibanu67 Postat Februarie 10, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2012 Re: aro 10.6 personalizat [ATTACH=CONFIG]130803[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin100 Postat Februarie 10, 2012 Partajează Postat Februarie 10, 2012 Re: aro 10.6 personalizat omule ai o pusca de toata fumusetea!!! cum se numeste si cat te,a costat k imi trece prin gand sa ma fac si eu vanator:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ursu4x4 Postat Februarie 10, 2012 Partajează Postat Februarie 10, 2012 Re: aro 10.6 personalizat Frumoasa masina.Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara probleme.Parca era de vanzare,nu o mai vinzi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bibanu67 Postat Februarie 10, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2012 Re: aro 10.6 personalizat :er se numeste sako trg 42 in calibrul .300 winchester magnum....si nu vrei sa stii cat a costat!!! imi cumparam o frumusete de masina off road de banii pe care am dat pe ea!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lica_lkw Postat Februarie 10, 2012 Partajează Postat Februarie 10, 2012 Re: aro 10.6 personalizat omule ai o pusca de toata fumusetea!!! cum se numeste si cat te,a costat k imi trece prin gand sa ma fac si eu vanator:tk Lasa pustile Sorine mai bine vezi de pustoaice! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin100 Postat Februarie 11, 2012 Partajează Postat Februarie 11, 2012 Re: aro 10.6 personalizat de pustoaice sunt satul:grin: k tot im fac ims-ul trebuie sa experimentez si eu cv nou Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cerbu Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Re: aro 10.6 personalizat Masina e de vanzare, in spatele blocului, nemiscata de vreo 3 zile. Ma bag ca musca in lapte, dar sunt vecin cu omul si daca cineva e interesat, ii pot da nr. de telefon al lui. Vad masina in fiecare zi si pot spune ca in afara de un pic de rugina aparuta la streasina de pe plafon, deasupra parbrizului si inca un pic, superficial, in spatele lunetei, masina se prezinta foarte bine, cu vopseaua in stare foarte buna. Are montat pe fata troliu, care in poze nu apare, dar nu pot da detalii despre el. All in all, un Aro bine intretinut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bibanu67 Postat Mai 18, 2012 Autor Partajează Postat Mai 18, 2012 Re: aro 10.6 personalizat Masina e de vanzare, in spatele blocului, nemiscata de vreo 3 zile. Ma bag ca musca in lapte, dar sunt vecin cu omul si daca cineva e interesat, ii pot da nr. de telefon al lui. Vad masina in fiecare zi si pot spune ca in afara de un pic de rugina aparuta la streasina de pe plafon, deasupra parbrizului si inca un pic, superficial, in spatele lunetei, masina se prezinta foarte bine, cu vopseaua in stare foarte buna. Are montat pe fata troliu, care in poze nu apare, dar nu pot da detalii despre el. All in all, un Aro bine intretinut. asa este! nu mai am timp sa ma ocup de hobby'uri mai placute (pescuit, vanatoare, offroad) asa ca masina sta. daca exista cineva interesat sau pasionat in produse aro unice ma puteti contacta in mp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
todo_tdo Postat Decembrie 18, 2012 Partajează Postat Decembrie 18, 2012 Re: aro 10.6 personalizat asa aprox cam cat merge masina ? la pret ma refer , iti scriu aici ca nu stiu sa trimit un PM :( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 18, 2012 Partajează Postat Decembrie 18, 2012 Re: aro 10.6 personalizat asa aprox cam cat merge masina ? la pret ma refer , iti scriu aici ca nu stiu sa trimit un PM :( Incearca asa : REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bibanu67 Postat Decembrie 19, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Re: aro 10.6 personalizat Incearca asa : [ATTACH=CONFIG]160978[/ATTACH] @ admin multumesc ptr indicatii....atat eu cat si colegul forumist care nu stia cum sa trimita un pm. @ tdo cum am mai precizat...nu am decis foarte hotarat pana acum sa vand acest aro. in cazul in care luam aceasta decizie probabil postam in categoria specific creata ptr vanzari 4x4. in prezent, masina a fost curatata de tot ce inseamna rugina superficiala, grunduita si in momentul de fata este la vopsitorie, unde va fi integral stropita (bena, interioare, etc). daca ati sesizat...unul din colegii de pe forum, care trece probabil zilnic pe langa masina, a oferit cele mai multe informatii despre acest aro. cand va iesi din vopsitorie voi posta un topic cu aceasta masinuta. are o istorie, cel putin ptr mine, si sunt inca atasat sentimental. :sr tot atunci voi lua si o decizie fata de vanzare. multumesc ptr interes! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
todo_tdo Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Re: aro 10.6 personalizat Aha mercy de faptul ca mi-ati aratat , si asteptam poze cu ea proaspat iesita de la cuptor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bibanu67 Postat Decembrie 20, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Re: aro 10.6 personalizat si eu sunt nerabdator sa vad cum iese. voi posta atunci poze si poveste. ms. ptr interes!:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bibanu67 Postat Martie 6, 2013 Autor Partajează Postat Martie 6, 2013 Re: aro 10.6 personalizat se pare ca a iesit din 'cuptor' Am postat'o pe Mica Publicitate la vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate