RA4Gklasse Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 Salutare tuturor, am cautat in aceasta sectiune informatii despre Suv-ul de la Mercedes-Benz, in principal primul model W163 cu diferitele sale motorizari dar nu am gasit astfel am decis sa deschid acest topic. In principal pe mine m-ar interesa cu motorizari mai mari si pe benzina, varianta dinainte de 2001 (NFL) si anume ML320, ML430, si de ce nu ML55AMG Nu exclud totusi si modele diesel ML270CDi si ML400CDi Daca acesta va ramane topic dedicat acestui model de suv, pt a nu deschide alt topic, este binevenit oricine sa intrebe sau sa puna informatii si despre modelele noi de ML. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gotca Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 (editat) Re: Mercedes ML - sfaturi achizitie - costuri intretinere eu am un w163 din 2003. mai exact ce te intereseaza? al meu e ml350, e o masina pe sasiu, bari de torsiune fata, v6, 3724 cmc, benzina, 232 cp, anvelope 265/70r17. Editat Februarie 7, 2012 de gotca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RA4Gklasse Postat Februarie 7, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2012 Re: Mercedes ML - sfaturi achizitie - costuri intretinere Prin costuri de intretinere eu inteleg consum, consumabile si piese si cam ce se strica mai des la el daca se poate spune asa ceva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gotca Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 Re: Mercedes ML - sfaturi achizitie - costuri intretinere consumul in oras - 18L consum exterior - 13L cu anvelopele stock 255/60r17. eu recomand folosirea de consumabile mb sau aprobate mb. si preturile pt acestea sunt tot de mb. :) eu am schimbat toate fluidele, filtrele, bujiile. la modul general w163 nu are probleme mari cu conditia sa fi fost intretinut corespunzator. de exemplu o cutie ce nu a avut uleiul schimbat sau ulei nerecomandat poate creea probleme mari si scumpe. suspensia spate trebuie sa fie buna, e de asemenea scumpa - arc+shock 1700 lei. o problema generala pare sa fie pompa de servodirectie, si eu am schimbat-o, curgea. eu am invatat multe pe benzworld. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RA4Gklasse Postat Februarie 13, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2012 Re: Mercedes ML - sfaturi achizitie - costuri intretinere Multzam, eventual si unele link-uri catre informatii ar fi de apreciat. :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MirceaFinutz Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 (editat) Re: Mercedes ML - sfaturi achizitie - costuri intretinere ML270 Cdi Consum oras: 11-11.5L Consum afara: 7.5L Ca si intretinere mi se pare super accesibila, spre exemplu pe debitmetru original am dat 180 Lei, iar la un bmw(orice bmw) sub 500-600 lei nu exista, nici macar la dezmembrari, ulei si filtre preturi rezonabile ca la orice auto diesel. Pana acum nu au fost probleme, este destul de fiabil si ma multumeste foarte mult mai ales ca pe oras are un consum neasteptat de decent. Pana sa achizitionez tanculetul am vazut ma multe care erau la vanzare pe site-uri de profil si am constatat ca multe au scos cardanul dupa fata, implicit 4x4 nu functioneaza. Asa ca cei care doresc sa achizitioneze Mercedes ML fiti foarte atenti la acest aspect. In rest, numai bine! Editat Ianuarie 14, 2013 de MirceaFinutz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 Re: Mercedes ML - sfaturi achizitie - costuri intretinere ML270 Cdi Consum oras: 11-11.5L Consum afara: 7.5L Ca si intretinere mi se pare super accesibila, spre exemplu pe debitmetru original am dat 180 Lei, iar la un bmw(orice bmw) sub 500-600 lei nu exista, nici macar la dezmembrari, ulei si filtre preturi rezonabile ca la orice auto diesel. Pana acum nu au fost probleme, este destul de fiabil si ma multumeste foarte mult mai ales ca pe oras are un consum neasteptat de decent. Pana sa achizitionez tanculetul am vazut ma multe care erau la vanzare pe site-uri de profil si am constatat ca multe au scos cardanul dupa fata, implicit 4x4 nu functioneaza. Asa ca cei care doresc sa achizitioneze Mercedes ML fiti foarte atenti la acest aspect. In rest, numai bine! Vrei sa iti vinzi ML-ul? "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MirceaFinutz Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 Re: Mercedes ML - sfaturi achizitie - costuri intretinere deocamdata nu, de ce? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad.ioan Postat Iulie 5, 2015 Partajează Postat Iulie 5, 2015 Re: Mercedes ML - sfaturi achizitie - costuri intretinere sunt curios. nu am bani de ML oricum... W164 3.0 cdi are cumva reductor? multumesc In prezent: Suzuki Escudo LWB 1.6 16v 101 cp, 1993, RHD In trecut: Vitara SWB 1.6 8v 80 cp, 1993, cabrio, injectie - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KTibor Postat Iulie 5, 2015 Partajează Postat Iulie 5, 2015 Re: Mercedes ML - sfaturi achizitie - costuri intretinere Depinde ce echipare are. Cu pachet off road are doua diferentiale blocabile si reductor. Din pacate cu pachetul off road vine obligatoriu si suspensia pneumatica ceea ce e un dezavantaj major .. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Iulie 5, 2015 Partajează Postat Iulie 5, 2015 Re: Mercedes ML - sfaturi achizitie - costuri intretinere Salutari. Suspensia pneumatica este chiar un avantaj. ML-ul in varianta standard are garda la sol mica. Chiar daca ar fi avut reductor si 2 diferentiale blocabile in varianta fara suspensie reglabila l-ar fi dezavantajat garda la sol. Cel mai mare avantaj al acestei tip de suspensii este faptul ca masina se poate adapta diverselor conditii de drum. Am discovery de 10 ani si nicioadata nu am vazut un dezavantaj la acest tip de suspensie. Nici probleme nu am avut. Daca este hotarat sa cumperi un ML , iti urez mult succes in gasirea unuia corespunzator intretinut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KTibor Postat Iulie 6, 2015 Partajează Postat Iulie 6, 2015 (editat) Re: Mercedes ML - sfaturi achizitie - costuri intretinere Problema majora la suspensia pneumatica , la ML ( dar si al alte modele ) este urmatoarea: Perna de aer are dedesubt o cuta , care ii permite sa se mareasca cand vrei sa ridici garda la sol. Acea cuta in timp se umple cu pietre marunte, sare etc .. ( de pe drumurile de iarna in special ) , iar astea rod in timp materialul pernei.. Iar atunci cand vrei sa ridici masina si bagi aer in cu presiune ridicata perne acestea cedeaza. Nu exista placere mai mare sa fii undeva la 20-30km de asfalt si sa ramai fara suspensie .. Practic masina cade pe amortizor. La ML W164 suspensia fata este o singura piesa perna de aer cu amortizor si costa undeva la 1000 euro bucata .. eu in 9 ani de cand am ML cred ca am spart vreo 5-6 bucati.. Si inca nu am vorbit ce compresorul central care se duce si el dupa o vreme ... Asa ca in ultima vreme prefer sa dau cu fundul masini de pamant decat sa risc sa sparg vreo perna. E o grija in plus la fiecare iesire de pe asfalt. Situtia este asa de bine cunoscuta si la saloanele de Mercedes, incat a aparut situatia penibila ca vanzatorii sa nu recomande pachet off road la clientii despre care stiu ca se dau si in off road :) Pentru iesiri pe forestiere ML-ul nu are nevoie nici de diferentiale blocabile nici de reductor, masina avand putere suficienta pentru orice situatie , mai ales ML-urile pe arcuri de otel sunt au garda la sol un pic mai mare . Oricum in momentul de fata se poate cumpara un MW164 in mintile ei cu 10-11,000 euro , sunt masini foarte comode ce ofera confort si siguranta mult peste pretul platit .. O zi buna ! Editat Iulie 6, 2015 de KTibor 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate