Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ajutor Buzau-Sindrilita!

ocserver

Postări Recomandate

tocmai ce sunt la telefon cu Vali Babu care m-a sunat sa ma roage sa postez apelul lui bullbar care are nevoie urgenta de o masina cu troliu si tot restul undeva in zona Afumati. numarul de telefon la care poate fi contactat bullbar este 0729 660 951. iar daca nu raspunde sau ceva, poate vali stie mai multe 0722 88 33 00. multumiri!
Mitsubishi Pajero Sport 2.5 TD "Portzelanul" (care s-a dus de cativa ani buni...) :)
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ajutor Buzau-Sindrilita!

M-a apelat Astral care a fost sunat de Bullbar aka Petre Niteanu care e pe tronsonul Afumati-Sindrilita!

Se face apel la cei cu masinile pregatite (simex, troliu, rezervorul plin) sa de-a o mana de ajutor!!!

Se pare ca situatia e NASOALA!!!

Sunt multe masini blocate in nameti! Copii si femeii!

Pentru detalii va rog sa-l sunati pe Bullbar la nr.de tel. :

0729660951

:tk

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Re: Ajutor Buzau-Sindrilita!

Lasa vrajeala Astrale!

Nu e de treaba, nametii sunt de 1,5 metri, eu si cu Petre ne-am intors, nu se poate trece mai departe!

Daca mai apare ceva va anuntam, deocamdata cafea si ceai fierbinte sa ne incalzim!

Bafta celor care mai iesiti pe drumuri!

Si Dumnezeu sa ii ajute pe cei care sunt sub zapezi!

Link spre comentariu

VA multumesc tare mult, tuturor. M-au scos jandarmii:ha: JUR! Au ramas 16 persoane blocate intr-un autocar, din pacate nu am mai putut sa ajung la ei. Prima data am reusit, dar a doua oara, adica dupa 15-20 de minute ... game over! MUltumesc inca o data tuturor si in special lui Flash! :tk

Link spre comentariu

Am incercat si eu sa ajung aseara pana la Un prieten ce are firma la intrarea in Sindrilita dar nu am reusit. Am vorbit cu el pe tel. si pana la urma au ramas si ei acolo Peste noapte si a adapostit peste 100 de oameni blocati in firma la el. A si trimis un utilaj pe senile sa aduca de mancare oamenilor. Acum sunt ok si asteapta sa se deblocheze drumul.

Editat de Tomitza

0723358877

Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler)

Link spre comentariu

Multe masini cu troliu si simex, cu rezevorul plin, sunt la taiat sau la fier vechi pentru ca TAXELE AUTO sunt nesimtit de mari.

Propun sa se intervina cu PRIUS si SMART ca sunt ecologice. Sau pe jos.

Doar aia doi centi ai mei.

Bravo celor care (totusi) se duc!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare