zippo Postat Martie 18, 2008 Autor Partajează Postat Martie 18, 2008 Re: Pentru Sibieni! Ma gandeam acum.......hai ca duc un laptop la carciuma unde ne adunam noi aici......bagam webcam......si faceti si voi la fel la Sibiu.Sa-l aud eu pe ala care spune ca e betie "virtuala" :x :x :x :x :x Va fi un "long distance drink'' :-P Hai sa o facem! Cine are prin Sibiu o camera web? Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Martie 18, 2008 Partajează Postat Martie 18, 2008 Re: Pentru Sibieni! hihiiihi...zippo, stiam eu ca ti-e dor de bucuresteni :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Martie 18, 2008 Autor Partajează Postat Martie 18, 2008 Re: Pentru Sibieni! Of,of,offffff!!! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Martie 18, 2008 Partajează Postat Martie 18, 2008 Re: Pentru Sibieni! Aduc aparatul meu foto care are si functie de webcam. LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Martie 18, 2008 Partajează Postat Martie 18, 2008 Re: Pentru Sibieni! eu pot sa aduc laptop dr intrebarea este daca avem net acolo sau poate are cineva un laptop cu conexiune pe mobil si poate sa-l aduca dau un rachiu virtual :-P si o bere adevarata :-P :-P i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
foxman Postat Martie 18, 2008 Partajează Postat Martie 18, 2008 Re: Pentru Sibieni! camera web pt computer am, trebuie sa aveti un telefon cu wireless Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
foxman Postat Martie 18, 2008 Partajează Postat Martie 18, 2008 Re: Pentru Sibieni! hihiiihi...zippo, stiam eu ca ti-e dor de bucuresteni :h5 oho, nicule , ce-i mai duce dorul. Si e in perioada de acomodare. Lasa-l ca azi o sa-l facem sa uite. :ha: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
foxman Postat Martie 18, 2008 Partajează Postat Martie 18, 2008 Re: Pentru Sibieni! eu pot sa aduc laptop dr intrebarea este daca avem net acolo sau poate are cineva un laptop cu conexiune pe mobil si poate sa-l aduca dau un rachiu virtual :-P si o bere adevarata :-P :-P Sese , ai grija ca rachiul virtual e cam periculos. Daca are prea multe grade se ard cablurile si computerul. Dupa cum stiu eu ca facem prin zona rachiul e cam fiert.... Izolatiile nu prea tin, de altfel nici balamalele noastre nu duc mult la asa "gaz". Stiu ei baietii din bucuresti ca au mai gustat. :2dr :dr :fr :t1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Martie 18, 2008 Partajează Postat Martie 18, 2008 Re: Pentru Sibieni! se poate veni insotit?? deranjez desfasurarea sau inhib manifestarea ..... :grin: i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Martie 18, 2008 Partajează Postat Martie 18, 2008 Re: Pentru Sibieni! printre altele sa aveti grija la taverna ca au proprietarii un caine pe nume AISHA VON HERMANSTADT . E destul de dragut dar cam mare :twisted: i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Martie 18, 2008 Autor Partajează Postat Martie 18, 2008 Re: Pentru Sibieni! se poate veni insotit?? deranjez desfasurarea sau inhib manifestarea ..... :grin: Daca vine si prietena prietenei atunci eu unul nu o sa ma simt inhibat :ha: :ha: :ha: Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Martie 18, 2008 Partajează Postat Martie 18, 2008 Re: Pentru Sibieni! pai si eu vin cu copilotu;....99% sigur...asa ca o sa le trimitem la shoping sa ne dezinhibam... :-P :x :x :-P :-P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Martie 18, 2008 Partajează Postat Martie 18, 2008 Re: Pentru Sibieni! @gnok-- deseara eu sunt copilotu' 8) 8) :x :x i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Martie 18, 2008 Partajează Postat Martie 18, 2008 Re: Pentru Sibieni! sese....dai o linie si la mihai aro....poate nu are somn...si ii e sete :x :clb gata...am vb eu cu mihai ... sper sa apara si el ... :bean :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Martie 18, 2008 Partajează Postat Martie 18, 2008 Re: Pentru Sibieni! ar trebui sa faca si cei din mm marti.asa vom face o teleconferinta nationala care nu are cum sa degenereze intr-o betie virtuala cumplita , cu cururi aratate la webcam,coarne puse vorbitorului ,etc.sau? nu,exclus... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Martie 18, 2008 Partajează Postat Martie 18, 2008 Re: Pentru Sibieni! Si daca nu este internet.. se poate 3G :grin: ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Martie 18, 2008 Partajează Postat Martie 18, 2008 Re: Pentru Sibieni! ar trebui sa faca si cei din mm marti.asa vom face o teleconferinta nationala care nu are cum sa degenereze intr-o betie virtuala cumplita , cu cururi aratate la webcam,coarne puse vorbitorului ,etc.sau? nu,exclus... :-P :-P :-P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Martie 19, 2008 Autor Partajează Postat Martie 19, 2008 Re: Pentru Sibieni! A fost greu! Inteleg ca nici la Bucuresti nu a fost mai simplu, dar aici a fost brutal. Inca mai am o usoara durere de cap, dupa 2 algocalmine :hm Am inceput ca niste baieti cuminti: cu bere. Apoi mi-am adus aminte ca am butelcuta de whisky la mine si am cerut pahare. Apoi si-a adus Sese aminte ca in baruri poti comanda o sticla de whisky! Motiv pentru care, pe masa a poposit si prietenul nostru Jack. Red -bullul a fost din partea casei :mrgreen: Un omulet care muncea intr-un colt o chitara care cand era rece, cand electrica ne-a intretinut atmosfera. Si cand si-a dat el seama ca nu suntem violenti, ne-a pus karaoke :P Mai departe las fotografiile: Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Martie 19, 2008 Autor Partajează Postat Martie 19, 2008 Re: Pentru Sibieni! :grin: Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Martie 19, 2008 Autor Partajează Postat Martie 19, 2008 Re: Pentru Sibieni! :grin: Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
foxman Postat Martie 19, 2008 Partajează Postat Martie 19, 2008 Re: Pentru Sibieni! :grin: Zippo, i-a priveste ce indicator superb este deasupra cantaretilor de karaoke!!! ce sa inteleg ca se canta asa de bine incat trebuiau indrumati spre ceea ce indica acel semn? :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 19, 2008 Partajează Postat Martie 19, 2008 Re: Pentru Sibieni! Felicitari pentru initiativa si pentru distractie. :grin: :B Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Martie 19, 2008 Partajează Postat Martie 19, 2008 Re: Pentru Sibieni! a fost frumos si acu doar pot sa scriu ca nu mai sunt deranjat de lumina ecranului. :-P multumesc Anca pentru intelegere :ang (eu am fost COPILOT aseara :mrgreen: ) i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Martie 19, 2008 Partajează Postat Martie 19, 2008 Re: Pentru Sibieni! a fost mortal si ne-am simtit minunat pana a doua zi, dupa care a inceput greul :grin: urmatoarea va fi belea si cu surprize :twisted: i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Martie 20, 2008 Partajează Postat Martie 20, 2008 Re: Pentru Sibieni! Ce betivi astia de la Sibiu :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate