sergiu Postat Ianuarie 21, 2012 Partajează Postat Ianuarie 21, 2012 Sal. Am comandat cateva piese la Ashcroft Transmissions Ltd. dar nu imi recunosc codul unic de inregistrare pentru a putea factura fara TVA. Ma poate ajuta cineva? Stau cu masina pe "bara", de trei zile schimb mailuri si nu ajung la nici o intelegere, am trimis copii dupa CIF si Certificat de inregistrare in scopuri de TVA. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihail Postat Ianuarie 21, 2012 Partajează Postat Ianuarie 21, 2012 (editat) Re: Probleme achizitie piese de la Ashcroft Transmissions Ltd. Pai tu vrei sa cumperi fara sa platesti TVA. :-) Cunoastem povestea...7 cifre...8 cifre.. Poti sa cumperi fara TVA doar daca firma ta e inregistrata in baza de date europeana ca neplatitor de TVA. Nu platesti TVA decat daca esti inregistrat acolo, sau ai un off shore...Aproape toate tranzactiile din EU fac obiectul taxei pe valoare adaugate. Probabil o sa poti gasi o solutie sa recuperezi aici... Editat Ianuarie 21, 2012 de Mihail From all the things I've lost, I miss my mind the most [Mark Twain] Land Rover - Discovery 2 (Largareta) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Ianuarie 22, 2012 Partajează Postat Ianuarie 22, 2012 Re: Probleme achizitie piese de la Ashcroft Transmissions Ltd. Inscrie-ti firma in registrul operatorilor intracomunitari si vei putea cumpara orice din UE fara TVA. Din august 2010 s-a introdus chestia asta pentru a stopa achizitiile fara tva pe firme fantoma - de altfel o adevarata industrie,neagra,bineinteles. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sergiu Postat Ianuarie 25, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2012 Re: Probleme achizitie piese de la Ashcroft Transmissions Ltd. Multumesc pentru informatii. Maine imi ies actele. Se poate inchide. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate