costy2coool Postat Ianuarie 16, 2012 Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 salut am si eu un m 461 si as vrea sa-i pun un dif cu blocant pe fata dar m-am cam blocat ,am diferentialul ,e cu nuturi marunte stie cineva vreo planetara modifcata sau o alta solutie? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vlady_V Postat Ianuarie 16, 2012 Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 Re: planetara m461 fata modificata Salut! cam astea sunt solutiile:http://forum.club4x4.ro/showthread.php?67225-Blocant-spate-M461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costy2coool Postat Ianuarie 17, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Re: planetara m461 fata modificata pe puntea de spate am inteles,dar pe fata? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vlady_V Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Re: planetara m461 fata modificata Pe fata nu prea am auzit de blocant, doar autoblocant, am inteles ca merge cel fabricat de moreni pentru tab-uri si e undeva la 1500 ron si nu prea se gaseste. daca aveai aro 24x cu MRL-uri mergea sa sudezi satelitii si cand cuplai MRL-urile aveai blocant:grin:, sau comanda la cugir pentru planetare americane sau ca caneluri potrivite pentru dif cu blocant. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costy2coool Postat Ianuarie 22, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2012 Re: planetara m461 fata modificata singura varianta ar fi la cugir .stiti pe cineva acolo? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Ianuarie 22, 2012 Partajează Postat Ianuarie 22, 2012 (editat) Re: planetara m461 fata modificata Salutam! eu sunt din Cugir si in principiu te pot ajuta , dar nu iti recomand , motivele sunt mai multe si nu am timp sa le enumar . Daca doresti poti sa ma suni 0745107124 Adi Nicoara si am sa incerc sa te conving ca nu este cea mai buna solutie(aceea de a modifica planetarele) sau cu experienta mea sa incerc sa iti dau alta solutie. Editat Ianuarie 22, 2012 de a DY 1 Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Re: planetara m461 fata modificata Salutam! OK! asa cum am vorbit la tel cu ceva colegi (care mi-au spus ca sunt prea zgircit cu informatiile) revin cu citeva lamuriri: 1 Diferentialul de ARO 24 cel cu blocabil nu este foarte fiabil . Mansonul de cuplare actioneaza 6-8mm pe pinionul planetar pe un diametru de cca40mm , facind ca pinionul sa fie solidar cu carcasa de fonta. Aicea apare cel mai des un joc care in timp, nu foarte indelungat, sa duca la degradarea canelurilor cu efectul ne mai functionarii blocabilului. Din experienta pot sa spun ca in cca 2ani , roti de 33 am rupt 3buc. 2 Diametrul planetarelor de ARO 24 este mai mic decit cel al planetarelor de IMS (sper sa nu gresesc intrucit imi fortez memoria acestea sunt 28mm/32mm) , in cazul tau daca rupi o planetara , ceea ce trebuie sa o iei in calcul (eu am rupt pe spate 2buc in doi ani) , vei fii un client sigur pentru planetare unicat . 3 Costurile sa iti faci planetare pe comanda sau sa le modifici pe cele existente(?alta discutie) te ridica pe la 400-800roni / perechea. Solutiile pe care le vad eu : 1 Gasesti un dif blocabil de Patrol sau Pahero(doar Carrier-ul) si ii modifici acestuia cotele rulmentilor , diametrul pe care intra coroana , dai alte gauri de prindere a coroanei si faci pinioanele planetare (dupa cele de IMS) si il montezi in puntea ta , avantajul este ca acestea sunt muuult mai fiabile ca cele de aro , o data facute nu mai ai traba cu ele costul cred ca este tot cam pe acolo iar daca se intimpla sa rupi o planetara ai relativ repede de unde sa o cumperi . 2 Montezi un autoblocant original simplu si usur de facut . Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costy2coool Postat Ianuarie 25, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2012 Re: planetara m461 fata modificata multumesc pt explicatii. asta da solutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jdf Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Re: planetara m461 fata modificata Am trecut si eu prin astea...Dupa o gramada de bani si timp cheltuiti cu modificarile am montat mecanica de G dupa care s-a terminat cu ori ce cost sau rupturi si asta de noua ani, era bine daca cheltuiam o data la inceput,oricum vei ajunge in a renunta la puntile de ims. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate