florin allrode Postat Ianuarie 26, 2012 Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 de mult imi doream un y60 scurt in toate mintile lui... dupa lungi cautari am sa va arat cam ce a iesit aproape de final.....mai am ceva de lucru la ea......:tkFURIA VERDE!!!:tr Ori gasim un drum, ori facem unul ..:tr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin allrode Postat Ianuarie 26, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 Re: Un vis inplinit! nu am reusit sa pon mai multe poze(nu stiu de ce dat o sa incerc maine) cu stima!florin:tk Ori gasim un drum, ori facem unul ..:tr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 26, 2012 Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 Re: Un vis inplinit! Sa ne spui si ce i-ai facut. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Ianuarie 26, 2012 Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 Re: Un vis inplinit! parca ma iau toti dracii cand vad inca un patrol...la mine nimic. Frumoasa masina,bravo soferului. vad ca a vazut flexul,foarte bine..felicitari:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin allrode Postat Ianuarie 28, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 (editat) Re: Un vis implinit! totul a inceput cu un flex:ha: si dupa taierile de rigoare si (suduri,antifonari)am dus-o la vopsit. mi-a luat ceva vreme sa aleg culoarea,dar a iesit bine tinand cont de faptul ca a fost gri am schimbat tot de la puntea fata(rulmenti si semeringuri,vazelina,toate uleiurile)o cruce cardanica la cardan fata si binenteles am dus”o la colantat cu autocolante specifice:cl am bus binenteles 35”doar ca sunt mt (bgf-km1)rare dar aproape noisi curand o sa ii pun niste silverton35 extrem si un trolui bun.:banana deocamdata e ok si asa nu m-a facut de ras niciodata:ha: sper sa nu ma dezamageasca si numai bine o sa revin cu poze cand o sa pot sa le pun(nu merge deocamdata):hl alte cateva poze....:banana:banana:banana:banana Editat Ianuarie 28, 2012 de Astral Ori gasim un drum, ori facem unul ..:tr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate