Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pentru Sibieni!

zippo

Postări Recomandate

Re: Pentru Sibieni!

Ma gandeam acum.......hai ca duc un laptop la carciuma unde ne adunam noi aici......bagam webcam......si faceti si voi la fel la Sibiu.Sa-l aud eu pe ala care spune ca e betie "virtuala" :x :x :x :x :x

Va fi un "long distance drink'' :-P

Hai sa o facem! Cine are prin Sibiu o camera web?

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 78
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

eu pot sa aduc laptop dr intrebarea este daca avem net acolo sau poate are cineva un laptop cu conexiune pe mobil si poate sa-l aduca

dau un rachiu virtual :-P si o bere adevarata :-P :-P

i have a pajero , don't be jealous :)

Samurai '88 >Suzi Quatro.

Link spre comentariu

eu pot sa aduc laptop dr intrebarea este daca avem net acolo sau poate are cineva un laptop cu conexiune pe mobil si poate sa-l aduca

dau un rachiu virtual :-P si o bere adevarata :-P :-P

Sese , ai grija ca rachiul virtual e cam periculos. Daca are prea multe grade se ard cablurile si computerul. Dupa cum stiu eu ca facem prin zona rachiul e cam fiert.... Izolatiile nu prea tin, de altfel nici balamalele noastre nu duc mult la asa "gaz". Stiu ei baietii din bucuresti ca au mai gustat. :2dr :dr :fr :t1

Link spre comentariu

printre altele sa aveti grija la taverna ca au proprietarii un caine pe nume AISHA VON HERMANSTADT . E destul de dragut dar cam mare :twisted:

Link spre comentariu

se poate veni insotit?? deranjez desfasurarea sau inhib manifestarea ..... :grin:

Daca vine si prietena prietenei atunci eu unul nu o sa ma simt inhibat :ha: :ha: :ha:

Mmmmm... NISSAN!

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Vizitator nanuk

ar trebui sa faca si cei din mm marti.asa vom face o teleconferinta nationala care nu are cum sa degenereze intr-o betie virtuala cumplita , cu cururi aratate la webcam,coarne puse vorbitorului ,etc.sau? nu,exclus...

Link spre comentariu

ar trebui sa faca si cei din mm marti.asa vom face o teleconferinta nationala care nu are cum sa degenereze intr-o betie virtuala cumplita , cu cururi aratate la webcam,coarne puse vorbitorului ,etc.sau? nu,exclus...

:-P :-P :-P

Link spre comentariu

A fost greu! Inteleg ca nici la Bucuresti nu a fost mai simplu, dar aici a fost brutal. Inca mai am o usoara durere de cap, dupa 2 algocalmine :hm

Am inceput ca niste baieti cuminti: cu bere. Apoi mi-am adus aminte ca am butelcuta de whisky la mine si am cerut pahare. Apoi si-a adus Sese aminte ca in baruri poti comanda o sticla de whisky! Motiv pentru care, pe masa a poposit si prietenul nostru Jack. Red -bullul a fost din partea casei :mrgreen:

Un omulet care muncea intr-un colt o chitara care cand era rece, cand electrica ne-a intretinut atmosfera. Si cand si-a dat el seama ca nu suntem violenti, ne-a pus karaoke :P Mai departe las fotografiile:

Mmmmm... NISSAN!

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

a fost frumos si acu doar pot sa scriu ca nu mai sunt deranjat de lumina ecranului. :-P

multumesc Anca pentru intelegere :ang (eu am fost COPILOT aseara :mrgreen: )

Link spre comentariu

a fost mortal si ne-am simtit minunat pana a doua zi, dupa care a inceput greul :grin:

urmatoarea va fi belea si cu surprize :twisted:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare