cormosilviu Postat Martie 14, 2008 Partajează Postat Martie 14, 2008 imi spuneti va rog...setul de rulmenti si semeringuri de la diferentialul fata..se gaseste pe undeva de cumparat...la piese auto se cam bilbiie..nu apare in program..etc..multumesc anticipat.de fapt de la carcasa diferentialului..asa-i mai corect.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 14, 2008 Partajează Postat Martie 14, 2008 Re: diferential fata pajero am patit si eu ....nu le apare in program Pajero....naiba sa-i ia :bb Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Martie 14, 2008 Partajează Postat Martie 14, 2008 Re: diferential fata pajero cred ca majoritatea problemelor de rulmenti se rezolva la SKF, in principiu astia fabrica orice. Intra pe http://www.skf.com/portal/skf_ro/home/products?contentId=188459 si vezi ca au catalog. Rulmentii sunt de cea mai buna calitate si cind am luat eu au fost mai ieftini ca cei vinduti de magazinele auto. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate