opinion Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 salutare - ma gandesc sa ader si eu la un club de offroad chiar daca nu am de ganda sa ma dau in campionat/cupe/etc. - normal ca prima optiune ar fi un club din Timisoara, dar pas, cel putin aici nu am gasit asa ceva, deci se pune intrebarea - eu cu cine sa votez, repectiv are cineva nevoie de membri ca mine? - astept pareri/sugestii/oferte detalii despre mine - incepator in domeniu si cu mult mai multe abilitati la taste si la butoane (ale aparatului foto) - cel putin asa imi place sa cred Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 Re: eu cu cine votez (nu politic)? Merita sa te inscrii in momentul in care participi la campionat sau alte cupe etc. Daca te inscrii, trebuie sa platesti taxe, legitimatii, etc. Fa off road de placere si vei fi fericit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adivan Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Re: eu cu cine votez (nu politic)? salutare - ma gandesc sa ader si eu la un club de offroad chiar daca nu am de ganda sa ma dau in campionat/cupe/etc. - normal ca prima optiune ar fi un club din Timisoara, dar pas, cel putin aici nu am gasit asa ceva, deci se pune intrebarea - eu cu cine sa votez, repectiv are cineva nevoie de membri ca mine? - astept pareri/sugestii/oferte detalii despre mine - incepator in domeniu si cu mult mai multe abilitati la taste si la butoane (ale aparatului foto) - cel putin asa imi place sa cred Salut,daca esti pe forumul asta deja esti intr-un club fara taxe acte. Intra la 'iesiri la sirsit de saptamina',alegeti zona pe unde vrei sa-ti rupi masina,si vezi ce organizeaza baietii din regiune.Vei fi binevenit in orice parte a tarii.Marea majoritate se cunosc chiar in timpul actiunii si prieteniile se leaga dupa ce se folosesc troliile si alcoalele.Totul e sa nu lasi pe nimeni in urma si sa n-o iei inainte ca prostu'. Distractie maxima iti dorim!!! pastrati curatenia pe trasee!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oviK5 Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Re: eu cu cine votez (nu politic)? - normal ca prima optiune ar fi un club din Timisoara, dar pas, cel putin aici nu am gasit asa ceva, deci se pune intrebarea - eu cu cine sa votez, repectiv are cineva nevoie de membri ca mine ORCT - banuiesc ca-nseamna ceea ce cauti tu; poate-ti raspunde careva de-acolo!( am vazut masini cu abtibilde cu initialele astea). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian S. Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Re: eu cu cine votez (nu politic)? Am incercat intr-un topic adunarea timisorenilor la o cafa sau intr-o parcare pentru a ne cunoaste mai multi si a invata unul de la altul despre camp si masini.Din pacate nueste interesata lumea.Se intalnesc doar cei carora rasturnarea unei masini face parte din distractie. Eu unul ies aproape zilnic prin zone mai usoare. Captiva 4x4 2.0 VCDI Freelander 2.0 DIESEL Logan Pickup 1.5 DCI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Ianuarie 24, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Re: eu cu cine votez (nu politic)? salutare in primul rand: e adevarat ca nu vreau sa imi rup masina, nu imi permit sa bag bani in ea numa ca sa vad ce pica data viitoare. Asa cum spui tu @cretu fac ce fac de placere ... doi: am vazut ca nu la toate cluburile se platesc taxe (clubul lui Max de la Baia Mare parca e un exemplu) si chiar daca ar fi o taxa nu reprezinta o problema. trei: Cristian S. - te inteleg bine- si eu am lansat la un moment dat o invitatie la cafa la care nu s-a bagat nimeni. patru: @oviK5 speranta moare ultima - o sa incerc sa ii caut sa vad ce si cum, ideea e ca daca s-ar organiza ceva prin zona as putea ajuta daca ar fi nevoie de ajutor ... Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Re: eu cu cine votez (nu politic)? Daca nu vrei licenta sa te dai in campionat, stai pe curul tau ca stai cel mai bine... :wink: Si chiar daca vrei licenta de campionat poti lua one event "pa persoana fizica" Aderarea la un grup/gasca/grupare se poate face si fara "acte in regula". La voi in zona Timisoara ...sunt baietii care ies cu Kato (pe care am avut ocazia sa-l cunosc - super) si cei care ies cu Geza ...iar un super tip. Probabil ca mai sunt si altii ... Dupa "cativa ani de club"...am constatat ca treaba asta cu clubul este un "big fas for nothing" atata timp cat esti interesat DOAR de hobby, si nu de business sau alte interese. Bafta in ales...dar alege cu grija ...ce sa zic ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian S. Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Re: eu cu cine votez (nu politic)? Pai de inceput lansam o "comanda" intr-un local si vedem cine se mai baga. Cu un alt club ma intalnesc de cativa ani incat a devenit obisnuinta.Toata lumea stie ca joi la ora aia suntem acolo unde punem la cale o iesire,o sedinta foto... E bine sa ne cunoastem mai multi si prin faptul ca ai un ajutor in caz ne nevoie.Eu am ramas intotmolit intr-o zi si am cautat un tractor... Captiva 4x4 2.0 VCDI Freelander 2.0 DIESEL Logan Pickup 1.5 DCI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Re: eu cu cine votez (nu politic)? maine, miercuri, la pizzeria Kontiki (p-ta Sf. Gheorghe) de la 19.00 :wink: speram sa nu se rastoarne nimeni :2dr XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Ianuarie 25, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2012 Re: eu cu cine votez (nu politic)? gata, vin - sper sa nu fiu singur Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Ianuarie 26, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 Re: eu cu cine votez (nu politic)? speranta moare ultima :ha: Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian S. Postat Ianuarie 26, 2012 Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 Re: eu cu cine votez (nu politic)? Hai ca a fost tare.Nici nu am vazut ca v-ati intalnit... Captiva 4x4 2.0 VCDI Freelander 2.0 DIESEL Logan Pickup 1.5 DCI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 26, 2012 Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 Re: eu cu cine votez (nu politic)? .. doi: am vazut ca nu la toate cluburile se platesc taxe (clubul lui Max de la Baia Mare parca e un exemplu) E adevarat ca la noi nu exista taxa de inscriere sau cotizatie dar asta nu inseamna ca, daca esti membru de club nu ai nici o obligatie. Una din obligatii este ca sa participi pe cat posibil, la evenimentele organizate de Club4x4 Baia Mare (organizare de competitii sau alte evenimente, actiuni ecologice, umanitare etc). Fiind departe, este greu ca sa faci asa ceva. Parerea mea este ca daca e vorba numai de hobby, nu ai nevoie de apartenenta la un club decat asa pt satisfactia ta personala. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Ianuarie 26, 2012 Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 Re: eu cu cine votez (nu politic)? Pai cum cauti mai apartenenta la un club, cand te-ai inscris printre primii la MMOF? Urmariti si voi thread-ul de Intalniri in Timisoara sau faceti altul nou ca ala e prea mare deja. Pentru ajutor offroad exista un thread cu nr de telefon de la multi oameni din toate zonele: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?36353-Cartea-de-telefon/page64 Mai era si un document pe undeva dar nu il gasesc. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Re: eu cu cine votez (nu politic)? gata, vin - sper sa nu fiu singur pai nu te-am zarit, am vizionat poze de sambata trecuta, cateva sunt aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?65729-Intalniri-4x4-in-Timisoara.&p=770244#post770244 si am planuit sa ne intalnim sambata la Lukoil-ul de pe Buziasului (Vidrigin) la 8, sambata asta pt alta plimbare. Lista e deschisa :h5 XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Ianuarie 27, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Re: eu cu cine votez (nu politic)? Eugene, unde zici ca nu m-ai vazut? am ajuns la 7 fara vreo 10 si am stat singur (cu o cafa) pana la si 20, dupa am plecat ca de la 8 aveam fotbal intalnirea asta miercurea e saptamanala? Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Re: eu cu cine votez (nu politic)? Eugene, unde zici ca nu m-ai vazut? am ajuns la 7 fara vreo 10 si am stat singur (cu o cafa) pana la si 20, dupa am plecat ca de la 8 aveam fotbal intalnirea asta miercurea e saptamanala? am scris de la 19.00. cam toata lumea e prinsa cu treburi pana mai tarziu. la plecare insa nimeni nu se grabeste... intalnirea are loc atunci cand exista premisele unei iesiri, adica barem 2 masini, adica aproape saptamanal XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Ianuarie 27, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Re: eu cu cine votez (nu politic)? m-ai bagat in ceata si mai rau eu am fost acolo de la 18:50 pana la 19:20 (+- cateva minute) sa inteleg ca ai fost si tu si nu ne-am intalnit? :ha: Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate