Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

vbh

vbh

Postări Recomandate

Mare boier...mare , de fapt cam ca mine....la kile :lol: Bine ai venit!

Nu o sa mai fiu asa mare :) De luni am fost in fiecare zi la bazin sa inot si maninc numai salate, de am ajuns sa cred ca-s iepure :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mare boier...mare , de fapt cam ca mine....la kile :lol: Bine ai venit!

Nu o sa mai fiu asa mare :) De luni am fost in fiecare zi la bazin sa inot si maninc numai salate, de am ajuns sa cred ca-s iepure :P

asa zice si Maria :lol: :D :oops:

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...
Noah, in sfirsit am net si acasa.Ultimele noutati: un parbriz spart si inca o aripa indoita la patrol, un cot luxat la pescuit din cauza de fuga de jandarmi :evil: si bgp in ele cure de slabire :twisted:
Link spre comentariu

Vizitator Deceneu
Salut! Bine ai venit. Cot luxat din cauza de fuga inteleg, dar aripa indoita si parbriz spart tot din cauza de jandarmi? :roll:
Link spre comentariu

Salut! Bine ai venit. Cot luxat din cauza de fuga inteleg, dar aripa indoita si parbriz spart tot din cauza de jandarmi? :roll:

Nu, am incercat sa-l imit pe Bucur, in padure :P si n-am mai putut evita un crengoi care atirna deasupra drumului dupa care, mai tirziu am sprijinit aripa in partea de jos pe neshte bolovani :(

Link spre comentariu

Vezi ca tu te mai repari.. si doar cu zaraza..

dar masina ce-a mai patimit..?

i-ar i-ai pus pietre si sleauri sub roti?

I le-am pus din prima saptamina :) , dar adevarul ii ca e prea lunga pt padure! Sau or fi fost "purcelele" care chitaiau pe bancheta din spate si strigau "opreste, dar mai calc-o un pic!!!" :?

Link spre comentariu

Vizitator Figo

geam

Purcelele e de vina !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

............pedepsestele!!!!!! ......spune ca te doare capu ! :twisted:

Link spre comentariu

Re: geam

Ma doare, ca era sa ma trezesc iara insurat :) :) :) :) :)

Link spre comentariu

Vizitator Figo

ohhhhhh !!!! Ti sa cerut mina ??? ........ sa scot costumul de la naftalina??

Link spre comentariu

ohhhhhh !!!! Ti sa cerut mina ??? ........ sa scot costumul de la naftalina??

:twisted:... nu, dar m-or rugat sa le leg cu sufa de copac :shock: Costumu' da-l in p..a, ca daca ma mai insor odata o fac in slip :P

Link spre comentariu

Vizitator koala

Mai nene, sa mor daca inteleg ceva ! :lol: ... deci, ce-am priceput io, cu capu' meu prost, pan-acuma :

- Bruno o "arde" pa verdeturi ca sa deie burta jos ... ce te-a apucat, vrei sa zica lumea ca ai saracit ? :lol: :lol: :lol: ... vezi ca dietele astea salbatice nu "face" bine la psihic :lol:, ba din contra, te enerveaza si te streseaza intruna ...

- Bruno a fost la pescuiala si a "bulit" mandrete de masina ... care oricum era "ca o floare" :lol: :lol: :lol: ...

- cine "este" purcelele, si de ce "vrea" ele sa fie legate de copac ? ... asta tre' sa-mi lamuresti :lol: :lol: :lol: ...

Link spre comentariu

Vizitator koala
ai zis ca nu mai bagi masina in teren????? :twisted: :lol: :lol:

... nu cred io ca face Bruno asa greseala :D ... doar il stii, e hotarat :lol: ...

Link spre comentariu

Mai nene, sa mor daca inteleg ceva ! :lol: ... deci, ce-am priceput io, cu capu' meu prost, pan-acuma :

- Bruno o "arde" pa verdeturi ca sa deie burta jos ... ce te-a apucat, vrei sa zica lumea ca ai saracit ? :lol: :lol: :lol: ... vezi ca dietele astea salbatice nu "face" bine la psihic :lol:, ba din contra, te enerveaza si te streseaza intruna ...

- Bruno a fost la pescuiala si a "bulit" mandrete de masina ... care oricum era "ca o floare" :lol: :lol: :lol: ...

- cine "este" purcelele, si de "vrea" ele sa fie legate de copac ? ... asta tre' sa-mi lamuresti :lol: :lol: :lol: ...

Mon cher, deci sa ma explic:

:D nu mai furajez verdeturi ca deja mi-o vad :) :) :) :) :)

La pescuiala, nu am f...t masina, numa cotu, incercind sa ma ascund de jandarmii aia rai care nu ma lasau sa ajung linga turbinele de la Tiganashi! A fost ceva stupid: fugit, alunecat, mina indoita, dezdoit mina, 5 minute zacut pe betoane ca nu ma puteam ridica, apoi coada intre picioare, si inapoi la linia rosie :evil:

purcelele??? " este fetele alea la care le place sa si-o traga legate cu catushe de tablia patului", da' io n-am avut nici pat nici catushe, asa ca am improvizat :twisted: :D :D :D :D :D :D

Link spre comentariu

Vizitator koala
... cine "este" purcelele, si de "vrea" ele sa fie legate de copac ? ... asta tre' sa-mi lamuresti :lol: :lol: :lol: ...

............................................

purcelele??? " este fetele alea la care le place sa si-o traga legate cu catushe de tablia patului", da' io n-am avut nici pat nici catushe, asa ca am improvizat :twisted: :D :D :D :D :D :D

Gizas, exista asa ceva in realitate ? ... hmm, gata, saptamana viitoare am delegatie la Arad :lol: ... in tineretile mele aventuroase :lol: mi se zicea "Brazzo di ferro, barroso din bronzo" - adicatelea, cum ar veni : "bat si f.t, ca masina de cusut" :lol: :lol: :lol: ... musai ca tre' sa vad daca imi mai aduc aminte de ce 'reaku aveam io porecla aia :lol: :lol: :lol: ...

Link spre comentariu

... cine "este" purcelele, si de "vrea" ele sa fie legate de copac ? ... asta tre' sa-mi lamuresti :lol: :lol: :lol: ...

............................................

Gizas, exista asa ceva in realitate ? ... hmm, gata, saptamana viitoare am delegatie la Arad :lol: ... in tineretile mele aventuroase :lol: mi se zicea "Brazzo di ferro, barroso din bronzo" - adicatelea, cum ar veni : "bat si f.t, ca masina de cusut" :lol: :lol: :lol: ... musai ca tre' sa vad daca imi mai aduc aminte de ce 'reaku aveam io porecla aia :lol: :lol: :lol: ...

Gizas senchiu!!!!!!! Egzista!!!!!!!! Numa al dreaq sa fiu daca am mai dat de ele, de o luna umblu cu sufa+ocheti pe bullbar,si nothing.Si vezi sa nu care cumva sa-ti citeasca posturile 1/2-ea, ca nu mai pupi delegatie nici macar pina la Selgros, dapai delegatie pina la Arad :twisted:

Link spre comentariu

Vizitator koala

Hehe, nu pup eu oricum delegatie, nici daca citeste, nici daca nu citeste :D ... stie ea ce poama are la usa ... :lol: ... ma cunoaste de douaj' de ani, nu de ieri, de azi ...

... si ca se revenim la topic :lol:, sper sa-ti "remediezi" problemele :D cat mai iute cu putinta, pana nu se umfla "bijuteriile Coroanei" ca pepenasii aia galbeni :lol: ...

PS : ... sper ca parbrizul ala il repari, ca la indoituri n-am pretentii :D ...

Link spre comentariu

Hehe, nu pup eu oricum delegatie, nici daca citeste, nici daca nu citeste :D ... stie ea ce poama are la usa ... :lol: ... ma cunoaste de douaj' de ani, nu de ieri, de azi ...

... si ca se revenim la topic :lol:, sper sa-ti "remediezi" problemele :D cat mai iute cu putinta, pana nu se umfla "bijuteriile Coroanei" ca pepenasii aia galbeni :lol: ...

PS : ... sper ca parbrizul ala il repari, ca la indoituri n-am pretentii :D ...

Moshule, incearca sa scapi, nanuk, aka ursu' aka plm mai stie de la atitea forumururi, o ratat la musttza ieshirea :D Prabrizu +chedere+aripa= ...euro+TVA!

Who cares??? Life it's fucking short!! :D

Link spre comentariu

purcelele??? " este fetele alea la care le place sa si-o traga legate cu catushe de tablia patului", da' io n-am avut nici pat nici catushe, asa ca am improvizat

Vezi mai Bruno ptr ce-a fost inventat bull-barul......cand le gasesti.....sa dai un semn ....sa viu fugutza sa te ajut la ,,insemnat" :D :D :D

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare