giorgel Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 (editat) unui bun prieten i-a fost "speriat" ATV-ul, vineri spre sambata 27/28.01.2012, dupa ce i s-a rupt o piesa si l-a lasat pe loc pana a doua zi. cand s-a dus sa-l ia, ia-l de unde nu-i.... atelajul: ATV suzuki kingquad, pe senile. in continuare descrierea zonei: "Locul din care a fost furat este la intersectia drumului ce duce la Padina cu cel spre Cuibu Dorului sau cabana Piatra Arsa, cu apoximativ 2,5 km inainte de cabana Zanoaga. ATV-ul a fost lasat acolo deoarece s-a rupt bascula dreapta fata si nu putea fi luat decat cu o platforma sau remorca. Noi le-am adus cu masina de tractare auto pana la Sanatoriu Moroieni, de acolo platforma nu a mai putut urca din cauza zapezii. Ca si particularitati pot fi bullbar-urile fata-spate aduse pe comanda, eu personal nu am vazut la alte atv-uri(cel putin cel din fata), si troliul T-Max(majoritatea au trolii Warn). In speranta ca se pot obtine ceva informatii despre eveniment, iti multumesc pentru suport!" ma gandesc ca un ATV pe senile sare usor in ochi. m-am gandit ca poate colegii din zona arunca un ochi in stanga-dreapta... " Editat Ianuarie 30, 2012 de giorgel Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Re: Ajutor ATV disparut - Valea Ialomitei ce oameni !!!!!!! Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 30, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Re: Ajutor ATV disparut - Valea Ialomitei am revenit cu poze mai mari Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Re: Ajutor ATV disparut - Valea Ialomitei Cel mai probabil va lua drumul Rusiei , Ucrainei sau altei tari cu multa zapada un hot destept nu s-ar da in ochi cu un utilaj asa de personalizat si mai ales de valoare asa mare 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 31, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 Re: Ajutor ATV disparut - Valea Ialomitei "am atasat inca 2 poze. Drumul pe care s-a intamplat evenimentul este DJ714, incepe din Moroieni, trece pe langa sanatoriu, cabana Zanoaga, Bolboci si ajunge la Padina. O zi buna!" http://www.4x4forum.ro/attachment.php?attachmentid=8778&d=1328010586&thumb=1http://www.4x4forum.ro/attachment.php?attachmentid=8779&d=1328010611&thumb=1 Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Ianuarie 31, 2012 Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 Re: Ajutor ATV disparut - Valea Ialomitei Senilele se vor da separat de atv care de altfel este destul de comun. Merita totusi monitorizate site-urile de specialitate precum Atv de vanzare.ro Forumul atvforum Sau cel al forumului motociclism.ro Totusi, cine l-a luat e din zona. Cel mai probabil e vorba de conlocuitorii nostri atat de dragi noua din Moroieni sau chiar ciobanii locali desi in perioada asta nu prea mai stau la munte....e de verificat In locul vostri m-as imprieteni cu seful de post din Moroieni, ala va poate spune cine din sat are Aro..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 Re: Ajutor ATV disparut - Valea Ialomitei Am vorbit azi cu un tigan din Glod. Nimeni de la ei nu urca, din doua motive : nu au nici de ce si nici cu ce. Cine circula frecvent in zona sunt seful de post de la Bolboci, Lupu, si cabanierul Doru, care are si o dubita 4x4. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Februarie 1, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2012 (editat) Re: Ajutor ATV disparut - Valea Ialomitei va multumesc, domnilor. am sa-i transmit pagubasului. o zi buna tuturor! p.s. stie cineva de ce nu se vad ultimele poze atasate? Editat Februarie 1, 2012 de giorgel Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 Re: Ajutor ATV disparut - Valea Ialomitei va multumesc, domnilor. am sa-i transmit pagubasului. o zi buna tuturor! p.s. stie cineva de ce nu se vad ultimele poze atasate? Pentru ca nu sunt poze puse direct aici ci sunt link-uri de pe un alt forum unde, probabil ca este necesara autentificarea cu parola. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Februarie 1, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2012 (editat) Re: Ajutor ATV disparut - Valea Ialomitei Pentru ca nu sunt poze puse direct aici ci sunt link-uri de pe un alt forum unde, probabil ca este necesara autentificarea cu parola. corect, le-am pus cu copy-paste. multumesc Max! am vorbit acum cu prietenul meu. constatarea a fost facuta de postul de politie Padina. urmele atelajului care a saltat ATV-ul duc catre Moroieni..... prin zona este ceva mai multa miscare acum, se fac filmari de catre MediaPro, si sunt multe ATV-uri inchiriate de la firmele din zona. omul este destul de resemnat. mandria si prostia se platesc.....nu era singur, era cu partenerul lui, cred ca putea sa-l tarasca 2 km cu celalalt ATV identic sau cu vreo masina (amandoi au SUV) pana la cabana, chiar si asa cu bascula rupta. mda...pacat. Editat Februarie 1, 2012 de giorgel Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 Re: Ajutor ATV disparut - Valea Ialomitei .., cred ca putea sa-l tarasca 2 km cu celalalt ATV identic sau cu vreo masina (amandoi au SUV) pana la cabana, chiar si asa cu bascula rupta. mda...pacat. Sau macar sa il ingroape in zapada ca sa nu se vada. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 (editat) Re: Ajutor ATV disparut - Valea Ialomitei Cu doua ore in urma ma suna bulibasa de la Glod ca a coborat dinspre Sanatoriu, un atv cu senile si plin de zapada, transportat pe o platforma trasa de un gip(nu Jeep) alb cu nr. de Bucuresti, iar pe locul din dreapta era un vanator din Moroieni. Este coincidenta sau s-a rezolvat cu bine cazul ? Editat Februarie 8, 2012 de pitonul Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Februarie 8, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2012 Re: Ajutor ATV disparut - Valea Ialomitei cazul nu s-a rezolvat, a ramas asa cum stiti. proprietarul a facut demersurile de atunci si dupa aceea gata. bulibasa nu a retinut si nr. masinii cumva? sau il stie pe vanator, daca a spus ca "e din Moroieni"? oricum ar fi, sincere multumiri, pitonule! Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 Re: Ajutor ATV disparut - Valea Ialomitei Pe vanator il stie , stie si unde sta . Daca nu-l stia nu pomenea de el. Ai PM nr. de telefon Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
icXu Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 Re: Ajutor ATV disparut - Valea Ialomitei Soer sa se rezolve cu bine :uameni. Succes! My Build: ARO Spartana Offroad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 Re: Ajutor ATV disparut - Valea Ialomitei varianta cu platforma este cea plauzibila. Nici un ATV cu senile nu intra in nici o duba, decat intr-un camion. Senilele latesc MULT ATV-ul, indiferent de marca. Noroc (daca se poate spune asa) ca senilele sunt din cele ieftine, altfel erau mai scumpe decat ATV-ul. Bafta, daca aud ceva va tin la curent. LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Februarie 9, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2012 Re: Ajutor ATV disparut - Valea Ialomitei s-a vorbit cu omul de la Glod, atelajul observat este in regula, Yamaha cu alt tip de senile. Il vazuse si politistul si il sunase pe proprietar. anyway, mii de multumiri pt. informatii! om bea si-o bere, da' sa se mai incalzeasca un pic:ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Februarie 9, 2012 Partajează Postat Februarie 9, 2012 Re: Ajutor ATV disparut - Valea Ialomitei Este posibil in loc sa il care sa il ASCUNDA pe acel Atv ? Il ascund sub zapada si apoi incet incet se descurca sa il care .... http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Februarie 9, 2012 Partajează Postat Februarie 9, 2012 Re: Ajutor ATV disparut - Valea Ialomitei Combinatia de mai jos a vazut-o bulibasa . A mers la Bolboci un pic.E ste Can Am. PS : are un dispozitiv minuscul de urmarire.:wink: "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Februarie 23, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2012 Re: Ajutor ATV disparut - Valea Ialomitei he he...n-o sa va vina sa credeti...s-a recuperat ATV-ul! firma care aduce piese de schimb l-a anuntat pe proprietarul ATV-ului ca cineva a comandat bascula pt. acel tip de senile. si acel cineva a fost saltat la fix, dintr-o comuna de pe langa Filipesti. omul e foarte fericit acum (are si bascula noua!:ha:) si s-a jurat ca ii pune cel mai al dreaq' sistem de alarma si monitorizare GPS. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Re: Ajutor ATV disparut - Valea Ialomitei Buna treaba. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cormosilviu Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Re: Ajutor ATV disparut - Valea Ialomitei acu o sa-l poata lasa linistit in padure.mare noroc a avut ca au fost hotii prostanaci:grin:. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Re: Ajutor ATV disparut - Valea Ialomitei in sfarsit mai auzim si vesti bune:br Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Re: Ajutor ATV disparut - Valea Ialomitei O veste buna intradevar, hotu prostanac rau asta a fost si noroc, bravo. Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Re: Ajutor ATV disparut - Valea Ialomitei Da, o veste buna . Poate aflam si cine l-a livrat la Filipesti. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate