bratu romeo Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 (editat) Re: Motor Cu Probleme Nu stiu ce motor are freelanderul tau dar ia vezi aici, este un defect care este cunsocut , este vorba de desprinderea unor suruburi foarte mici cu cap torx, care tin "valvele buterffly" din galeria de admisie. Suruburile ajung apoi in capul cilidrului Este vorba de motorul BMW -M47TUD20 varianta modernizata a lui M47 D20 denumit si td4 care echipeaza freelanderele http://www.pmwltd.co.uk/swirl_flaps.pdf Fotografiile 11 si 12 mi se par sugestive pentru problema ta. Chiar daca nu are nici o legatura cu schimbarea barei si a radiatorului, este un defect care se pare ca cei de la BMW il rezolva amiabil Editat Februarie 16, 2012 de DKW Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: Motor Cu Probleme Pe Freelander 2 TD s-a pus motorizare de la PSA Peugeot Citroen. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tony75 Postat Februarie 18, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2012 Re: Motor Cu Probleme Multumesc am trimis un email celor de la Land Rover.:cl :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate