Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ajutor ATV disparut - Valea Ialomitei

giorgel

Postări Recomandate

unui bun prieten i-a fost "speriat" ATV-ul, vineri spre sambata 27/28.01.2012, dupa ce i s-a rupt o piesa si l-a lasat pe loc pana a doua zi. cand s-a dus sa-l ia, ia-l de unde nu-i....

atelajul: ATV suzuki kingquad, pe senile.

in continuare descrierea zonei:

"Locul din care a fost furat este la intersectia drumului ce duce la Padina cu cel spre Cuibu Dorului sau cabana Piatra Arsa, cu apoximativ 2,5 km inainte de cabana Zanoaga. ATV-ul a fost lasat acolo deoarece s-a rupt bascula dreapta fata si nu putea fi luat decat cu o platforma sau remorca. Noi le-am adus cu masina de tractare auto pana la Sanatoriu Moroieni, de acolo platforma nu a mai putut urca din cauza zapezii. Ca si particularitati pot fi bullbar-urile fata-spate aduse pe comanda, eu personal nu am vazut la alte atv-uri(cel putin cel din fata), si troliul T-Max(majoritatea au trolii Warn).

In speranta ca se pot obtine ceva informatii despre eveniment, iti multumesc pentru suport!"

ma gandesc ca un ATV pe senile sare usor in ochi.

m-am gandit ca poate colegii din zona arunca un ochi in stanga-dreapta...

kingquad.jpg.6d5453b370214c5c26b4956ba68cac7d.jpg

kingquad.1.jpg.1c7c2b68a4199f1874220a6002ae3834.jpg

"

Editat de giorgel

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ajutor ATV disparut - Valea Ialomitei

am revenit cu poze mai mari

429655100_01012012060(1)1600x1200.thumb.jpg.c0011fc64add9c681c95bb0912ce9728.jpg563640518_01012012061(1)1600x1200.thumb.jpg.356d2a87c9cb106dc46ec08bc0395cd2.jpg

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Cel mai probabil va lua drumul Rusiei , Ucrainei sau altei tari cu multa zapada un hot destept nu s-ar da in ochi cu un utilaj asa de personalizat si mai ales de valoare asa mare

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

"am atasat inca 2 poze.

Drumul pe care s-a intamplat evenimentul este DJ714, incepe din Moroieni, trece pe langa sanatoriu, cabana Zanoaga, Bolboci si ajunge la Padina.

O zi buna!"

http://www.4x4forum.ro/attachment.php?attachmentid=8778&d=1328010586&thumb=1http://www.4x4forum.ro/attachment.php?attachmentid=8779&d=1328010611&thumb=1

Link spre comentariu

Senilele se vor da separat de atv care de altfel este destul de comun.

Merita totusi monitorizate site-urile de specialitate precum

Atv de vanzare.ro

Forumul atvforum

Sau cel al forumului motociclism.ro

Totusi, cine l-a luat e din zona. Cel mai probabil e vorba de conlocuitorii nostri atat de dragi noua din Moroieni sau chiar ciobanii locali desi in perioada asta nu prea mai stau la munte....e de verificat

In locul vostri m-as imprieteni cu seful de post din Moroieni, ala va poate spune cine din sat are Aro.....

Link spre comentariu

Am vorbit azi cu un tigan din Glod. Nimeni de la ei nu urca, din doua motive : nu au nici de ce si nici cu ce. Cine circula frecvent in zona sunt seful de post de la Bolboci, Lupu, si cabanierul Doru, care are si o dubita 4x4.

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

va multumesc, domnilor. am sa-i transmit pagubasului.

o zi buna tuturor!

p.s. stie cineva de ce nu se vad ultimele poze atasate?

Editat de giorgel

Link spre comentariu

va multumesc, domnilor. am sa-i transmit pagubasului.

o zi buna tuturor!

p.s. stie cineva de ce nu se vad ultimele poze atasate?

Pentru ca nu sunt poze puse direct aici ci sunt link-uri de pe un alt forum unde, probabil ca este necesara autentificarea cu parola.

Link spre comentariu

Pentru ca nu sunt poze puse direct aici ci sunt link-uri de pe un alt forum unde, probabil ca este necesara autentificarea cu parola.

corect, le-am pus cu copy-paste.

multumesc Max!

am vorbit acum cu prietenul meu.

constatarea a fost facuta de postul de politie Padina.

urmele atelajului care a saltat ATV-ul duc catre Moroieni.....

prin zona este ceva mai multa miscare acum, se fac filmari de catre MediaPro, si sunt multe ATV-uri inchiriate de la firmele din zona.

omul este destul de resemnat. mandria si prostia se platesc.....nu era singur, era cu partenerul lui, cred ca putea sa-l tarasca 2 km cu celalalt ATV identic sau cu vreo masina (amandoi au SUV) pana la cabana, chiar si asa cu bascula rupta.

mda...pacat.

Editat de giorgel

Link spre comentariu

.., cred ca putea sa-l tarasca 2 km cu celalalt ATV identic sau cu vreo masina (amandoi au SUV) pana la cabana, chiar si asa cu bascula rupta.

mda...pacat.

Sau macar sa il ingroape in zapada ca sa nu se vada.

Link spre comentariu

Cu doua ore in urma ma suna bulibasa de la Glod ca a coborat dinspre Sanatoriu, un atv cu senile si plin de zapada, transportat pe o platforma trasa de un gip(nu Jeep) alb cu nr. de Bucuresti, iar pe locul din dreapta era un vanator din Moroieni.

Este coincidenta sau s-a rezolvat cu bine cazul ?

Editat de pitonul
Rubicon 2.8
Link spre comentariu

cazul nu s-a rezolvat, a ramas asa cum stiti. proprietarul a facut demersurile de atunci si dupa aceea gata.

bulibasa nu a retinut si nr. masinii cumva? sau il stie pe vanator, daca a spus ca "e din Moroieni"?

oricum ar fi, sincere multumiri, pitonule!

Link spre comentariu

varianta cu platforma este cea plauzibila. Nici un ATV cu senile nu intra in nici o duba, decat intr-un camion. Senilele latesc MULT ATV-ul, indiferent de marca. Noroc (daca se poate spune asa) ca senilele sunt din cele ieftine, altfel erau mai scumpe decat ATV-ul. Bafta, daca aud ceva va tin la curent.

LA MULTI ANI
Link spre comentariu

s-a vorbit cu omul de la Glod, atelajul observat este in regula, Yamaha cu alt tip de senile. Il vazuse si politistul si il sunase pe proprietar.

anyway, mii de multumiri pt. informatii!

om bea si-o bere, da' sa se mai incalzeasca un pic:ha:

Link spre comentariu

Combinatia de mai jos a vazut-o bulibasa .

A mers la Bolboci un pic.E ste Can Am.

PS : are un dispozitiv minuscul de urmarire.:wink:

IMAG0145.thumb.jpg.0efffc83a4e38edaa6f7ad0bd46a7298.jpg

"Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea."
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

he he...n-o sa va vina sa credeti...s-a recuperat ATV-ul!

firma care aduce piese de schimb l-a anuntat pe proprietarul ATV-ului ca cineva a comandat bascula pt. acel tip de senile. si acel cineva a fost saltat la fix, dintr-o comuna de pe langa Filipesti.

omul e foarte fericit acum (are si bascula noua!:ha:) si s-a jurat ca ii pune cel mai al dreaq' sistem de alarma si monitorizare GPS.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare