Tinelos Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Salut , ma bate gandul la un GD240 ! Va rog frumos , daca ma ajutati cu niste pareri pro si contra ... Sfaturi , etc.... Va multumesc! Silviu. Cum e sa cazi in sus ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drag Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Re: Sfat achizitie gd240 Motorul este cam lenes, dar asta se poate schimba. ma gandesc ca te bate gandul spre o varianta militara, cu prelata. Ce sa iti spun? hai cu pozele inainte sa ne dam cu parerile. In ce bani te bate gandul? mai bine taci si lasi impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa elimini orice dubiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tinelos Postat Ianuarie 28, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 Re: Sfat achizitie gd240 Lenes pe sosea ? sau in teren ? Are cuplu bun ? Cum e sa cazi in sus ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat Ianuarie 28, 2012 Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 Re: Sfat achizitie gd240 In functie de cum vrei sa-l utilizezi alegi motorul si tipul de caroserie(scurt sau lung) in rest e un g-eu ca toate celelalte w460 adica foarte fiabil. E bine daca nu are rugina caroseria, verifica in zona lampilor spate acolo apare si pragurile dar mai rar. Ideal e sa il cumperi de la armata din(Germania, Austria, Elvetia). Bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat Ianuarie 28, 2012 Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 (editat) Re: Sfat achizitie gd240 Are putere 53kw(72hp)/4400Rpm, cuplu 137Nm/2400Rpm viteza max.115km/h cu cutie (711.200 sau 711.202)in 4 trepte si rapoart la diferentiale 5.33. Consumul dat de fabricant ar fi oras;14.1 si autostrada;11.8 Editat Ianuarie 28, 2012 de maxian paul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
armycargobull Postat Ianuarie 29, 2012 Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 Re: Sfat achizitie gd240 Eu am avut aproape toate modelele de G - class , mai ales militare momentan am un militar GD 240 lung patru usi, am avut si scurt cu prelata.Modelele mlitar GD 240 sint masinile care nu au moarte ,dar nici nu e luxus,electonica este minimal ..Eu personal cred ca pt Romania este perfect! depinde pt ce vrei sa folosest! Cele civile sint mai confortabile si mai luxoase.Atentie mare de unde cumperi masina si cele militare armata germana are motoare 2.5 cc cu cinci trepte , cu diff lock fata spate cu servodirectie ,armata daneza are 2.4 cc in patru trepte diff lock fata spate fara servodirectie.SWIS army are benzina automat si fara blocanta fata. Si armata austriaca are modele care nu au diff lock fata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RA4Gklasse Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Re: Sfat achizitie gd240 Motorul de 2.4d avand numai 72cai este putin cam slabutz pt ditamai masina asta......depinde si cati km vrei sa faci cu masina, dar as recomanda mai bine un 300td de 156cai daca tot vrei sa ramai pe diesel sau 2.8E de 185cai daca nu ai multi km de facut si preferi totusi benzina, eventual la care poti monta si un gpl. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tinelos Postat Februarie 14, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: Sfat achizitie gd240 Va multumesc frumos pt info , deocamdata se suspenda varianta achizitiei unui g! O sa tatonez bine terenul si cand l-am cumparat va anunt! Cum e sa cazi in sus ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: Sfat achizitie gd240 Fiind vorba tot despre un GD240, nu mai deschid un topic nou si intreb aici urmatoarele : - cunoaste cineva masina de mai jos ? - daca da, as vrea sa stiu daca poate sa ma ajute cineva din zona OLT cu o vizionare si sa-mi spuna : starea actelor (suna cam bizar chestia ca "nu se plateste impozit"...!), in ce stare se afla sasiul si daca e posibil, sa-mi spuna daca motorul e in toate mintile si transmisia (daca CV schimba bine, daca intra bine in 4x4H/L si daca ii functioneaza blocantele) Multumesc anticipat ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hackkyy Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 (editat) Re: Sfat achizitie gd240 Fiind vorba tot despre un GD240, nu mai deschid un topic nou si intreb aici urmatoarele : - cunoaste cineva masina de mai jos ? - daca da, as vrea sa stiu daca poate sa ma ajute cineva din zona OLT cu o vizionare si sa-mi spuna : starea actelor (suna cam bizar chestia ca "nu se plateste impozit"...!), in ce stare se afla sasiul si daca e posibil, sa-mi spuna daca motorul e in toate mintile si transmisia (daca CV schimba bine, daca intra bine in 4x4H/L si daca ii functioneaza blocantele) [ATTACH=CONFIG]171221[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]171222[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]171223[/ATTACH] Multumesc anticipat ! Nu cunosc masina dar ceva nu se leaga la ea. In 1994 se fabricau W461 si W463. Problema e ca, din cate stiu eu, nici W461 nici W463 n-au avut niciodata motorul asta (240GD), iar la W463 ochelarii de la faruri arata altfel. Ori e intr-adevar din 1994 si e un W461 cu motor schimbat sau un W463 cu motor, aripi fata si grila de radiator schimbate, ori cel mai probabil e un W460 dinainte de 1991. Editat Martie 11, 2013 de hackkyy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate