broschi2002 Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 Buna ziua, as avea si eu o intrebare, am un freelander 2005 td4, nu are din dotare incalzirea in scaune, as vrea sa o instalez, am gasit la Landatelier butoane si rezistentele ce se pun in scaune, am vazut ca cablajul exista atat sub butoanele oarbe din bord cat si sub scaune, intrebarea este mai trebuie ceva releu sau altceva, eventual daca imi poate scune cineva care are deja daca exista vreun releu sau ceva in plus "modul de incalzire in scaune "? Multumesc anticipat Toate Bune Freelander td4 2005 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 Re: scaune incalzite freelander 2005 Salut si bine ai venit pe forum. Inainte de orice te rog sa citesti regulamentul si sa-ti faci o prezentare aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?37712-Topic-de-prezentare-a-membrilor&p=774032#post774032 Multumesc. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
broschi2002 Postat Septembrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2012 Re: scaune incalzite freelander 2005 Salut, revin cu rugamintea daca are cineva incalzire in scaune la un Freelander 1 facelift 2005, m-ar interesa daca exista ceva releu si unde e pozitionat, am cumparat de la landatelier butoanele si elementele de incalzire din scaune, dar nu stiu exact ce releu sau modul trebuie , sub scaunul sofer sunt 2 mufe gri libere (pentru incalzire cred) iar sub cel al pasagerului doar una. Sa inteleg ca se pune un singur releu si cablajul e in serie , am cautat in rave dar nu m-am lamurit cu schema de acolo. Please Help !!! Freelander td4 2005 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Septembrie 26, 2012 Partajează Postat Septembrie 26, 2012 Re: scaune incalzite freelander 2005 Fiecare scaun are propriul releu care este pozitionat pe sina din stanga la scaunul soferului si pe sina din dreapta la scaunul pasagerului. Sub fiecare scaun sunt 2 mufe, vezi ca nu cumva a 2-a mufa sa nu fie sub mocheta de sub scaun. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sir. Kid Postat Septembrie 26, 2012 Partajează Postat Septembrie 26, 2012 Re: scaune incalzite freelander 2005 cu alte cuvinte: Avem firele trase de la bord (lipsesc butoanele din bord) la scaune unde se intrerupt apoi unul din capete continua in scaun. Exista "plasa" de incalzire deja in scaune sau e vorba numai de fire care sunt trase? Intreb asta pentru ca si pe mine ma intereseaza subiectul si va rog nu mai faceti referire la RAVE pentur ca nu am gasit nimic concludent acolo! Fuck em, I don't care! Pop the cheap champagne, I'm going down in flames, hey! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Septembrie 26, 2012 Partajează Postat Septembrie 26, 2012 Re: scaune incalzite freelander 2005 Echiparea standard vine fara rezistentele din scaune. Doar daca ai fisa de echipare a masinii, cea de precomanda, poti sa afli cu ce este echipata masina. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
broschi2002 Postat Septembrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2012 Re: scaune incalzite freelander 2005 cu alte cuvinte: Avem firele trase de la bord (lipsesc butoanele din bord) la scaune unde se intrerupt apoi unul din capete continua in scaun. Exista "plasa" de incalzire deja in scaune sau e vorba numai de fire care sunt trase? Intreb asta pentru ca si pe mine ma intereseaza subiectul si va rog nu mai faceti referire la RAVE pentur ca nu am gasit nimic concludent acolo! Nu cred ca plasele de incalzire sunt in scaun, trebuie puse, se pare ca trebuie puse si 2 releee Sapt viitoare imi vin piesele comandate, va tin la curent cu operatia, sper sa pot da jos tapiteria usor Freelander td4 2005 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sir. Kid Postat Septembrie 26, 2012 Partajează Postat Septembrie 26, 2012 Re: scaune incalzite freelander 2005 te rog sa pui si poze atat cu rodusele cat si cu statiile lucrarilor de montaj! Ms Fuck em, I don't care! Pop the cheap champagne, I'm going down in flames, hey! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
broschi2002 Postat Septembrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2012 Re: scaune incalzite freelander 2005 Fiecare scaun are propriul releu care este pozitionat pe sina din stanga la scaunul soferului si pe sina din dreapta la scaunul pasagerului. Sub fiecare scaun sunt 2 mufe, vezi ca nu cumva a 2-a mufa sa nu fie sub mocheta de sub scaun. Salut, multumesc de informatii, m-am uitat acum atent la mufe sub scaune, sub cel al soferului am 2 libere una cu 2 pini cu cabluri mai groase, banuiesc pentru curentul de incalzire si una cu 3 pini din care 2 ocupati cu cabluri subtiri, banuiesc pentru controlul termostatic al temperaturii . sub scaunul pasagerului este doar o mufa cu cabluri groase, am cautat bine si nu este sub mocheta altceva si pe furtunul negru de cabluri vin doar cablurile groase si cele 2 mai subtiri pentru pretensionare centurii. Pe schema elecrica pe care am gasit-o in rave intradevar apar 2 relee, unul sub fiecare scaun. O sa verific dupa ce am butoanele sa vad unde si cum am curent sau circuit inchis cu un voltmetru. Freelander td4 2005 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: scaune incalzite freelander 2005 Buna seara! Pentru ca masina mea se incalzeste bine cand ma intorc de unde am drumuri, m-am hotarat sa montez rezistente in scaune.In principiu, vreau sa montez rezistentele de pe logan, din cauza pretului(pt ca este un moft)si sa cumpar butoanele originale sa inlocuiesc butoanele false din consola centrala.Firele am vazut ca sunt trase deja,nu mai ramane decat sa pun folia cu rezistentele si releele afernte.Tapiteria la scaune este din piele.Nu le-am luat seama bine la scaune, dar intreb daca este deranj mare sa o scot si sa o pun la loc.... Butoane pentru incalzirea in scaune se gasesc la dezmembrari,sau trebuie sa le iau de la reprezentanta?:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nae rx 4 Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: scaune incalzite freelander 2005 daca nu ai mai demontat tapiterii de scaune apeleazala un tapiter ...sunt sigur ca o sa te lase nervii... nu e indicat sa faci ucenicia pe scaune de piele deoarece sunt un pic mai pretentioase la montaj (trebuie sa intinzi pielea fara sa o rupi pe la cusaturi) daca totusi te apuca harnicia o sa gasesti niste ''inele'' de otel care fixeaza tapiteria de diferite '' armaturi''....ca sa nu te chinui la montaj le inlocuiesti cu coliere de plastic ..........eu cel putin asa fac... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Re: scaune incalzite freelander 2005 .ca sa nu te chinui la montaj le inlocuiesti cu coliere de plastic ..........eu cel putin asa fac... Multumesc de raspuns.Eu o sa incerc totusi...Daca merge treaba usor bine, daca se impute, duc masina cu totu la tapiter. Daca e, o sa fac si poze, poate mai sunt doritori de incalzire la poponet:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 22, 2013 Partajează Postat Martie 22, 2013 Re: scaune incalzite freelander 2005 Va salut! Azi cand asteptam pe cineva,mi-a sarit in ochi un fir tras pe langa sina din dreapta la scaunul soferului.Intrigat,ajung acasa si ma uit sub scaune.Gasesc o instalatie care vine de sub mocheta,sub scaun, si are 2 mufe libere,gri,una cu 3 pini si alta cu 2 pini.Aceeasi poveste si la scaunul din dreapta,dar decat o mufa gri cu 2 pini.Problema mea este ca aceasta instalatie se mai mufeaza intr-o mufa galbena si din mufa respectiva,pleaca pe langa sina si se opreste undeva la baza centurii de siguranta.Acolo este un ornament si nu pot sa mai vad mai departe.Este posibil cumva sa am vreun noroc chior sa am plasa de incalzire in scaune si sa-mi lipseasca decat butoanele???? Si in cele 3 mufe gri,ce-ar putea sa vina?:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Martie 22, 2013 Partajează Postat Martie 22, 2013 Re: scaune incalzite freelander 2005 Pe sina din dreapta de la scaunul soferului si respectiv sina din stanga de la scaunul pasagerului sunt firele de la pretensiunarea centurilor in caz de impact, sunt legate la SRS, sa nu umbli la ele ca nu mai declanseaza nici airbag-urile in caz de accident. Pentru incalzirea in scaune ar trebui sa ai cate un releu sub fiecare scaun. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 22, 2013 Partajează Postat Martie 22, 2013 Re: scaune incalzite freelander 2005 Pe sina din dreapta de la scaunul soferului si respectiv sina din stanga de la scaunul pasagerului sunt firele de la pretensiunarea centurilor in caz de impact, sunt legate la SRS, sa nu umbli la ele ca nu mai declanseaza nici airbag-urile in caz de accident. Pentru incalzirea in scaune ar trebui sa ai cate un releu sub fiecare scaun. Aha,sarumana mult! Atunci inseamna ca nu am avut noroc!:grin: Imi cumpar rezistente! Si cu mufele gri? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rcdragomir Postat Martie 31, 2013 Partajează Postat Martie 31, 2013 Re: scaune incalzite freelander 2005 Aha,sarumana mult! Atunci inseamna ca nu am avut noroc!:grin: Imi cumpar rezistente! Si cu mufele gri? salut! si eu am hotarat sa-mi pun incalzire in scaune ...poate este un moft sau este bine cand este frig afara ......am cumparat de la SH butoanele originale (200ron) si acum am zis sa cumpar rezistentele carbon de montat in tapiterie. Din ce am vazut ar costa inca 350 ron . Daca ai reusit sa finalizezi operatia lasa si tu niste inforrmatii clare si poze sa intelegem montarea . Numai bine ! ROBERT -Land Rover Freelander td4 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 31, 2013 Partajează Postat Martie 31, 2013 Re: scaune incalzite freelander 2005 Salut! Pana nu cumpar butoanele, pe care nu le gasesc la dezmembrari,nu ma apuc de treaba.Eu nu o sa montez rezistente din carbon,ci cele clasice de Renault.Se gasesc mai greu butoanele pt facelift, iar noi costa cat nu fac.Daca nu gasesc,probabil ca o sa cumpar butoane de LRF normal si o sa le montez in consola centrala. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Septembrie 2, 2013 Partajează Postat Septembrie 2, 2013 (editat) Re: scaune incalzite freelander 2005 Pe sina din dreapta de la scaunul soferului si respectiv sina din stanga de la scaunul pasagerului sunt firele de la pretensiunarea centurilor in caz de impact, sunt legate la SRS, sa nu umbli la ele ca nu mai declanseaza nici airbag-urile in caz de accident. Pentru incalzirea in scaune ar trebui sa ai cate un releu sub fiecare scaun. Saptamana viitoare,o sa incep sa ma ocup de operatiunea "cur pansat". Am cumparat rezistentele,mai trebuie sa cumpar releele,care nu le am sub scaune si cred ca o sa le iau pe cele ale instalatiei,adica de logan. Butoanele o sa le iau de la freelander 1 normal, pana o sa gasesc ce-mi trebuie mie. Prima intrebare ar fi, despre acel fir care e legat de centuri, daca trebuie musai sa scot borna de la baterie,sa nu-mi apara ceva erori in bord,ca vreau sa scot scaunele complet din masina, sa fac treaba socotita.:wink: Intre timp, pt ca tot sunt oarecum la capitolul design interior, am cumparat maciulia selectorului de viteze tot din piele+mansonul respectiv.Sper sa-mi iasa totusi ce mi-am propus:x L.E- cei care ati facut deja operatia asta, poate aveti ceva sfaturi in legatura cu eventuale probleme care le-ati intampinat pe parcurs.... Editat Septembrie 2, 2013 de Liviu-San Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Septembrie 2, 2013 Partajează Postat Septembrie 2, 2013 Re: scaune incalzite freelander 2005 Pentru linistea ta sufleteasca, scoate bornele de la baterie, asteapta 5-10 minute si poti sa te apuci de treaba. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Septembrie 2, 2013 Partajează Postat Septembrie 2, 2013 (editat) Re: scaune incalzite freelander 2005 Pentru linistea ta sufleteasca, scoate bornele de la baterie, asteapta 5-10 minute si poti sa te apuci de treaba. Ok, ma cam doare sufletu sa ma apuc sa vandalizez tapiseria,dar daca trebuie.... Este vreo diferenta la demontat tapiseria,intre cea normala de stofa si cea din piele cu alcantara? La atelier specializat nu am cum sa ajung,din cauza timpului si nici nu vreau sa investesc prea mult pt acest moft. L.E. Cablajul pt butoanele de incalzire care le am deja in bord, le pot trage pana la consola unde este frana de mana,fara a mai face alte inadituri de fire? Editat Septembrie 2, 2013 de Liviu-San Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Septembrie 2, 2013 Partajează Postat Septembrie 2, 2013 (editat) Re: scaune incalzite freelander 2005 Ambele tipuri de tapiterie se prind la fel, in aceleasi puncte. L.E. Cablajul pt butoanele de incalzire care le am deja in bord, le pot trage pana la consola unde este frana de mana,fara a mai face alte inadituri de fire? Din pacate, nu! Editat Septembrie 2, 2013 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Septembrie 2, 2013 Partajează Postat Septembrie 2, 2013 Re: scaune incalzite freelander 2005 Ambele tipuri de tapiterie se prind la fel, in aceleasi puncte. :tk:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Septembrie 12, 2013 Partajează Postat Septembrie 12, 2013 Re: scaune incalzite freelander 2005 Deci! M-am apucat de operatiunea "cur pansat"! Am demontat scaunul din dreapta, sa nu tin masina imobilizata pana termin lucrarea.Desfac spatarul de sezut si, ce sa vezi? In sezut am deja montate din fabrica rezistentele.Eu deja nu stiam daca sa ma bucur sau sa ma enervez,pt ca am cumparat incalzirile.La sezut, firele sunt taiate,dar se pot mufa.Este vorba despre 2 fire verzi, 1 alb si 1 gri,care nu stiu cum sa le leg. Bine totusi ca m-a scutit de jumatate din munca. La spatar, m-am uitat si nu am rezistente, asa ca o sa folosesc jumatate din rezistentele cumparate. Intrebarea ar fi daca incalzirile la LRF, sunt decat in sezut sau si in spatar... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Septembrie 12, 2013 Partajează Postat Septembrie 12, 2013 Re: scaune incalzite freelander 2005 in spătar nu am și nici nu am simțit nevoia... http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Septembrie 12, 2013 Partajează Postat Septembrie 12, 2013 Re: scaune incalzite freelander 2005 Firul alb si cel gri, este lipit de rezistenta,pt alimentare,inseamna ca cele verzi,or fi pt butoane? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate