rechinu Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 Multi ani Doctore! Sa ne traiesti ba baiatu si sa fi cel putin la fel de misto! LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius4motion Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 Re: La multi ani Doctore! La multi , multi ani sanatosi si fericiti !!!:banana:banana:banana Masa , cheful si cadoul ramane cum am stabilit 31 februarie exagerat de curand !:2dr Partener MNG Samurai mic dar puternic In cap incap multe , dar putine raman ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 Re: La multi ani Doctore! Dam cu La Multi Ani dar sa stim si noi cine`i sarbatoritul :wink: ca bem asa fara invitat :2dr :ha: ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 Re: La multi ani Doctore! La multi ani , mangliule . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 Re: La multi ani Doctore! La Multi Ani ! Doctore ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 Re: La multi ani Doctore! La Multi Ani! Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 Re: La multi ani Doctore! La multi ani doctore si sa ti motorul in ture mult timp!!Spritul si dansul cu prima iesire. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 Re: La multi ani Doctore! La multi ani! www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 Re: La multi ani Doctore! La Multi Ani Vali...masa si beutura la proxima intalnire :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 Re: La multi ani Doctore! La Multe Simexuri tocite !!! 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 Re: La multi ani Doctore! Unii ar spune ca am pus-o..... trebuie sa dau de baut :2dr :x Eu zic insa ca abia astept sa va revad, sunt foarte fericit sa am asa prieteni si va doresc tot ce-mi doriti mie :ha: :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 Re: La multi ani Doctore! Ai intinerit, doctore? hai "La Multi Ani" si sa imbatranesti frumos ! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naui Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 Re: La multi ani Doctore! La Multi Ani !!!!!!!!!!!! DGR-iiiiiiiiiiiiiiiiiii Kamikaze Offroad Team http://www.standuri-metalice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate