Norian Postat Ianuarie 18, 2012 Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 Salut, Terrano din semnatura e prima mea masina cu scaune piele si am niste dubii pe functionarea incalzirii din scaune. Sunt obisnuit cu functionarea incalzirii in scaunele stofa, mai ales la VW unde sunt cu potentiometru. La Terrano, potentiometrul are 2 pozitii de incalzire. Problema mea e legata de intensitatea incalzirii lor si am nevoie de un sfat. Mie mi se pare ca incalzesc putin, adica sunt doar caldute, chiar pe treapta maxima data, pe treapta minima abia se simt. La VW de exemplu simti ca "iti ia foc fundul" dupa 1 min pe treapta maxima. La Terrano, ioc, abia incalzesc si asta doar pe sezut. 1 - E normal sa incalzeasca doar sezutul ? In spatar nu e rezistenta ? 2- E normal ca la scaunele piele incalzirea sa fie doar discreta, sau au ale mele o problema? Ambele scaune au aceeasi simptomatica. La ale voastre Terrano, va "ia foc fundul" cu incalzirea la maxim, sau nu ? La -10 grade cand te asezi pe pielea rece e cam neplacuta senzatia, iar cand incalzirea e "timida" te cam umpli de spume :wink: Merci de raspunsuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Ianuarie 19, 2012 Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 Re: Scaune piele cu incalzire - simptomatica ? Eu nu am incalzire in scaune, dar sincer iti spun la cat de dintr-o bucata e facut Terrano s-ar putea ca asta sa fie tot ce poate da instalatia. Daca te uiti pe aici la cateva topicuri o sa vezi ca 80% dintre utilizatori au probleme cu incalzirea in cabina :ha: (amu pe frigurile astea :grin:) sau cu A/C-ul pe timp de vara si tu te plangi de incalzirea din scaune? Scuze de off topic dar cred ca exista sansa buna asta sa fie tot ce poate da. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Norian Postat Ianuarie 19, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 Re: Scaune piele cu incalzire - simptomatica ? Merci de raspuns :wink: Nu am probleme cu incalzirea, din contra e unul din punctele forte: in 5 min de functionare deja baga bine cald. A/C-ul inca nu l-am testat Revenind on topic, era doar curios daca si la altii incalzirea in scaune e anemica, sau doar la mine. Stiu ca rezistentele din scaune ori functioneaza, ori nu functioneaza, dar am cunostinte destul de limitate in zona asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NICU007 Postat Ianuarie 22, 2012 Partajează Postat Ianuarie 22, 2012 Re: Scaune piele cu incalzire - simptomatica ? Salut, aceeasi constatare o am si eu cu incalzirea in scaune (Terrrano 2 -2001 - 2.4 benzina - piele). As putea spune ca la mine pe treapta 1 se incalzesc mai tare si mai repede decat pe treapta 2. Oricum de cand dai drumul la incalzirea in scaune pana cand se simte ceva caldura trec cam 5 min. ex. SUZUKI SAMURAI 1992 - little red car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Norian Postat Ianuarie 23, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 Re: Scaune piele cu incalzire - simptomatica ? Merci Nicu ! Am vorbit si cu un amic care lucreaza la Nissan si mi-a zis ca "asa fac toate", rezistenta din scaun e de putere relativ mica si de asta e doar usor calduta treaba... :wink: Teoretic se poate bricola si pune incalzire de putere mai mare, de la un VW, dar trebuie descusute scaunele, etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serby Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Re: Scaune piele cu incalzire - simptomatica ? Eu am Terrano 2 cu motor 3.0 si scaune din piele. Pe treapta mai puternica de incalzire iti cam ia foc fundul (asta daca nu esti imbracat cu 10 perechi de izmene). Pe treapta mica abia se simte. In functie de anul de fabricatie scaunele de piele sunt diferite: 1993-2001, 2002-2003, 2004-2006. Eu am 2002-2003. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
laur_v Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 (editat) Re: Scaune piele cu incalzire - simptomatica ? In timp elementele de incalzire se intrerup , fiind o plasa de sarme ca sa zic asa si in unele zone nu se mai incing deloc sau doar putin. Solutia este schimbarea elementelor, pe youtube e plin de filmulete diy. Recomand elemente Waeco de schimb, mai ales varianta cu carbon, le am in locul celor originale si sint net superioare. Editat Martie 14, 2012 de laur_v Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Baruba Postat Martie 25, 2012 Partajează Postat Martie 25, 2012 Re: Scaune piele cu incalzire - simptomatica ? Eu am un Terrano 2 cu motor 3.0 si scaune din piele si la prima treapta se incalzesc scaunele usor, cred ca se utilizeaza in diminetile mai racoroase de primavara. La treapta a-II-a se incalzesc mai intens, dar la temperaturi -20 de grade cum au fost iarna asta parca nu se simteau ca fiind calde asa cum trebuie. Cand insa temperaturile sunt mai decente sa zic asa, caldura este mutumitoare, ba chiar daca este lasat mult incep sa friga si esti nevoit sa te intorci pe treapta I care e pt a mentine putin caldut scaunul. Facand comparatie cu Cherysler sau Mercedes, la acestea la treapta maxima de incalzire, caldura emanata este superioara fara de Terrano dar vorbim si de alta clasa de masina. Concluzionand pentru Terrano 2, incalzirea in scaune este multumitoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate