Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Lanturi pe Freelander

BlackLord

Postări Recomandate

Re: Lanturi pe Freelander

Am folosit zapada trecuta (din moft, nu ca ar fi fost nevoie) lanturi romb pe toate 4 rotile, comportament excelent pana la 40km/h, insa am fost nevoit sa renunt la folosirea lor din cauza drumurilor 50% asfalt. Pentru cine vrea sa plece off road sau unde nu s-a curatat drumul este o solutie ideala. Mentionez ca am dimensiune originala a rotilor si anvelope Michelin Alpine.

Hyundai Terracan 2.9crdi
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am fost ieri in carefour si nu aveam lanturi pentru 185.65.16. are cineva idee unde pot gasi si la ce pret?

... sau poate are cineva sa imi imprumute pentru weekendul asta 1-2 perechi de lanturi! ... asa ca intre colegi! Promit sa am grija de ele!

Editat de Sir. Kid
Fuck em, I don't care! Pop the cheap champagne, I'm going down in flames, hey!
Link spre comentariu

am fost ieri in carefour si nu aveam lanturi pentru 185.65.16. are cineva idee unde pot gasi si la ce pret?

... sau poate are cineva sa imi imprumute pentru weekendul asta 1-2 perechi de lanturi! ... asa ca intre colegi! Promit sa am grija de ele!

Incearca si la NORAUTO in Berceni, zilele trecute aveau inca in raft lanturi pentru dimensiuni mai mari decat turisme, poate ai noroc.

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Eu am lanturi tip scarita KN110 parca.... am 215/65/R16 pe masina.

Nu mai retin plaja dimensiunilor.

Acum sunt cateva sute spre un milion lanturile, depinde de tip... eu am dat pe astea vr'o 3-400 mai d'mult cand se terminase cu zapada si erau la oferta :grin: Oricum nu gasisem pana atunci decat pana la KN80, KN90...

Editat de BlackLord
Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01
Link spre comentariu

poi si ai putea sa mi le imprumuti si mie weekendul asta? adica sa mi le aduci diseara? dau o bere... :)

Fuck em, I don't care! Pop the cheap champagne, I'm going down in flames, hey!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare