andreicirip Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 salut dupa ce am vandut niva din 92 carburatie am reusit inainte de taxa sa iau alta si sa o trec pe numele meu: lada niva 98 injectie monopunct bullbar fata,troliu,proiectoare troliu,cauciucuri Voltyre. revin cu poze in curand. ce am observat pana acum:consumul zece-12 extra dar mers cam turat 90-100 probleme la partea electrica:contacti imperfecti,ceva consumatori mari-motiv pt care are un contact general care taie tot curentul,etc caut urgent instalatie gpl pt monopunct pentru a aduce consumul la un nivel rezonabil. Nu este important sa castigi… este important sa-l faci pe celalalt sa piarda Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ursu4x4 Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 Re: Niva reloaded Pune ceva poze cu agregatu sa vedem cu ce te lauzi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreicirip Postat Februarie 5, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2012 Re: Niva reloaded Pune ceva poze cu agregatu sa vedem cu ce te lauzi. Nu este important sa castigi… este important sa-l faci pe celalalt sa piarda Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibles Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 Re: Niva reloaded salut dupa ce am vandut niva din 92 carburatie am reusit inainte de taxa sa iau alta si sa o trec pe numele meu: lada niva 98 injectie monopunct bullbar fata,troliu,proiectoare troliu,cauciucuri Voltyre. revin cu poze in curand. ce am observat pana acum:consumul zece-12 extra dar mers cam turat 90-100 probleme la partea electrica:contacti imperfecti,ceva consumatori mari-motiv pt care are un contact general care taie tot curentul,etc caut urgent instalatie gpl pt monopunct pentru a aduce consumul la un nivel rezonabil. eu am pus instalatie de pe dacia 1310 carburator, consumul este 12% gaz. cred ca gasesti una destul de ieftin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreicirip Postat Februarie 5, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2012 Re: Niva reloaded Nu este important sa castigi… este important sa-l faci pe celalalt sa piarda Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreicirip Postat Februarie 5, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2012 Re: Niva reloaded scuzele de rigoare pt intarziere.am avut ceva probleme. Nu este important sa castigi… este important sa-l faci pe celalalt sa piarda Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreicirip Postat Februarie 5, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2012 Re: Niva reloaded am cuparat o intalatie BRC second pt inj monopunct dar nu am gasit pe cineva care sa o monteze Nu este important sa castigi… este important sa-l faci pe celalalt sa piarda Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreicirip Postat Februarie 5, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2012 Re: Niva reloaded am nevoie totusi urgent de un electrician care a mai vazut nive.daca ma poate ajuta cineva....in buc sect 6 Nu este important sa castigi… este important sa-l faci pe celalalt sa piarda Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate