bogthebat Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 (editat) Rasfoind netul, am gasit asata: Nu mai platesc taxa auto nici masinile destinate competitiilor sportive , definite conform prevederilor legale in vigoare. Cu alte cuvinte, daca ai o masina de raliu, nu trebuie sa platesti taxa auto. In Romania, CAMPIONATUL NATIONAL DE RALIU este dealtfel singura competitie de MOTORSPORT ce necesita masini inmatriculate in circulatie. Insa daca poti sa convingi comisia de la RAR ca masina ta de strada este destinata curselor, nu platesti taxa auto. Mai precis, poti inscrie o masina de drag, de drift sau de circuit fara sa platesti noua taxa auto. Ar fi o solutie ok si legala pentru inmatricularea utilajelor noastre pentru Campionat. MAi ramane problema impozitului (pentru cei cu motare mari....) Text preluat de pe 4tuning.ro Editat Ianuarie 17, 2012 de bogthebat "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Re: Solutii pentru inmatricularea utilajelor din CNOR?? Rasfoind netul, am gasit asata: Nu mai platesc taxa auto nici masinile destinate competitiilor sportive , definite conform prevederilor legale in vigoare. Cu alte cuvinte, daca ai o masina de raliu, nu trebuie sa platesti taxa auto. In Romania, CAMPIONATUL NATIONAL DE RALIU este dealtfel singura competitie de MOTORSPORT ce necesita masini inmatriculate in circulatie. Insa daca poti sa convingi comisia de la RAR ca masina ta de strada este destinata curselor, nu platesti taxa auto. Mai precis, poti inscrie o masina de drag, de drift sau de circuit fara sa platesti noua taxa auto. Ar fi o solutie ok si legala pentru inmatricularea utilajelor noastre pentru Campionat. MAi ramane problema impozitului (pentru cei cu motare mari....) Text preluat de pe 4tuning.ro Se poate dar NUMAI daca masina ta are pasaport FIA adica este modificata dupa normele FIA. Asta inseamna dotari mai scumpe decat masina in sine. Rollcage omologat fia costa minim 5000 de euro din cate stiu eu. Nu cred ca exista o masina de offroad la noi care sa fie facuta dupa specificatiile si omologarile FIA. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Re: Solutii pentru inmatricularea utilajelor din CNOR?? Se poate dar NUMAI daca masina ta are pasaport FIA adica este modificata dupa normele FIA. Asta inseamna dotari mai scumpe decat masina in sine. Rollcage omologat fia costa minim 5000 de euro din cate stiu eu. Nu cred ca exista o masina de offroad la noi care sa fie facuta dupa specificatiile si omologarile FIA. Hai mai max exista cel putin 1, si asta doar asa din faptul ca a participat la Raliul Faraonilor anul trecut... Pe de alta parte dotarile fia nu sunt chiar atat de scumpe. la oltcit-ul de vtm inmatriculat ca autoturism de concurs intradevar masina a costat 600ron iar dotarile vreo 4000eur (scaune, centuri, instinctoare, costum pilot, casca, etc). De putut eu zic ca se poate... GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 (editat) Re: Solutii pentru inmatricularea utilajelor din CNOR?? Hai mai max exista cel putin 1, si asta doar asa din faptul ca a participat la Raliul Faraonilor anul trecut... Pe de alta parte dotarile fia nu sunt chiar atat de scumpe. la oltcit-ul de vtm inmatriculat ca autoturism de concurs intradevar masina a costat 600ron iar dotarile vreo 4000eur (scaune, centuri, instinctoare, costum pilot, casca, etc). De putut eu zic ca se poate... Iwa, masina respectiva (a lui Costel Casuneanu) este facuta pentru rallyraid si a fost cumparata gata omologata FIA fiind masina de la echipa de fabrica. Nu cred ca vrei sa tii cat costa. :grin: Masina lui Gabi Nicolae a fost omologata FIA in Spania cu mari greutati si costuri la fel de mari. Omologare FIA, nu poate sa faca nimeni in Romania. Nici un constructor din Romania nu poate emite astfel de omologari. Cei mai apropiati de noi sunt in Ungaria dar nici acolo nu prea se mai dau certificarile. Iti trebuie minim 25.000 de euro ca sa iti faci o masina omologata FIA la clasa T2 care e cea mi ieftina. (asa spune unul din mecanicii echipei lui Gabi Nicolae care a fost la Dakar, el insusi si pilot in (fostul) campionat national de rallyraid) Nu ai cum sa faci o masina de teren pe standard FIA cu 4000 de euro. Daca ar fi fost atat de simplu, nu erau deja multe masini facute asa si inmatriculate fara taxe ca si autoturism sportiv? Editat Ianuarie 17, 2012 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Re: Solutii pentru inmatricularea utilajelor din CNOR?? Anul trecut ma lovise ideea unui scenariu ciudat pentru inmatriculat un buggy / tubulara de competitie: Iei masina construita acasa si o duci in Anglia, acolo ii faci omologare de trotineta artizanala (din cate am vazut sunt cam singurii din europa care lasa pe strazi tot felul de automobile mesterite in garaj) Dupa ce te vezi cu numere de Anglia, o aduci in BG :ha: si incerci sa o inmatriculezi aici, si asta e, pe strada cu ea :ha: Chestia cu BG am gandit-o pentru ca sa treci la taxe mai mici (la englezi sigur e mai scump sa o tii) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deltabiturbo Postat Iulie 27, 2012 Partajează Postat Iulie 27, 2012 Re: Solutii pentru inmatricularea utilajelor din CNOR?? Anul trecut ma lovise ideea unui scenariu ciudat pentru inmatriculat un buggy / tubulara de competitie: Iei masina construita acasa si o duci in Anglia, acolo ii faci omologare de trotineta artizanala (din cate am vazut sunt cam singurii din europa care lasa pe strazi tot felul de automobile mesterite in garaj) Dupa ce te vezi cu numere de Anglia, o aduci in BG :ha: si incerci sa o inmatriculezi aici, si asta e, pe strada cu ea :ha: Chestia cu BG am gandit-o pentru ca sa treci la taxe mai mici (la englezi sigur e mai scump sa o tii) Salutare. Asta e o treaba care pe mine ma tine lovit din totdeauna. Lipsa momentan a timpului liber ma impiedica, dar nu peste mult timp, o sa ma apuc de treaba. De asemenea, si in Spania exista firme specializate de tot felul de omologari, inclusiv masini artizanale. Cand o sa am un pic de timp, o sa ma interesez de subiect si revin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate