Plitz Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Ca si cum vehicolul original era prea firav ,acesti domni din nordul Canadei au adus ceva modificari utilajului pt a fi utilizat in mina. Probabil ca au luat in calcul prabusirea galeriei si supravietuirea in vehicol pana la venirea salvatorilor. Iata ceva poze: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Plitz Postat Ianuarie 27, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Re: Toyota Heavy Duty Intr-o zi am surprins in hala de service operatiunea de schimbare a puntii fata. In afara de modificarile pe care le-am prins in poze am mai observat urmatoarele: sistem de franare complet diferit,frana e in interiorul puntii (ca la utilajele mari); partea de servofrana e facuta cu sistem hidraulic nu cu vacuum; cardane mari; sistem de stins incendii cu duze si comanda centrala; acel rollcage foarte gros, arcuri foi foarte groase, normal , etc. Se poate vedea pe site la millertechnology cam cum sta treaba... Motoare de 4.2, se mergea numai pe low inclusiv in curte, cu viteza 2 si turatie maxima, 15km/h. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 31, 2012 Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 Re: Toyota Heavy Duty ce fel de punti sunt alea? nu am vazut niciodata asa ceva. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Ianuarie 31, 2012 Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 Re: Toyota Heavy Duty dupa cum arata aia e punte de tractor . seamana izbitor cu cea de john deere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Plitz Postat Februarie 20, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2012 Re: Toyota Heavy Duty Punte facuta de nenea Miller technogogy pt Heavy Duty. Dupa cum am vazut eu masinile apreciez ca masa proprie e minimum 3 tone pt cele cu acel rollcage si platosa de otel deasupra, arcul foaie de pe spate avea in partea centrala ca 15 cm grosime. Punte similara am la tractorul JCB cu care lucrez adica frana in ulei, diferential autoblocant enorm, directie cu piston hidrauluc in partea superioara (JCB-ul are 8 tone masa proprie) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate