mantu3579 Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Buna ziua si La Multi Ani tuturor(cam tardiv...stiu dar mai bine mai tarziu....) Aproape am rezolvat problema cu termoflotul(l-am inlocuit) si ma chinui sa scot uleiul de prin toate cotloanele(am schimbat deja de 5 ori antigelul si am spalat motorul de 2 ori pana acum....dar acum a aparut o alta problemutza: Stand pe loc din P schimb in D si imediat simt o smucitura la cuplare, smucitura care e putin mai violenta daca schimb din P in R(atunci are loc o smucire mai puternica si se simte ca o ingenunchiare (sper sa intelegeti ceva din descrierea mea)a masinii. Chiar ma pregateam sa ii schimb uleiul in cutie si in cutia de transfer si in grupuri.....sper sa se rezolve asa(cu filtrul de rigoare) si , daca tot am deschis topicul profit de ocazie sa va rog sa imi recomandati si un loc unde sa ma duc sa schimb fluidele(un service sau un mecanic priceput , serios si care sa nu ma coste 2 salarii)sau un loc de unde sa le cumpar. Multumesc mult de tot, Marius “One day you will wake up & there won’t be anymore time to do the things you have always wanted. Do it now.” Paolo Coelho Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Ianuarie 25, 2012 Partajează Postat Ianuarie 25, 2012 Re: Smuceste doar pe loc cutia de viteze la Grand Cherokee 2.7CRD-2001-2002 Buna dimineata :ha: ma bucur ca am avut dreptate ca ,cutiile de viteza automate de la JEEP sunt o belea (KKT) -este singurul lucru care nu-mi place la aceasta marca.Le-au mai pus si electronice ca sa fie si mai mare KKT-ul .Scuzati-mi vocabularul din aceasta dimineata ,dar nu gasesc cuvinte mai potrivite . -De cand ai masina ai facut schimburile de consumabile vre-o data macar ?Sunt foarte sigur ca NU. Aproape toti va plangeti ca s-a stricat dar voi nu va faceti datoria (sau cei dinaintea voastra)si nici masinile nu sunt chiar noi si nici nu au stat pe dreapta -Aproape sigur ai o defectiune mecanica in C.V.,incearca totusi varianta cea mai simpla (inlocuire de filtre si fluide)dar nu-i sigur ca o sa ai rezultate bune SUCCES ALIN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Freud_Jung Postat Ianuarie 25, 2012 Partajează Postat Ianuarie 25, 2012 (editat) Re: Smuceste doar pe loc cutia de viteze la Grand Cherokee 2.7CRD-2001-2002 Poti sa incerci si o diagnoza. Eu am avut o eroare la cutia de viteza si imi smucea - dar foarte putin, nu cum descrii tu. Mers in service, facut diagnoza, sters eroarea - merge impecabil. Desi nu apreciez tonul lui alin-jeep (mi se pare contra-productiv), are dreptate in ceea ce priveste mentananta cutiilor automate (de obicei se face foarte lax). Daca e ceva fizic de reparat, nu stiu decat de un service prin zona Crangasi care se pare ca e bun (un prieten a avut cutia reparata la ei si e multumit - ii merge fara probleme si in ziua de azi). Daca vrei, pot sa ma interesez si sa iti dau o adresa sau un numar de telefon. Editat Ianuarie 25, 2012 de Freud_Jung Jeep Grand Cherokee WJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mantu3579 Postat Ianuarie 27, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Re: Smuceste doar pe loc cutia de viteze la Grand Cherokee 2.7CRD-2001-2002 Maine am sa schimb fluidele din cuti ,grupuri si transfer case. Sper sa fie in regula. Da-mi te rog numarul celor din Crangasi totusi....pentru orice eventualitate. “One day you will wake up & there won’t be anymore time to do the things you have always wanted. Do it now.” Paolo Coelho Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Re: Smuceste doar pe loc cutia de viteze la Grand Cherokee 2.7CRD-2001-2002 eu am avut o problema similara la un volvo xc70,cateodata smucea putin dar alteori aveam impresia ca se rupeau puntile. am rezolvat problema cu schimbatul uleiului cu toate ca nu asta era cauza su am remapat softul cuiei de viteze,nu au mai fost probleme de atunci. eu m-am adresat celor de la RBN,au lucrat pe 2 masini pe care le-am avut si pot spune ca intreadevar sunt niste tipi care stiu ce fac si o fac cu pasiune,bravo lor,recomand 100%. oricum pt remapatul softurilor nu se baga decat reprezentanta si cateva firme care resofteaza softuri pemasini. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate