Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pentru Sibieni!

zippo

Postări Recomandate

Doamnelor si domnilor, va propun sa cam incepem sa le facem concurenta la iesiri si fotografii baimarenilor :h5

Lansez ca atare invitatia de a ne intalnii saptamana viitoare undeva la un bar din Sibiu sa vedem ce si cum! :banana Cum sunt nou prin oras, va rog veniti voi cu propuneri.

M-as bucura daca sambata viitoare am reusii sa iesim impreuna pe coclaurile din jurul Sibiului. Destinatia, daca sunteti de acord o stabilim impreuna.

:Gr

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 78
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Re: Pentru Sibieni!

eu sunt de la agnita dar la o bauta.....scuze la o seara de discutii si propuneri ma inscriu si cred ca si dragos (dream-car) iar la iesiri sunt prezent (sper) :-P

:g :B

i have a pajero , don't be jealous :)

Samurai '88 >Suzi Quatro.

Link spre comentariu

Gnok, ti-e frica sa mergi mai departe de casa? Sau nu tine baiatu la distante mai lungi cu carburant super aditivat mai mare de 40 grade?

:x

mergem mergem ...da unde?....stabiliti voi data/ora /locatia/....si prezent ..:))

Link spre comentariu

Bravo Zippo. In fiecare loc e nevoie de un "catalizator".

Max, la Baia Mare, stie sa-i atate pe prietenii lui, si uite-asa saptamana de saptamana sunt in noroi. :B

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

Doamnelor si domnilor, va propun sa cam incepem sa le facem concurenta la iesiri si fotografii baimarenilor :h5

Lansez ca atare invitatia de a ne intalnii saptamana viitoare undeva la un bar din Sibiu sa vedem ce si cum! :banana Cum sunt nou prin oras, va rog veniti voi cu propuneri.

M-as bucura daca sambata viitoare am reusii sa iesim impreuna pe coclaurile din jurul Sibiului. Destinatia, daca sunteti de acord o stabilim impreuna.

:Gr

Asa va vreau! :banana :h5

Link spre comentariu

sa facem prima intalnire saptamana dintre 17.03.2008 si 23.03.2008

LUNI 17.03.2008

MARTI 18.03.2008

MIERCURI 19.03.2008

JOI 20.03.2008

VINERI 21.03.2008

SAMBATA 22.03.2008

DUMINICA 23.03.2008

Acestea sunt zilele saptamanii viitoare :-P din care sa legem (votam) in functie de timpul liber al fiecarui participant o zi pentru intalnire. Eu nu fac nimic toata ziua :sl1 :scr si asa ca am timp in orice zi :-P

Link spre comentariu

Eu votez pentru Marti 18.03. Ce ziceti de ora 20,00?

@gnok - unde-i taverna aia de care vorbesti?

Mmmmm... NISSAN!

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

I-am explicat eu lui zippo unde e taverna si noi am stabilit ca am putea sa ne vedem pe marti . Gnokule, tu stai aproape si esti de-al casei, fa o rezervare puiule ca iti e mai usor. Daca sunt alte opinii si altii cu alte propuneri face-ti-va auziti. Totul se stabileste de comun acord. Locatia e fainuta. Gnok e de-al casei si chiar mi-a placut. Am vazut-o. Iar PAHARE au destule, "carburatorul" sa duca si "pompa" de benzina sa traga. Sorb liber si acceleratie "pana la fund". In rest totul vine de la sine, senzatii 4x4 dupa ceva "galoane aditivate". :P

Link spre comentariu

:h5...de acord ca si eu am orarul de lucru ca si a lui sese... :-P :h5 :-P ...ramane atunci pe marti la 20.00

locatia :x sedintei: taverna lu quijote, str luptei colt cu genistilor...

Link spre comentariu

OK,marti la ora 20.00(+/-10 min.)o sa vin si eu sa beau o bere fara alcool(din pacate miercuri dimineata trebuie sa fiu fresh,asa ca vin cu masina ca sa nu fiu "incercat de ispita"si sa ma lansez in beri "fara numar,fara numar") :lol:

LR Discovery 1 300TDi - actual

Opel Frontera Sport 2.0i - fost

Link spre comentariu

:h5...de acord ca si eu am orarul de lucru ca si a lui sese... :-P :h5 :-P ...ramane atunci pe marti la 20.00

Luptei colt cu genistilor.....hmmm........ce bubuiala o sa iasa acolo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Link spre comentariu

Luptei colt cu genistilor.....hmmm........ce bubuiala o sa iasa acolo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:-P :x :banana

Conteaza pe noi Bogdan!!

Mmmmm... NISSAN!

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Hehe.....multam fain baieti......ash veni luand curbele pe doua roti.....dar ma tzine jobul asta legat de "frumosul Bucuresti"

Sa aveti distractie frumoasa.

Ma gandeam acum.......hai ca duc un laptop la carciuma unde ne adunam noi aici......bagam webcam......si faceti si voi la fel la Sibiu.Sa-l aud eu pe ala care spune ca e betie "virtuala" :x :x :x :x :x

Va fi un "long distance drink'' :-P

Link spre comentariu

Ca de obicei ai numai idei bune Bogdane . Daca ne punem mintea cu asta am putea sa o si facem , apoi sa vezi discutii reale si virtuale :-P :-P :-P

Link spre comentariu

O sa ajungem sa ne si dam la noroi online :-P

Tare frate Seseeeeeee.

Sau tu vorbeai serios si ne-ai provocat la un concurs de baut pe astia din Bucale? :h5

Hai bre.......ca stii ca avem si noi ceva "pregatire in domeniu"

:dr :x :2dr :be :sm

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare