giorgel Postat Februarie 23, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2012 Re: Ajutor ATV disparut - Valea Ialomitei Da, o veste buna . Poate aflam si cine l-a livrat la Filipesti. asta e treaba politiei locale, si cred ca va fi destul de greu. cei la care a fost gasit utilajul (intr-un sat pe langa Filipesti Targ, nu am retinut numele localitatii) sustin ca l-au cumparat cu 2000 EURO. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Re: Ajutor ATV disparut - Valea Ialomitei asta e treaba politiei locale, si cred ca va fi destul de greu. cei la care a fost gasit utilajul (intr-un sat pe langa Filipesti Targ, nu am retinut numele localitatii) sustin ca l-au cumparat cu 2000 EURO. Greu nu va fi, va fi foarte greu. Acolo nu-i Calea Victoriei, iar fara sprijinul mai marilor inaltimilor zonei, 1,2,3 la numar, atv-ul nu ajungea unde a ajuns. Ma bucur ptr. tuciurii din Glod ca nu sunt partasi la astfel de fapte . Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Re: Ajutor ATV disparut - Valea Ialomitei :offsigur se cheama Glod sau ai incurcat tastatura si e Gold:ha: Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Re: Ajutor ATV disparut - Valea Ialomitei :offsigur se cheama Glod sau ai incurcat tastatura si e Gold:ha: Daca vrei, offtopic. Se cheama Glod. Este cartierul orasului Moroieni la iesirea spre Sinaia. De aici se urca si spre Sanatoriul Moroieni (ghici cine ni l-a facut cadou, ca tot sunt la moda ghicitorile?) Populatia este formata din tigani, tigani care au fost alungati din comunitatile respective, ca faceau neamul de ras. Nu intram in amanunte. Ei nu stiu si nu vorbesc tiganeste si nu au infractori. Traiesc din vanzarea pietrei de rau, a ciupricilor, zmeurei, murelor, afinelor, coronitelor de brad, cosuletelor ptr. ghiocei. Au devenit "celebrii" dupa filmarea filmului, ca nu stiu cum sa-i zic, BORAT. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobos Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Re: Ajutor ATV disparut - Valea Ialomitei Salutare.imi pare rau ca am citit atat de tarziu aceasta discutie dar cred ca atv=ul cu pricina l-am vazut pe o platforma si era plin de zapada acum aproximativ doua saptamani trecand prin moroieni.platforma era tractata de un MERCEDES G ALB.Imi pare rau ca nu am vazut numarul macar al platformei.Cat despre hoti maI mult ca sigur nu sunt tiganii de la glod.Ii cunosc bine,nu risca sa fure asa ceva si daca ai nevoie de ajutor te ajuta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Re: Ajutor ATV disparut - Valea Ialomitei Da, o veste buna . Poate aflam si cine l-a livrat la Filipesti. E imposibil ca cei care zic ca l-au cumparat sa nu aiba un nr. de telefon o adresa un nume ceva, trebuie doar "incurajati" putin sa vorbeasca :grin:. Trebuie sa fi intrat cumva in legatura cu ei, altfel cum stiau ca e de vanzare. Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trike1 Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Re: Ajutor ATV disparut - Valea Ialomitei chilipir! eu tot asa mi-am gasit Kart-ul gata terimat intr-un service ,cu cutia sparta! ATV-ul si remorca pe care au fost puse nu au mai fost gasite! la fel am pus GPS si pe masini si pe ATV-uri si am avut noroc pt ca astfel mi-am gasit si Mercedesul sotiei furat acum 2 ani! Nissan y160,Terrano II -04,Toyota Rav 4 D-CAT Dodge Ram 1500 -04 Traic BOOM Fighter 2000cmc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alinf Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 Re: Ajutor ATV disparut - Valea Ialomitei e bine ca s-a recuperat.... daca se ia si ceva masuri asupra celor care l-au "subtilizat" si mai bine!! sa-l stapaneasca sanatos incontinuare proprietarul...e ft frumos atv`ul!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate