SPV13R Postat Ianuarie 20, 2012 Partajează Postat Ianuarie 20, 2012 Dupa indelungi eforturi am fost anuntat ca imi vine si mie THE HILUX. Am optat pentru 3.0 automat pentru ca fac multe drumuri in tara si vreau sa imi fie mai comod, pentru restul am 70 . Menirea masinii este de a merge pe sosea 80-90% din timp si de a fi masina de asistenta pe teren pentru utilajele mele agricole, asa ca vreau sa ii fac ceva modificari care sa nu ii afecteze tinuta pe sosea dar sa ii sporeasca rezistenta la praf si capacitatea de trecere in offroad, urmele treactoarelor in noroaie sunt greu de abordat si trebuie sa ridic un pic grupurile. Asa ca va rog sa ma ajutati sa imi configureaz masina cat mai aproape de ceea ce am nevoie, poate alegerile mele nu sunt cele mai bune. 1. snorkel safari 2. sport bar cu 4 proiectoare 2 de long beam si 2 short beam 3. bullbar cu troilu warn 9.5 xp 4. scuturi sasiu 5. blocant spate arb, nu stiu daca este compatibil cu cutia, altfel nu inteleg de ce numai aceasta versiune nu are blocant 6. jenti de 15 negre ca si masina 7. cauciucuri - aici am o mare problema, as opta pentru BFG AT pentru ca merg mult pe sosea, pe dimensiunile originale ale masinii. Ar merge si un pic mai mari? Cat? 8. kit suspensie ome cu inaltare de 3-5 cm, nu stiu exact cat vine la Hilux. Avem o alta varianta? Astept cu interes sugestii si sfaturi sau poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Ianuarie 21, 2012 Partajează Postat Ianuarie 21, 2012 Re: Toyota hilux 3.0 at 2012 Felicitari pentru alegere, eu am ome 3' pe fata si 5' pe spate, snorkel safary, la cauciucuri as recomanda MT-uri pentru ca alea 10-20 de procente de mers in off road sa le parcurgi fara probleme. Pe langa celelalte accesorii enumerate de tine as adauga si o protectie prntru bena. Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Ianuarie 21, 2012 Partajează Postat Ianuarie 21, 2012 Re: Toyota hilux 3.0 at 2012 foarte frumoasa masina felicitari pt. achizitie. Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Ianuarie 21, 2012 Partajează Postat Ianuarie 21, 2012 Re: Toyota hilux 3.0 at 2012 Ti-as sugera sa il intrebi direct pe Razvan de la GTC ,el te poate ajuta cu o configuratie pentru nevoile tale, poti merge personal la service-ul GTC si vedea ce si cum si afla preturile . RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SPV13R Postat Ianuarie 22, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2012 Re: Toyota hilux 3.0 at 2012 Protectia pentru bena era in plan iar in rest o sa ajung si la gtc dar vreau sa ma duc cu lectiile facuta ca sa pot digera sugestiile lor. Totusi nu stiu ce dimensiuni de cauciucuri sa pun. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Ianuarie 22, 2012 Partajează Postat Ianuarie 22, 2012 Re: Toyota hilux 3.0 at 2012 pai daca o inalti poti pune 32 sau 33 cu 11.5 LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Ianuarie 22, 2012 Partajează Postat Ianuarie 22, 2012 Re: Toyota hilux 3.0 at 2012 Protectia pentru bena era in plan iar in rest o sa ajung si la gtc dar vreau sa ma duc cu lectiile facuta ca sa pot digera sugestiile lor. Totusi nu stiu ce dimensiuni de cauciucuri sa pun. Atentie si ce lectii iti faci:hl... modelul 2012 este diferit de cel 2005-2011 si probabil ca sfaturile pe care le vei primi sunt de la posesori de Hilux modelul anterior. Noi am echipat deja 2 masini si sunt destule probleme de stoc si livrare pentru produse si accesorii pt Hiluxul nou; de ex bara ARB ( care este diferita de cea anterioara) inca nu s-a adus in Europa, scuturile difera, etc... Pe de alta parte solutii exista si se poate face o echipare apropiata de ce-ti doresti... GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SPV13R Postat Februarie 2, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2012 (editat) Pai de bara stiu ca mai dureaza, dar in rest suspensia e aceeasi, snorkelul, bena. Nu stiu de scuturi. Dar o sa le aflu. Ma intereseaza nistE jenti pe 15 negre si nu stiu de proiectoare mai nimic. Sugestii? E uite de aia nu avem noi lucrurile aranjate in tara asta. De cand am platit avansu pt masina numai probleme, acum nici nu stiu daca o mai iau de la astia. Oricum, daca stiti un dealer de incredere de pe Germania sau din Europa si ma puteti pune in legatura v-as fi recunoscator. Vreau sa iau masina dar pe configuratie de europa de vest, pt romania se pare ca sunt alte standarde la aceeasi bani.:j:uameni Editat Februarie 2, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 Re: Toyota hilux 3.0 at 2012 Pentru proiectoare, rasfoieste cu incredere topicul asta : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?52726-proiectoare-off-road&highlight=proiectoare REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Martie 24, 2012 Partajează Postat Martie 24, 2012 Re: Toyota hilux 3.0 at 2012 Felicitari pentru achizitie... sa-o stapaniti sanatos :h5. Ce versiune de echipare are (VX sau VXL) ? Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate